Gittim.Soley güzellik salonu arkadaslar. Dündar iş hanı 2. katta. dakikası 2 TL
biraz pahali geldi bana , keske izmit te daha cok secenek olsa, ben de yaptiriyorum fakat istanbul da, izmit te hem iyi hem de uygun bir yer bulabilsem burda giderdim
Arkadaşlar İzmitte herhangi bir yerde yüzüne iğneli epilasyon yaptırıp memnun olan varmı?Tavsiyeniz üzerine bir an önce başlamak istiyorum
kocaeli- izmitte iğneliepilasyon yaptırıp memnun kalan varmı
Yok sanırım...,
canim ya valla ben de bilmiyorum. ben bi polikliniğe gidiyorum lazer için vücuduma orda çene bolgesine 2-3 seans diode ütüleme yaptırdım tüylerde incelme oldu ama yüzüm sivilceden irinler kaşıntılı koca koca kırmızı sivilceden geçilmez olunca lazer merkezi sordum iyi bi yer biliyor musunuz diye. bana en sonunda bir yer önrdiler benim ısrarımla yarın gidicem ama çok korkuyorum. iz kalmalarından bahsetmiş herkes kabuklanmadan filan. iyi ellerde yapılmazsa sıkıntı ama iyi yer neresi onu bulmak lazım. ben de sakaryadan gidiyorum kocaeliye
Kardeşim yaptırıyor gayette memnun. Ama adını bilemiyorum şuan neresiydi... Halk evinin oradaydı sanırım.
Halkevinin neresinde arkadaşım...yardımcı olur musun...özelden yazabilirsin ...Ben yazamıyorum özelden mesaj, sitede yazılmış en az 100 mesajım olmalıymış......
kocaeli izmitte tavsiye edebileceğiniz bir yer yok mu arkadaşlar iğneli epilasyonda...
Halkevinin neresinde acaba
Merhaba, bu soruya net bir cevap verilmemiş, çözülmemiş gibi duruyor. Bu konuda kendi tecrübe ve bilgim olduğu için, mahsuru yoksa iletişim bilgilerini yazdım. İğneli epilasyon, uzman bir yerde, uzun vadede en iyi, kalıcı, sağlıklı yöntemdir.
Bu internet sitesi
Bu telefonları
Yaptıkları her işte özenli ve temiz olduklarından, iğneli epilasyonu yıllardır yaptıklarından uzman oldukları için, ben de uzun süredir iğneli epilasyon yaptırdığımdan tavsiye edebilirim. :13: :87: :129: :130: :126:
Son düzenleyen: Moderatör: