Özel hastaneler nasıl acaba hiç giden var mı? Soley deniyor hep ama yorumlara baktım pahalıymış :/
Eylül epilasyon dk'sı kaç liradan yapıyor acaba? Adresi nerede bir de. :)Burada sorduktan sonra Eylül epilasyona gittim. Favori bölgesini yaptırdım. Bugün üstünden 10 gün geçti. Hiçbir iz, leke yok gayet memnunum. 3 gün önce yüzüm tamamen iyileşti zaten.
Dakikası 1,75 TL :) yarım saati 50 TL, 1 saati 100 TL. Derincede Venüs iş merkezi var onun ikinci katında. İnternete yazınca çıkıyor tam adresi :)Eylül epilasyon dk'sı kaç liradan yapıyor acaba? Adresi nerede bir de. :)
Merhaba. Bikini bölgesi deneyiminiz nasıldı acaba?.. Soley'de başlamayı düşünüyorum ama ağrı/acı konuları beni çok endişelendiriyorBende tüm kıl ve tüy sorunu olan arkadaşlara iğneli epilasyon öneriyorum. Kendim de tıp fakültesinde öğretim üyesiyim. Uzun araştırmalarım sonucunda 8 sene evvel Soley güzellik sağlık ve estetikte sorunlarıma kalıcı ve sağlıklı sonucu kısa sürede ulaşmış biri olarak kesinlikle tavsiye ediyorum. Bir seansta koltuk altı (toplam 32 dk), 3 seansta yüz (toplam 6 saat) tüylerimden kurtuldum. İlk seferde bile çok ciddi azalma olan bölgelerim oldu, diğer seanslarda tamamen kurtuldum. Tüm vücuduma epilasyon yaptırdım. Epilasyon işlemi ayrıca çok hızlı, ve başarılı oldu. Dakika ücreti farklı olması değil, hızlı olması önemli. Ayrıca yapılan bölgelerin rengi açılıyor ve yumuşacık oluyor. Ben de hiç leke, kalıcı iz gibi sorunu da olmadı. Önerdikleri bakımı ve koruyucumu düzenli kullandım. Hayatımda kendime yaptığım en iyi yatırım olduğunu düşünüyorum. Gayet pürüzsüz ve ne zaman istersem çorap aramadan bacak spreyleri ile uğraşmadan etek ve elbise giyebiliyorum. Ben halen Soley'in cilt bakımı ve kalıcı makyaj müşterisiyim en son gözlerime eyeliner yaptırdım bunu tüm arayış içerisinde olan arkadaşlara tavsiye ediyorum. Profesyonel bir hizmet istiyorsanız gözünüz kapalı gidiniz. Umarım arayış içerisinde olan arkadaşlara faydam olmuştur.
kocaeli- izmitte iğneliepilasyon yaptırıp memnun kalan varmı
Merhaba, S ile başlıyor bu konuda uzman iğneli epilasyon salonu adı. Cumhuriyet Cad. Dündar Rorf İş Merkezi Kat:2 No: 74-75 numaralı yerde yapıyorlar bu uygulamayı. Tavsiye ederim, uygulamadan sonra cildinize de çok iyi bakmanız gerek.
Yürüyüş caddesinde Et ve Balık Kurumu'na gelmeden az evvel oradaki pasajın üstünde yerleri.
Saati 144TL.
ilk 3 gun ne deadlier baton mu sürdünüzBurada sorduktan sonra Eylül epilasyona gittim. Favori bölgesini yaptırdım. Bugün üstünden 10 gün geçti. Hiçbir iz, leke yok gayet memnunum. 3 gün önce yüzüm tamamen iyileşti zaten.
Hiçbir şey sürmedim 3 gün. Yıkamadım bile :) zaten 3 gün su vurma dediler. Sadece epilasyon bitince talk pudra sürdü epilasyonu yapan bayan o kadar.ilk 3 gun ne deadlier baton mu sürdünüz
Merhaba arkadaşım ben çok memnun olduğum bir yeri size tavsiye edebilirim.soley güzellik merkezi .3 kız kardeş buranın sahibi .ayşegül hanim cilt makyaj uzerine cok ciddi egitimler almis bir bayan .nermin hanimda cilt doktorosunu tamanlamis biri.Sonay hanimda trent ve profosyenel mskyaj uzmani .tüm egitimlerini avrupadan almis olan bu 3 hanim muhtesem sonuclara imza atiyirlar.müşteri potfoyleri kaliteli ve trenti takip eden insanlar .bu müşterilerinin çoğunluğu doktor öğretim üyeleri ve kendine değer veren kişiler .bende onlardan biri olarak size canı gönülden tavsiye ediyorum .hizmet kalitesi çok yüksek ve sonuçlar harkulade ben kaslarımi yaptırdım sonuç harikaaaYok sanırım...,
Burada sorduktan sonra Eylül epilasyona gittim. Favori bölgesini yaptırdım. Bugün üstünden 10 gün geçti. Hiçbir iz, leke yok gayet memnunum. 3 gün önce yüzüm tamamen iyileşti zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?