İğneli Epilasyon kocaelide iğneli epilasyon

Arkadaşlar kadınlar kulubunde bır cok arastırmada bulundum fakat paylasımda bulunmak ıcın ılk defa kullanıyorum.Sizinle iğneli epilasyon ve lazer epilasyon hakkında yasadıgım deneyımı paylasmak istiyorum.Organizasyon fotografcısı oldugunuzda koltuk altı bolgenızın hıjyenı cok cok onemlı cunkı tum ısınız kollarınızın cesıtlı sekılerde yukarı asagıya ınmesıyle gerceklesıyor.Çekim sıklıkları arttıkca kısısel bakıma zaman ayıramaz olup huzursuzlukla bunu kokten cozmelıyım dıye arastırmaya gırdım.Kocaelide tek bıldıgım lazer tedavısı uygulanan yere gıdıp yaklasık 30 dakıkada tum sorularıma cevap aldım.Bilinçsiz oldugum ıcın karsımdakılerde benı ına etmede pek gucluk yasamadı. 8 aylık tedavı sonucu Tüylerim artık belırlı aralıklarla cıkmaya baslamıstı ve lazer gormuyordu.Buna yapılabılıcek bırsey olmadıgı soylendıgınde arastırma maceram oyle basladı.

Gelelim iğneli epilasyon kısmına :) Bir arkadasımın tedavı oldugunu bıldıgım yer hakkında bılgı almak ıcın aradım yarı emin yarı soru ısaretlerıyle adresı aldım ve gıttım.Çarsıda oldugu ıcınde cok rahat buldum Yürüyüş yolundan merkez bankasına gıderken solda yunus marketın yanından iş merkezine girdiğinizde 1. kat Soley Estetik Merkezi.Kapıyı hos bır gulumsemeyle acıp bana sordugum butun soruları detaylı bır sekılde anlattılar.

1-ilk sorun ve ınanmak ıstedıgım konu gerkenten bitermıydı ?
C:Kesinlikle bitti

2-İz kalır mı ?
C:Verilen pomadı söylenıldıgı sekılde kulandım tek bır ız leke yok

3-Acı veriyormu ?
C:Herkezin sabır eşiği farklıdır fakat dayanılmayacak bır acı hıc degıl keza son derece anlayıs ve sabırla sohbetle seansınız bıtıyor.Acıyı benzetebılecegım bır ornek vermek yanlıs olurİğneyı hıssetmenızın ımkanı yok ıncecık verılen akımı mınık bır sekılde hıssedıyorsunuz.

4-Ne kadar surede bitti ?
C:İşte bu benım bılıncsız bır sekılde azere baslamamla surecı uzatmam bır arada oldu.Nermın Hanım bana kıl koklerının suan lazerden sebep gızlendıgını ve 3ayda 6 ayda bır kendını gosterıcegını soyledı.Nıtekımde oyle oldu.Tedavıye basladık k.altımdakı tum tuyler alındı tek seansta bır sonrakı seansımı belırleyen ben oldum tekrar kuluckaya yatmıs tuyler cıktıgında gıdıcektım.Toplam 6 ayda tertemız lekesız bır koltuk altına sahıp oldum.Bu surecın 6 ay surmesının sebebı tamamen bılıncsız gıttıgım lazer tedavısı.Kıl koklerımın hepsı cıkmıs olsaydı 6 ay surmesıne ımkan yoktu cunkı tek tek kıl koklerıne gırılıp temızlenıyor.

Evet dakıka satın aldıgınız ıcın 1 tık malıyetlı / Fakat çözüm mü çözüm !!! Nelere para harcamıyoruz.
Evet tek tek uzun surer / Fakat kaç yıl sürer :) Sadece bır kac 1 - 2 saat !!!

Bana sorarsanız hayatımda kendıme yaptıgım en saglıklı hayatımı kolaylastıran yatırım.Ne zamankı baslarsınız ınanın bunun rahatlıgını o zaman anlarsınız.Ben basımdan gecen bu durumu sızınle paylasmak ıstedım kı soran tum arkadaslarıma anlattıgım gıbı emın olmanız ıcın.Gercekten bıttı mı yok ınanmam lazerle bıle bıtmıyor dıye gelınen tum cumlelere guluyorum suan :) Leke yok / İz yok / Stres yok / Batık yok Haydııı eller havaya :)

Bulundugunuz sehırde ıyı bır arastırma sonucu mutlaka gıtmenızı tavsıye edıyorum.Fakat ıgnelı epılasyonda ıyı bır arastırma sart arkadaslar. Kocaelı ızmıt tekı arkadaslara benım gözum kapalı guvendıgım tek yer oldugunu dusundugum ıcın tavsıye edebılecegım Üç güzel kardeş Nermın / Ayşegül / Sonay hanımın işlettiği SOLEY Estetık Merkezı en azından ugrayıp derdınızı bı danısın :)
Sevgıler .....

