Aslında o daha çok doğum ağırlıklı çalışıyor böyle tedavilerde onu hiç duymadım ama filiz hanım daha tanınmış ve bilgili geliyor bana birde uzmanlar muayene ücretleri daha düşük aktiften bilgin olsunMerhabalar, Kocaeli ve ya Yalova’da memnun kaldığınız kadın doğum doktorlarını yazabilir misiniz? Gebelik düşünme aşamasındayız eşimle, şu an gebelik öncesi kontroller için Aktif hastanesinde Fatma Aybala Gürsoy’a gittim iki kez, fakat sizden de düşüncelerinizi öğrenmek istiyorumTeşekkürler
Öncelikle çok teşekkür ederim cevabınız içinAslında o daha çok doğum ağırlıklı çalışıyor böyle tedavilerde onu hiç duymadım ama filiz hanım daha tanınmış ve bilgili geliyor bana birde uzmanlar muayene ücretleri daha düşük aktiften bilgin olsun
Valla aslına bakarsan hastane benim için pekte önemli değil doktor önemli gerçekten çok samimi ve ilgili bu konuda filiz hanım yani benim için öyle biraz sert bir kadın ama ben seviyorum bazen kızıyor bazen gülüyor bana ama yinede en memnun kaldığım doktor oldu Yalova çok küçük maalesef bu konuda şanslı değiliz ne doktor ne de hastane tercihi fazla umarım sizin içinde hayırlısı olurÖncelikle çok teşekkür ederim cevabınız içinEvet ben de mutlu oldum. Bahsettiğiniz tüm doktorları duydum aslında. Aktifteki Ercan bey biraz sert sanırım öyle duyum almıştım. Gerçekten doktorların farklı fikirleri insanı çok tedirgin ediyor, birinin var dediğine birinin yok demesi düşündürücü ve insanı soğutuyor. Uzmanların da hastane olarak yapısını pek beğenmiyorum ya, yani küçücük ve kalabalık ve çok özel hastane hissini vermiyor gibi geliyor.Gerçi aktif de çok farklı değil. Umarım içimize sinen bir doktorlar hayırlı haberler alırız
Şu an fatma aybala gürsoy ile devam ediyorum fakat gebelik öncesindeyim. Siz?Merhabalar doktor bulabildiniz mi?
Memnun kalmadınız mı ondan. O yüzden mi hala arıyorsunuz?Bende Tuba Memur da 2 ay önce hsg çektirdim. 2 ay deneme verdi. Bu ay tedaviye başlıyacağız. Yeni taşındığım Yalovaya doktor arayışındayım hala
Memnun kaldım hsg ve muayeneler sorunsuz geçti. Ancak bende ve eşimde bir problem olmamasına rağmen hala gebelik oluşmadı. Sadece tiroid hastasıyım ancak Tuba Hanım sorun olmayacağını söylediMemnun kalmadınız mı ondan. O yüzden mi hala arıyorsunuz?