• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KOCAELİ Üniversitesi Umuttepe’de Polip Ameliyatı oldum.

supergirlgs

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2025
6
3
1
34
Merhaba,
Bu başlığı benim gibi bu konuları çok araştırıp kararsız kalanlar için açtım.
10.01.2025 perşembe günü Umuttepe’de polip ameliyatı oldum. Gayet başarılı geçti ne bi ağrım ne bi kanamam olmadı.Ameliyatımı Emek Doğer hoca yaptı. Allah ondan razı olsun. Öğrencileri ve asistanları da onun gibi anlayışlı ve işinin ehli olurlar dilerim.
Sürecimi baştan aktarayım.
2-3 senedir nadiren de olsa ara kanamalarım oluyor ve duphaston verip gönderiyordu doktorlar. Ne zaman ki bebek istedim. Umuttepe kadın doğum 3.polikliniğe gittim onlarda Rahim filmi istedi . O zaman benim polipler ortaya çıktı. Kondrad görüntüleme merkezinde uygun bi fiyata yine Rahim filmimi Emek hoca çekmişti . Onun öncesinde 3-4 doktora gittim ultrasonlar ,Mrmar mı çekilmedim . Hiçbir doktor bişey demedi.Umuttepe kadın doğum pol.3’teki Hayal hoca beni tüp bebek merkezine yönlendirdi. Tabi evraklar vardı hazırladık. Orada tekrar alttan muayene de 2cm polip vardı. Emek hocam sağolsun basit bi ameliyat olduğunu söyledi. Rahatlattı beni. Sonrası hastane süreci . Bugün önceden yattım kan testlerinde ultrasondu. Ameliyattı derken hamdolsun bugün iyiyim. Merak ettiğiniz bişey olursa mutlaka sorabilirsiniz. Elimden geldiğince yardım ederim. Korkmayın ve kanamanız olursa ihmal etmeyin. Rahim filmi çektirin.
Not: Üniversite hastanesi ama öyle sürekli asistanlar filan alttan muayene yapmadılar. Genel bi düşünce var ya ondan dolayı onu da yazayım dedim.

Ya bende ikinci kez oldum polip tekrarladi ee bebekte düşünmediğim icin mirena takıldı tekrarlamasin diye ama biraz sancım var tedirginim sizde oldumu sonrasında kasık ağrısı acaba offf sağlık herşeyden kıymetli bude biokadın diye bir fitil verdi doktor ama kullanmadım korkuyorum fitil kullnmaya siz kullandinizmi

Ya bende ikinci kez oldum polip tekrarladi ee bebekte düşünmediğim icin mirena takıldı tekrarlamasin diye ama biraz sancım var tedirginim sizde oldumu sonrasında kasık ağrısı acaba offf sağlık herşeyden kıymetli bude biokadın diye bir fitil verdi doktor ama kullanmadım korkuyorum fitil kullnmaya siz kullandinizmi
Henüz benim yeni tekrar etmedi bebek istiyorum o sürece geçeceğiz. Ama doktorunuza tabi olun derim ben fitil acıtmaz iyi bile gelebilir. Allahım şifa versin. Eğer evliyseniz ileride bebek istiyorsanız ertelemeyin derim. Rahim doğumdan sonra kendini toparlarmış . Doktor böyle söyledi .

Merhaba. Öncelikle çok geçmiş olsun. Ben de polip ameliyatı olacağim. Aynı süreçten gececegiz. Su anda regl olmayı bekliyorum sonra Emek hoca rahim filmi çekecek sonrası polip ameliyatı sonra tüp bebek tedavı sürecine gireceğiz. Acaba hastanede kaç gün kaldınız ve ben çalışıyorum umarım sonrasında rapor verir doktorum bir hafta falan kanamam vs olur diye. Bir gün önce mi yattınız ve ne kadar ücret ödediniz rica etsem bilgi verir misiniz