Soley'de dakikası kaç liradan yapılıyor? en son 2,5 du yanlış hatırlamıyorsam.

daha önce yüzümdeki tüyler için istanbul'da bir merkeze gidiyordum ama hem hiçbir etkisi olmadı hem de suratımdaki izler geçmek bilmiyordu.

eylül 2014'ten beri, istanbulda yaşamama rağmen, rorf iş merkezindeki s... güzellik merkezine gidiyorum. öncelikle merkez çok temiz ve işlemi gerçekleştiren nermin hanım işinin ehli bir insan. epilasyona başlamadan önce gidip bir ön muayene oluyorsunuz, size ilk etapta kaç seans gelmeniz gerektiğini söylüyor. bu ilk seanslar önemli çünkü bir nevi ~temizlik~ yapılıyor. ben ilk 2 ay 2 gün üst üste 2şer saat gittim. sonraki 3 ay ayda 1 buçuk saat tek seans, daha sonra 2 ay da 1 saat gittim. henüz 1 yıl olmadı bile ve artık yarım saat gidiyorum (ağustostan itibaren de 15 dakikaya düşecek seansım).

iğneli epilasyon için herkesin kafasındaki şey acı ve iz kalacağı korkusu. acı kişiden kişiye ve işlemi yapan uzmana göre değişiyor. nermin hanımın eli çok hafif ve hızlı. dolayısıyla bahsedildiği gibi büyük bir acı çekmiyorsunuz. ayrıca kaliteli bir iğne kullandığı için yüzünüzde iz kalmıyor. belirli bir süre işlemden sonra verdiği kremleri ve dışarı çıkarken güneş kremi kullanmanız yeterli oluyor.

iğneli epilasyon yaptıracaksanız dikkat etmeniz gereken önemli bir şey de sabır ve düzenlilik. seansları aksatmadan ve ağda,cımbız vs ile gelen tüyleri almadan seanslarınıza devam etmeniz gerekiyor. düzenli olarak gittiğiniz takdirde tüyleriniz gerçekten tamamen bitiyor (tecrübeyle sabit).

"ne kadar sürede biter" sorusuna ise kesin bir cevap vermek imkansız. bu sizin tüylerinizin yoğunluğuna ve yapısına göre değişen bir durum. son olarak, iğneli epilasyonda her bir tüyle tek tek uğraşıldığı için seanslar uzun sürüyor evet, ama sonunda tüyleriniz bir daha çıkmamak üzere tamamen bitiyor ve lazerdeki gibi ışın vs olmadığı için sağlığınıza da bir zararı olmuyor.

Lazer magduru olmus biri olarak soyluyorum.igneli epilasyon isini bilen ve yetenekli birinin elinde mucizevi bir sey. Sunu da soylemeden gecemeyecegim yuzume iki seans lazer yapan kisi dermatologdu doktordu yani.sariya donuk tuyler koyu ve oyle guclu ciktilar ki tekrardan bu defa acil cozum aramaya basladim.bayagi arstirinca igneli epilasyonun lazerden cok daha eski ve kesin yontem oldugunu ogrendim.yalniz ogrenmek yetmiyor tecrubeli ve guvenilir bir yer bulmak gerekiyor.bir muddet de bu sekilde isi bilmeyenlerle vakit kaybettim.sadece vakit degil tabi normalde yaktigi tuyu cekmesi gerekirken beceriksizliklerinden dolayi saglam tuyu cekip onun da guclenmesine sebep olanlar var.siz de igneli artirdi zannediyorusunuz guclu cikan tuyleri gorunce.neyse ki İzmit'te yasamaya baslayinca ve ayni arastirmalara tekrar girince bu isi 20 yildan fazladir yapan Nermin hanimla tanisinca hem butun sorularimin cevabini uygulamali olarak aldim.Hem de lazerin mahvettigini duzeltti ve cildim eskiden daha duzgun bir hale geldi.cunku igneli cildin tekrardan kendisini yenilemesini sagliyor.Lazerle vakit ve saglik kaybetmeyin arkadaslar.yasamis ve etrafimda onlarca ornek gormus biri olarak tecrubelerimi paylasmak istedim.sorunuz olursa cevaplarim.

Özel hastaneler nasıl acaba hiç giden var mı? Soley deniyor hep ama yorumlara baktım pahalıymış :/

Burada sorduktan sonra Eylül epilasyona gittim. Favori bölgesini yaptırdım. Bugün üstünden 10 gün geçti. Hiçbir iz, leke yok gayet memnunum. 3 gün önce yüzüm tamamen iyileşti zaten.

Burada sorduktan sonra Eylül epilasyona gittim. Favori bölgesini yaptırdım. Bugün üstünden 10 gün geçti. Hiçbir iz, leke yok gayet memnunum. 3 gün önce yüzüm tamamen iyileşti zaten.
Eylül epilasyon dk'sı kaç liradan yapıyor acaba? Adresi nerede bir de. :)

Eylül epilasyon dk'sı kaç liradan yapıyor acaba? Adresi nerede bir de. :)
Dakikası 1,75 TL :) yarım saati 50 TL, 1 saati 100 TL. Derincede Venüs iş merkezi var onun ikinci katında. İnternete yazınca çıkıyor tam adresi :)
Bu arada 2 gün önce üçüncü seansıma gittim favoriler için. Her seferinde tamamını aldırmıyorum kılların. Azalma ve incelme oldu bayağı. İnşallah bitecek bu sefer.

