• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocaeli Umuttepe tüp bebek yaptıranlar

maviperi8341

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2024
116
50
13
41
Merhaba 16 ekimde Kocaeli Umuttepe’de transfer olan var mı üçüncü gün iki emriyo transfer oldu paylaşırmışsınız

Ay hala çıkmadı smear sonucu 25 gün oldu, reglden önce çıkması ve kuruldan sonuclanmasi lazım ki hemen başlayalım regl olursam bı sonrakine kalacak bana bı ateş bastı sen ne zaman verdin smear testini
Ben yazdığım gün vermiştim, smear falan da çıktı bi özele kaydım öncesinde ama şimdi yine buraya dönüyorum galiba. Sen ne yaptın? Aşılamaya karar vermişsiniz nasılsın nasıl ilerliyor sürecin?

Ben yazdığım gün vermiştim, smear falan da çıktı bi özele kaydım öncesinde ama şimdi yine buraya dönüyorum galiba. Sen ne yaptın? Aşılamaya karar vermişsiniz nasılsın nasıl ilerliyor sürecin?
Aşılamamın 10. Günü falan galiba canım saymıyorum 😃 tüp bebek raporu için aşılama yapmamız gerekiyor önce dedi doktor. Şimdi aşılama sonucunu bekliyoruz olmazsa tüp Bebek raporu çıkarıcaz hemen

Aşılamamın 10. Günü falan galiba canım saymıyorum 😃 tüp bebek raporu için aşılama yapmamız gerekiyor önce dedi doktor. Şimdi aşılama sonucunu bekliyoruz olmazsa tüp Bebek raporu çıkarıcaz hemen
Yaaa 🫠 İnşallah güzel haberlerini yazarsın hiiiç gerek kalmaz tüp bebeğe ♥️ Kolaylıkla, sağlıkla nasip olsun

Back