Ben görüyorum sizde mi orda görüyorsunuz acabaKocaeli umuttepe de tüp bebek tedavisi gören varmı
Merhaba ben de orada goruyorumBen görüyorum sizde mi orda görüyorsunuz acaba
Tüp bebek mi yapıyorsunuzMerhaba ben de orada goruyorum
Evet transferi bekliyorum. Sizin kimyasal mi olmustu yorumlarda gormustumTüp bebek mi yapıyorsunuz
Ben iki kere transfer oldum ilki negatifti ikincisi kimyasal oldu çoğu insan özele git diyor ama kafam karışık şu durumdaEvet transferi bekliyorum. Sizin kimyasal mi olmustu yorumlarda gormustum
Sizde ne gibi bir problem vardi?Ben iki kere transfer oldum ilki negatifti ikincisi kimyasal oldu çoğu insan özele git diyor ama kafam karışık şu durumda
Bende sadece pcos var eşimde azosperm var ondan dolayı tüp bebek yapiyoruz.Sizde ne gibi bir problem vardi?
Transferiniz dondurulmus mu oldu?
Lucrin uyguladilar mi?
Anladim, hayirlisi umarim bir sonraki denemenizde gorursunuz pozitifi. Konak hastanesine de iyi diyorlar. Ben ilk denemeyi devlette yapmak istedimBende sadece pcos var eşimde azosperm var ondan dolayı tüp bebek yapiyoruz.
Evet dondurulmuş oldu şuan 4 tane yumurtam kaldı
İlkinde uygulamamislardi ama ikinci transferim de uyguladilae
Amin inşallah görürüm umarım sizde pozitifi görürsünüzAnladim, hayirlisi umarim bir sonraki denemenizde gorursunuz pozitifi. Konak hastanesine de iyi diyorlar. Ben ilk denemeyi devlette yapmak istedim
Merhaba eşiniz azosperm sanirim eşimde azosperm sperm nasıl bulundu tese mi oldu eşiniz tedavi gördü muBende sadece pcos var eşimde azosperm var ondan dolayı tüp bebek yapiyoruz.
Evet dondurulmuş oldu şuan 4 tane yumurtam kaldı
İlkinde uygulamamislardi ama ikinci transferim de uyguladilae
Tese ameliyatı oldu orda bulup dondurdular eşime herhangi bi ilac tedavisi falan vermedilerMerhaba eşiniz azosperm sanirim eşimde azosperm sperm nasıl bulundu tese mi oldu eşiniz tedavi gördü mu
Benim eşimde ameliyat olacak da orda ama şeker hastalığı var onun Cüneyt bey mi yaptıTese ameliyatı oldu orda bulup dondurdular eşime herhangi bi ilac tedavisi falan vermediler
Yok benim esiminkini nazım diye bı doktor vardı o yaptı ama o da emekli olup gitti sonradanBenim eşimde ameliyat olacak da orda ama şeker hastalığı var onun Cüneyt bey mi yaptı
Şuan sperm yada embriyonuz varmı Umuttepe deYok benim esiminkini nazım diye bı doktor vardı o yaptı ama o da emekli olup gitti sonradan
Evet var şuan dondurulmuş 4 embriyom varŞuan sperm yada embriyonuz varmı Umuttepe de
Maşallah kaç sperm çıktı tese de tese ameliyat i zor mu ozelle devletin bu konuda farkı varmı acabaEvet var şuan dondurulmuş 4 embriyom var
5 adet dondurdular ilk gün biraz ağrısı çoktu ama sonra azaldı 1 hafta içinde de tamamen iyileşti valla özel de nasıl oluyor ben bilmiyorum bizimki devlet de olduğu içinMaşallah kaç sperm çıktı tese de tese ameliyat i zor mu ozelle devletin bu konuda farkı varmı acaba
Ben size dua ettim inşallah ikiz çocuğunuz olur5 adet dondurdular ilk gün biraz ağrısı çoktu ama sonra azaldı 1 hafta içinde de tamamen iyileşti valla özel de nasıl oluyor ben bilmiyorum bizimki devlet de olduğu için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?