Merhaba. Bikini bölgesi deneyiminiz nasıldı acaba?.. Soley'de başlamayı düşünüyorum ama ağrı/acı konuları beni çok endişelendiriyor

kocaeli- izmitte iğneliepilasyon yaptırıp memnun kalan varmı

Halk evinin orda var kesinlikle öneriyorum

Kesinlikle bende gidiyorum 5 aydır ve cok memnunum herkese tavsiye ederim.

Halk evinin orda Soleye gidiyorum ve cok memnunum kesinlikle tavsiye ediyorum. Resmen hayatımdan cımbızı attım ki elimden bırakmayan bir insandım. Gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum

Arkadaslar yüzüm bayagi delik delik kaldı çok sık gittim acaba geçer mi yoksa azda olsa kalır mı bu delikler?

Arkadaşlar merhaba,
Bende 5 sene önce polikistik over kisti çıktı. Ve devamında tabiki hormon bozukluğu başladı. Tam 4 sene boyunca İzmitte gitmediğim iğneli epilasyon merkezi kalmadı. Hatta son olarak sizin tavsiyeleriniz üzerine Soleye başladım. Yüzüm oldukça kötü durumdaydı, kimsenin bitiremediği o sakallarım yavaş yavaş seyrelmeye başladı, 2 senenin sonundada beni rahatlatıcak duruma geldi diyebilirim. Aynı dönemde kollarımada başladım. Tam 20 saat çalıştı kollarımda. Ve inanır mısınız bitmesini geçtim ufacık bi seyrelme bile olmadı. 20 saat arkadaşlar..
Evet Soley bu işi yapabiliyo.. Ama isterse.
İşi tamamen ticarete dökmüş durumdalar.
Bu 20 saatlik çalışma sonunda ne elimde para kaldı ne vücudumda derman..
Daha sonra yine burda bir arkadaşın yorumunda Yenikentte Eylül Epilasyonu gördüm. Ben yenikentte oturuyorum, yıllarca yanıbaşımdalarmış. Epilasyona döktüğüm parayla rahat araba alırdım.
Ben bu insanları tanıdığıma çok ama çok memnunum. Ayrıca gittiğim bütün güzellik salonlarından daha uygun fiyata çalışıyolar. 2015 eylül ayında başladım, şuan koltuk altım, göbeğim, genitalim bitti denebilir. Kollarım, belim, yüzüm bitti. Ve soleyin seyreltemediği kollarıma verdiğim paranın yarısını bile vermedim daha onlara. Aldıkları her kılın verdikleri her acının hakkını veriyolar arkadaşlar. Hiç reklamları olmadığı için ulaşmanız zor olabilir. Daha fazla para dökmeyin bu işe, daha fazla canınızı yakmayın. Gidin deneyin kendiniz görün sonuçları.
Sevgiler.

Yok sanırım...,
Merhaba arkadaşım ben çok memnun olduğum bir yeri size tavsiye edebilirim.soley güzellik merkezi .3 kız kardeş buranın sahibi .ayşegül hanim cilt makyaj uzerine cok ciddi egitimler almis bir bayan .nermin hanimda cilt doktorosunu tamanlamis biri.Sonay hanimda trent ve profosyenel mskyaj uzmani .tüm egitimlerini avrupadan almis olan bu 3 hanim muhtesem sonuclara imza atiyirlar.müşteri potfoyleri kaliteli ve trenti takip eden insanlar .bu müşterilerinin çoğunluğu doktor öğretim üyeleri ve kendine değer veren kişiler .bende onlardan biri olarak size canı gönülden tavsiye ediyorum .hizmet kalitesi çok yüksek ve sonuçlar harkulade ben kaslarımi yaptırdım sonuç harikaaa

Merhaba, mesajınızın üstünden epey zaman geçmiş, tüyler ne durumda şu an bittiler mi azaldılar mı acaba merak ettim? :) Ben de favori bölgeme yaptırmak istiyorum da tüylerin seans sonrası çıkış süresi, seansın kaç dk sürdüğünü falan merak ettim. Cevabı bekliyorum. :)

Bir de bu Eylül epilasyona nasıl gidiliyor İzmit çarşıdan hangi otobüse binmek gerek? Derince'yi hiç bilmem de...

Mrblar ben daha önceden izmitte epilasyon merkezine gittim ama nerdeyse 1seneye yakın gittim ve çözüm olmadı. Ve ondan sonra iğneli epilasyona gitmeye basladm çok şükür çok memnun kaldim.gerçekten işlerini güzel yapıyorlar gitmenizi tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…