Mrblar ben daha önceden izmitte epilasyon merkezine gittim ama nerdeyse 1seneye yakın gittim ve çözüm olmadı. Ve ondan sonra iğneli epilasyona gitmeye basladm çok şükür çok memnun kaldim.gerçekten işlerini güzel yapıyorlar gitmenizi tavsiye ederim.
Halkevi sly iğneli epilasyon için gerçekten muhteşem yer gitmenizi tavsiye ederimMrblar ben daha önceden izmitte epilasyon merkezine gittim ama nerdeyse 1seneye yakın gittim ve çözüm olmadı. Ve ondan sonra iğneli epilasyona gitmeye basladm çok şükür çok memnun kaldim.gerçekten işlerini güzel yapıyorlar gitmenizi tavsiye ederim.
Merhaba bende size katılıyorum bende Soley den cok memnun kaldım şiddetle tavsiye ediyorum.ARkadaşlar sizinle paylaşmak istiyorum Soley güzellik merkezinin ismi değişti DJAMEL ESTETİK oldu yer aynı telefon aynı işletme aynı hiçbir şekilde merkezde bir değişme olmadı sadece ismi değişti.Yeni ismimleriyle birlikte aynı titizlikle aynı özenle tam gaz calışmaya devam ediyorlar.ben adresi tekrar vereyim istiyorum .....Halkevi sly iğneli epilasyon için gerçekten muhteşem yer gitmenizi tavsiye ederim
Yok sanırım...,
ediyorum.ARkadaşlar sizinle paylaşmak istiyorum Soley güzellik merkezinin ismi değişti DJAMEL ESTETİK oldu yer aynı telefon aynı işletme aynı hiçbir şekilde merkezde bir değişme olmadı sadece ismi değişti.Yeni ismimleriyle birlikte aynı titizlikle aynı özenle tam gaz calışmaya devam ediyorlar.ben adresi tekrar vereyim istiyorum ...kocaeli- izmitte iğneliepilasyon yaptırıp memnun kalan varmı
Yenikent Kaşkal veya Sopalı otobüslerine sor Venüs iş merkezinden geçiyorlar veya yakınında inip gidebilirsiniz pembe renkli.Bir de bu Eylül epilasyona nasıl gidiliyor İzmit çarşıdan hangi otobüse binmek gerek? Derince'yi hiç bilmem de...
ayen canım çokt terbisizlr bideYa buradaki Soley epilasyon reklamlarından gına gelmişti sonunda foyaları ortaya çıktı, yıllar önce yazmıştım da bana bu sahte profillerden biri baya saydırmıştı.Hala söylüyorum bence Soley epilasyon sadece şişirilmiş içi boş bir merkez, 3 seans gidip bırakarak kendimi ucuz kurtarmışım diyorum çünkü ben daha hicbir yerde bu kadar abartılı fiyatla karsilasmamistim. Geçmişte eylül epilasyona gitmistim yüzüm için iz kaldi beyaz tenli oldugum için heralde ancak 6 ay sonra tamamen gectiler şimdi tekrardan başka bolgeler için baslamak istiyorum oraya ama galiba yeri degismis çünkü Venüs is merkezine yakın oturuyorum gittiğimde eski yerlerinde yoktular ya da ben yerini bulamadim o zaman telefonla aradım açan da olmadı, bir bilen var mıdır simdiki yerlerini?
Orayı size ben önermiştim ben hala oraya gidiyorum. Aynı yerdeler sadece bir kaç dükkan öteye taşındılar.Ya buradaki Soley epilasyon reklamlarından gına gelmişti sonunda foyaları ortaya çıktı, yıllar önce yazmıştım da bana bu sahte profillerden biri baya saydırmıştı.Hala söylüyorum bence Soley epilasyon sadece şişirilmiş içi boş bir merkez, 3 seans gidip bırakarak kendimi ucuz kurtarmışım diyorum çünkü ben daha hicbir yerde bu kadar abartılı fiyatla karsilasmamistim. Geçmişte eylül epilasyona gitmistim yüzüm için iz kaldi beyaz tenli oldugum için heralde ancak 6 ay sonra tamamen gectiler şimdi tekrardan başka bolgeler için baslamak istiyorum oraya ama galiba yeri degismis çünkü Venüs is merkezine yakın oturuyorum gittiğimde eski yerlerinde yoktular ya da ben yerini bulamadim o zaman telefonla aradım açan da olmadı, bir bilen var mıdır simdiki yerlerini?
son durumunuzu merak ettim bende iğneli epilasyon arayışındayım önerebileceginiz başka bir yer var mıdır izmitteya izmit'te Soley ve Eylül epilasyon dışında başka yerlere giden var mıdır, en azından kötü olsa bile deneyimlerini yazsalar da oraları eleyelim en azından. ben istanbulda iğneliye gidiyordum, izmitte devam edince ilk olarak Eylül epilasyona kasım ayında gittim ve iz kaldı hala da o izler geçmedi, özellikle beyaz tenliyseniz kesinlikle önermem pembe pembe duruyorlar, ama işlem gören bölgenin yarısı bir daha çıkmadı, bence yüksek akım verdi hem kılları tamamen yok etti hem de yüzümü yaktı, dk sı 1.70 iğnesi 10 lira, ortam pek hijyenik değil..ikinci olarak burda önerilenlerre bakıp Soley e başladım toplam 3 seans gittim çok normal sıradan bi yer ,ancak yüzü 1-1.5 yıl sürede bitirebilecek yerlerden, başka bir seçeneğiniz yoksa gidin derim.en büyük eksisi kadının eli aşırı yavaş bi de işlem esnasında kız kardeşi geliyo kıyafet almış onu gösteriyo beni bırakıp ona bakıyor falan, böyle işlem esnasında ciddiyetsiz tavırlar falan var yani, ben dakikasına o kadar para ödüyorum bir zahmet o bir saat benimle ilgilensin sadece, başka yer araştırmalarına girdim daha iyi bir yer bulursam bırakırım,ayrıca soley çok pahalı dakikası 2.70 iğnesi 40 tl, bir de dudak üstü ve burnun dakikası 5 tl, yani piyasa ortalamasının baya bir üstünde anlayacağınız. Ben inşallah araştıranlar için yardımcı olmuşumdur, ha bir de Soley bir tane lazer sonrası losyonu aldırttıryor kendilerinden 35 tl ye, bana gereksiz gibi geldi ama bilemem tabi ben izlerim için belki faydalı olur diye aldım,söyleyim dedim.
Eylül epilasyonu öneririm,izler daha sonrasında geçti.son durumunuzu merak ettim bende iğneli epilasyon arayışındayım önerebileceginiz başka bir yer var mıdır izmitte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?