- 9 Ekim 2024
- 116
- 50
- 40
- Konu Sahibi maviperi8341
Merhaba 16 ekimde Kocaeli Umuttepe’de transfer olan var mı üçüncü gün iki emriyo transfer oldu paylaşırmışsınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben Covit zamanı orada başlamıştım tam yumurta toplama öncesi Covit pozitif çıkınca yumurta toplamam bir iptal oldu ama tüm ilaçları vs kullanmıştımMerhaba bende Umuttepe de sürece başlayacağım evrak hazırlama aşamasındayım henüz ilk adette kan vs vericem ama hiç detaylı bilgiye sahip değilim. Siz yaptırdıysaniznbilgi verir misiniz süreç nasıl ilerledi ne kadar ödediniz hastane ve ilaçlara. Birde ilk aşılama mi yapıyor yoksa direkt tüp bebek mi
İlk aşılamamı tüp bebek mi buna konsey karar veriyor sen evrakları veriyorsun onlar seni çağırıyor muayene falan ediyor yaşına problemine göre aşılama veya tüp bebek raporu çıkıyor mesela ben ilk başladığımda 25 yaşındaydım ve sebepsiz infertilite olduğu için tüp Bebek raporu için 2 aşılama oldum yoksa tüp bebek raporu çıkmıyor ama ileri yaş veya erkek infertilitesi varsa yaş küçükte olsa direk tüp bebek raporu çıkarMerhaba bende Umuttepe de sürece başlayacağım evrak hazırlama aşamasındayım henüz ilk adette kan vs vericem ama hiç detaylı bilgiye sahip değilim. Siz yaptırdıysaniznbilgi verir misiniz süreç nasıl ilerledi ne kadar ödediniz hastane ve ilaçlara. Birde ilk aşılama mi yapıyor yoksa direkt tüp bebek mi
Kan testinden sonra çıkan sonuç ve öykünüze göre ilerliyor anladığım kadarıyla benim kan testlerimde sorun çıkmamıştı tekrarlayan gebelik kayıplarım vardı histeroskopi genetik ve trombofili testleri yaptırdım eşim spermiyogram yaptırdı evraklarımı 2 ayda tamamlayabildim randevumu bekliyorum şimdi tüm sonuçlarımı gösyereceğim bir yol haritası çizilecek sanırım :)Merhaba bende Umuttepe de sürece başlayacağım evrak hazırlama aşamasındayım henüz ilk adette kan vs vericem ama hiç detaylı bilgiye sahip değilim. Siz yaptırdıysaniznbilgi verir misiniz süreç nasıl ilerledi ne kadar ödediniz hastane ve ilaçlara. Birde ilk aşılama mi yapıyor yoksa direkt tüp bebek mi
Anladım çok teşekkür ederim ben de bugün gittim görüştüm seamer testi verdim eşimde spermiyogram verdi regl olunca da kanları vericem bakalım sonrasına doktor karar verecekmiş aşılama ya da tüp bebek şeklinde.ben aşılama istemiyorum ama sanırım bizim isteğinizin pek bi onemi yokKan testinden sonra çıkan sonuç ve öykünüze göre ilerliyor anladığım kadarıyla benim kan testlerimde sorun çıkmamıştı tekrarlayan gebelik kayıplarım vardı histeroskopi genetik ve trombofili testleri yaptırdım eşim spermiyogram yaptırdı evraklarımı 2 ayda tamamlayabildim randevumu bekliyorum şimdi tüm sonuçlarımı gösyereceğim bir yol haritası çizilecek sanırım :)
Evrak hazırlama sürecine başladık bizde bugün seamer testi verdim regl olunca kanları vericem eşimde spermiyogram verdi hareketlilik yok görünüyor sonuçta bu sonuca göre direkt tüp bebek der gibi geliyo bakalimİlk aşılamamı tüp bebek mi buna konsey karar veriyor sen evrakları veriyorsun onlar seni çağırıyor muayene falan ediyor yaşına problemine göre aşılama veya tüp bebek raporu çıkıyor mesela ben ilk başladığımda 25 yaşındaydım ve sebepsiz infertilite olduğu için tüp Bebek raporu için 2 aşılama oldum yoksa tüp bebek raporu çıkmıyor ama ileri yaş veya erkek infertilitesi varsa yaş küçükte olsa direk tüp bebek raporu çıkar