Kocaeli'de hangi Kpss dersanesini önerirsiniz?

miray59

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2013
13
0
6
Kocaeli
Merhaba lisans mezunuyum GK-GY den izmitte önerebileceğiniz kurs var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba lisans mezunuyum GK-GY den izmitte önerebileceğiniz kurs var mı?

Ben bu yıl Fem Akademi Dershanesinin hızlandırılmış kursuna gittim, eğitim hocalarımdan gayet memnundum fakat gy-gy bakımından bana pek bir şey katmadı açıkçası.. Belki hızlandırılmış olduğu içindi bilmiyorum.

Öncelikle bilgin için teşekkür ederim açıkçası Fem in A grubu ve eğitime öncelik verdiğini duydum Yediiklim ve Yargı arasında kaldım açıkçası bu dershanelerle ilgil bilgisi olan var mı

Bende yedi iklime gittim hızlandırılmış 53 aldım normal olarak yedi iklime gitsem mi kararsızım ! bu sene nereye hangi dershaneye gitsem bilmiyorum ? araştırma yapan varmı ?

Bende yedi iklime gittim hızlandırılmış 53 aldım normal olarak yedi iklime gitsem mi kararsızım ! bu sene nereye hangi dershaneye gitsem bilmiyorum ? araştırma yapan varmı ?

Ben sadece bir defa dershaneye gittim o da femdi o yüzden karşılaştırma yapamıyorum ama dershanede daha önce farklı yerlere gitmiş arkadaşlarım vardı kaynak vs bakımından femin daha iyi olduğunu söylüyorlardı.

Femin çok kalabalık ve yoğun olduğunu düşünüyorum Ben cumartesi günü Yediiklime kayıt oldum içime en çok orası sindi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…