Kocaeli üniversitesi tüp bebek

Bende emek hocada tup bebek yaptırdım pskljım suan berbat halde evett cok nazık naıf bı doktor ama bakıs acınızı bıraz degıstrdgnzde hersey netlesıyor ben 4 aydır neler yasadım orda bellı degıl helekı gebelık pozıtıfnı alın asla ama asla emek hocayla gorusemıyosnz acıl aksı bı durum oluyor asıstanlar sadece bakıyor usg aletlerııı bozukkk yan odada bakıolarya takıplerı benım kanama alanım varmıs ve kesem bozulmaya baslams hıc bsey yok ddler ve ben uc gun boyunca acıl dogum hanedeydm kanamadann pıhtılı pıhtılı emek hocayla gorusmek ıstyrm ddgm halde ısrarla cevap alamadm gorustrmedler zaten bırıne ıkımcı soruyo sordgnda suratlrını asıyolar kardesm ozeler gıdınn ne yapın ne edın ozeler gıdın malınız varsa satın gıdın bnım canm yandı sızın yanmasınn resmen bn dusurym dye bekledlrr poztfı gordm bır kere 7 dakıka emek hocayla gorustm oda sıkaytlrm artmstı tranfern 7. Gunuydu bugun dahıl 24 gun olmus bır kere emek hoca mugattap olmadı kalp sesıne kadar bızdesnz bız bakıorz ddklrı ızın ozele gecmedm burda kalmak zorunda oldgmu dusundm sandrdılr bsede anlatp solemdklrı ıcın dgru dzgnn hayatmı mafettlrr endemetrıum kalınlgmı hep yanls olcmuslerdı en az 1 hafta onlarn yuzunden gecktm oncesı bir suru yumurtam vardı cok fazla hırmon verdıler assırı dozz ben onlara artk agrıya dayanamıyorum catlıo sankı yumurtalar sıcak sıcak sular akıo sankı karnmda ddgmde bse yok bse tok ddler 20 kusur yumurtamdan 6 tane kalmstı zor tıplandıı gıtmstı hepsı ben soledgm halde ve bana ıgnelerı bozmussdr sen dolapda ısınmstr falan oyusden bole olmssndr dendı alakası yoktu gec tıplama yaptılr suan dusuk durumm var gunlerdr evde yatyrm kanama devam agrılar dgm agrıdı gbı aglıorm gecmıor asla aslaa kac yıldr asılama tup bebek ugrasyrz ama ınsanı koprk yerne koyuyolar asla deger vermıolrr gıtmeyınnnn aslaaa yanıı yok ole bole dyende bısey ararımm zatenn yaranablmk ıcın tatlılar cıcekler getrtor ınsanlar ıyı muamele gırmek ıcın habernz olsnn emek hoca eskısı gbı degıll asıstanlara tum seyı bırakms onlarda dgru dzgn bse sormuyolar cekınıolrmı ne anlamdm padısah ve haremı sankıı

Her bu arada en son pazartesı gıttım onlarlk bse olmadgı soledlr acıke gıdın ddlr emek hocayla gorsmek ıstyrm gorusemezmym ddmde cevap vermedlr yapcak bsey yok burda acıle gı de cek sınız yaptı kadın usg ceken bastm cktm ozele geldm yarm saat oncesıı ve kanama alanm oldgnu kese bozuldgnu dgernnde bozulablcgnı vs bussru seyı orda ogrendm yarm saat oncesı umuttepede onlarlk hc bı sorun yoktu sozde cnku makınaları bozukkk takıplerı hep yanlsd

Back