Merhaba. Öncelikle çok geçmiş olsun. Ben de polip ameliyatı olacağim. Aynı süreçten gececegiz. Su anda regl olmayı bekliyorum sonra Emek hoca rahim filmi çekecek sonrası polip ameliyatı sonra tüp bebek tedavı sürecine gireceğiz. Acaba hastanede kaç gün kaldınız ve ben çalışıyorum umarım sonrasında rapor verir doktorum bir hafta falan kanamam vs olur diye. Bir gün önce mi yattınız ve ne kadar ücret ödediniz rica etsem bilgi verir misiniz
Merhaba Allahım size di şifa versin . Ben özel muayenede rahim filmi çektirdim kondrad Emek hoca yapıyor orda da. Sonrasında Umuttepe’de tüp bebek evraklarını teslim ettim. Onlar arıyorlar emek hoca ameliyat günü veriyor .
Hastanede 2 gece yattım . İlk gün ameliyat öncesi için bazı kan testleri ve ilaç vb yapıyorlar . 2.gün normalde çıkarıyorlar ama benim rapim ağzında ve oldukça büyüktü polip bundan dolayı emek hoca birgün daha kalmamı söyledi. Ameliyatım başarılıydı hamdolsun kanamam vs olmadı. Hoca hemşireler herkes çok ilgili. Özel oda yok tek sorun o eşim çok az girebildi. Onun içinde yatış yapmadan özel oda isterseniz geceliği 1000tl ve kayıt için 400 e yakın ücret ödedim .Yani ben sadece ilk yatış ücretini ödedim onun dışında bi ücret ödemedim. Rabbim kolaylaştırsın sizinki de kolay olsun inşaallah. Yine başka merak ettiğiniz birşey varsa aklınıza takılan sorabilirsiniz

Yani ben ameliyat olduğumda boş özel oda yyoktu o yüzden özel odaya çıkamadım . Yanımdaki kişilerde iyi insanlardı sorun yaşamadım.

Ha bide öyle sandığınız gibi aşırı kanama olmuyor hafif lekelenme gibi oluyor . Korkmanıza gerek yok zaten anestezi verdikleri için ameliyat olup bitiyor . Benim ameliyatım zor ameliyattı 1 saat sürdü . Ona rağmen hamdolsun sıkıntı yaşayamadım . İnşaallah sizde yaşamazsınız.

Ha bide öyle sandığınız gibi aşırı kanama olmuyor hafif lekelenme gibi oluyor . Korkmanıza gerek yok zaten anestezi verdikleri için ameliyat olup bitiyor . Benim ameliyatım zor ameliyattı 1 saat sürdü . Ona rağmen hamdolsun sıkıntı yaşayamadım . İnşaallah sizde yaşamazsınız.
Allah razı olsun bilgilendirme için benim polip 7 mm. Önce onu alıp sonra tüp bebek tedavisi olacağız. Ücretler nasıl peki bilginiz var mı açıkçası ameliyat ve tüp bebek tedavisi için 200 bini bulur mu dersiniz. Rahim filmi bile sadece 10 bin TL kendi muayenehanesinde olacak bizim de.

Allah razı olsun bilgilendirme için benim polip 7 mm. Önce onu alıp sonra tüp bebek tedavisi olacağız. Ücretler nasıl peki bilginiz var mı açıkçası ameliyat ve tüp bebek tedavisi için 200 bini bulur mu dersiniz. Rahim filmi bile sadece 10 bin TL kendi muayenehanesinde olacak bizim de.
özel muayene olarak mı ameliyat olacaksınız ? Ameliyata bi ücret ödemedim çünkü tüp bebek evrakları götürdüm onlar ameliyat olman lazım dediler. Evet seninkinde büyükmüş ama hoca Maşaallah işinin ehli . Rahim filmi için evet ücret ödedim bende . Onun dışında aşılama için ilaç söyleyecekler onu alacağız bide aşılama ücreti oluyor sanırım. 100 bini bulmaz bence üniversite hastanesi burası. Yine öğrenirsem yazarım. Allah’a dua edin kolay geçsin ameliyat ağrısız sancısız . Sonraki süreçlerde kolay olsun inşaallah.

Back