• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocaeli'de iyi bir psikiyatrist

brcsrkn

annesinin kuzusu
Kayıtlı Üye
18 Mart 2009
847
7
96
dostlar merhaba
kocaelinde daha önce gittiğiniz yada yakınınızın gidip memnun kaldı psikiyatrist önerilerinize ihityacım var

yokmu arkadaşlar bildiğiniz biri gerçekten çok fazla ihtiyacım var iyi değilim panik atağım gün geçtikçe aartıyor beni para olarak görmeyecek bir dr a ihtiyacım var

Merhaba, konuyu gece okuduğum için doktorun ismini bhatırlamıyorum ama şimdi acibademde görev yapıyor. kuzenim depremden sonra 6 yıl panik atak yaşadı,18 yaşından 24 yaşına kadar ve artık karakteri olmuştu, maalesef deprem sonrası kimse panik atak tehşisi koymuyordu, son zamanlarda 2 doktora gitmişti ama faydalı olmadı, bu sonuncu doktor, tamamen Allahımın bir lütfu. O zaman İzmit merkezde dündar rorf iş merkezinde ki özel hastanede görev yapıyordu ve kuzenim kötü bir atak geçirdi yolda, bana sarılarak ağlamaya başladı, en yakın orasıydı ve sonuç.. mükemmel. 1 ayda yüzünde,vücudunda bile belli oldu, o tedirgin bakışlar gitti. 1 yıl ilaç kullandı,yaklaşık 3-4 senedir herşey normal.Geçen gün bir tanıdığımız ihtiyaç duyduğunda kuzenim araştırıp buldu izini doktorun tavsiye için. ismini yarın öğrenip yazarım.

yokmu arkadaşlar bildiğiniz biri gerçekten çok fazla ihtiyacım var iyi değilim panik atağım gün geçtikçe aartıyor beni para olarak görmeyecek bir dr a ihtiyacım var

öncelikle geçmiş olsun bende panik atak hastayım ben gölcük devlet hastanesinde mehmet tüzüne gittim
çokta memnun kaldım giden arkadaşlarımın hepsi memnun hastane ama çok güzel ilgileniyor yanlız adamda bir ukala gülme var oda normal günde kaç kişiyo dinliyo

kesınlıkle golcuk devlet hastanesınde psklog tavsıye etmıyorum cok saygısızca sızı dınlıyolar ve mahremıyetınız yok ozellıkle mehmet tuzun cok ılgısız 6 senelık p.a hastasıyım ozaman bekardım evlen gecer dedı acıkca 2 senelık evlıyım sımdı ewlılık ıse yaramıyo ızmıt merkezde mehmet emın onder ın muaynanesı var kesınlıkle tavsıye ederımm benı kendıme getırdıı ılaca da yuklenmıyo sımdı cok ıyyım ve bebek planları yapıyrm

arkadaşlar geçen gün bir psikiyatriste gittim adı yıldıray ermiş aman diim burayı okuyan olursa sakın gitmeyin soyguncunun teki 150tl paranızı alıyor seni anlıyorum hicbir sorun çözümsüz değildir bir dahaki seansta konusalim diyor 15 dk sonra sizi sepetliyor ben dumura uğradım birkaç tane klişe söz eberlemış onları tekrar etti durdu bir ara herifin suratına baktim acaba alkollü mü kafası mı iyi diye çok kötü zaten ruh halim iyi değil bu doktordan sonra daha da kötü hissediyorum kendimi aptal yerine koyulmüş dolandırılmış hissediyorum.

Dikkat konak özel hastanesinde Yildiray ermiş kadar rahat bir Dr görmedim seni dinliyor gibi yapıyor ezbere konusyor aman canım takacak ne var gibi cümleler kuruyor Gene gel seansa diyor apar topar dinleyip evine gönderiyor gerçekten alkollü olabilir yazidigi ilaç çok ağır mal a döndürdü 2gunde ilacı attım verdiigm 150tl gerçekten çöpe gitti yazıklar olsun o Dra..

Yok maalesef Kocaeli de iyi bir psikyatri dr u yok. Ben de çok çekiyorum devlete gidiyorum olmuyor sıra bulamıyorum. Özele gidiyorum ateş pahası ve fayda göremiyorum. Üniversite de bakan hoca da yok bu hastalığa ne yapacağız burada bu hastalıkla bilmiyorum...

Yok cnm maalesef bende bulamadım devlette sıra yok özeller ise para tuzağı

Yok maalesef Kocaeli de iyi bir psikyatri dr u yok. Ben de çok çekiyorum devlete gidiyorum olmuyor sıra bulamıyorum. Özele gidiyorum ateş pahası ve fayda göremiyorum. Üniversite de bakan hoca da yok bu hastalığa ne yapacağız burada bu hastalıkla bilmiyorum...
Kocaeli'de yaşıyorum, aynı sorun

Kocaeli'de o kadar psikiyatrist gezdim (izmit'te) ama iyisini bulamadım.

Back