Olmazsa kayıt yaptrır dondururum sürec bitincede başlarım nasip bakalımCanm zaten tup bebek sureci cok stresli kafani toplama bence 2 si ayni anda seni cok yipratir diye dusunuyorm ama gene sen bilrsn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olmazsa kayıt yaptrır dondururum sürec bitincede başlarım nasip bakalımCanm zaten tup bebek sureci cok stresli kafani toplama bence 2 si ayni anda seni cok yipratir diye dusunuyorm ama gene sen bilrsn
Tedaviye baslayinca ne demek istedigimi anlayacaksin sen suan kendini topla ve bebegine hazirlaOlmazsa kayıt yaptrır dondururum sürec bitincede başlarım nasip bakalım
Bidahaki ay arayın dediler canım bi alsam ilk randevuyu gerisi gelcek inşallah sekretere sordum ilk randevu alcam adetime nasıl denk getrcem dedim o da siz gelin hoca yönlendircek adet olunca dedi sizde de böyle mi oldu sıkıntı olmuyo dimi randevular bu arada sen hamilesin diye hatrlıyom orda mı doğum yapcaksın cnmCnm benim bugun kontrolum vardi emek hoca ciddi anlamda yogundu
Kafamda dağılsın istiyorum çünkü şu an evdeyim hep sürekli bebek düşünüp nette bişeler okuyom daha cok düşünüyom gibi amh de düşük çıktıya biraz dağılma oldu bendeTedaviye baslayinca ne demek istedigimi anlayacaksin sen suan kendini topla ve bebegine hazirla
Evet cnm rabbime bin şükür 9 haftalik gebeyim ama emek hoca sonkez 2li test yapip birakacak ben gebzede oturuyorum orda baska bir hastanede emek hocanin arkadasi var ona devam etcemBidahaki ay arayın dediler canım bi alsam ilk randevuyu gerisi gelcek inşallah sekretere sordum ilk randevu alcam adetime nasıl denk getrcem dedim o da siz gelin hoca yönlendircek adet olunca dedi sizde de böyle mi oldu sıkıntı olmuyo dimi randevular bu arada sen hamilesin diye hatrlıyom orda mı doğum yapcaksın cnm
Eyer ki bebegin senin nasibinse o hersekilde senindir gerisi bahane buna inan sen bir yola baş koydunsa rabbim seni yalniz bırakmaz emin ol sen sadece moralini yuksek tut ve rabbine sığınKafamda dağılsın istiyorum çünkü şu an evdeyim hep sürekli bebek düşünüp nette bişeler okuyom daha cok düşünüyom gibi amh de düşük çıktıya biraz dağılma oldu bende
İçimi rahatlattın allah razı olsun hepinizdenEyer ki bebegin senin nasibinse o hersekilde senindir gerisi bahane buna inan sen bir yola baş koydunsa rabbim seni yalniz bırakmaz emin ol sen sadece moralini yuksek tut ve rabbine sığın
Rabbim o kadar mucizelerle dolu ki benimle beraber transfer olan arkadas vardi kendiyle hala gorsyrz ona iki embrio konuldu kiz tutmadı derken üçüz gebe oldgnu öğrendiİçimi rahatlattın allah razı olsun hepinizden
Canım bende daha sürecin basındayım. Kac kere gidiliyo bilmiyorum ama adetten sonra yaklasık 20günlük bir sürec . En az 10kere gidersin.eğer açıktan okuyacaksan engelliyceğini sanmam. Ama örgün ise bence engellerİnşallh canım evraklarımı hazrlıycam zaten eşiminde sonuçlar çıkar o zaman sadece güncel hormon testlerim yok en son mart ayında var kabul ederler mi bilmiyorum hsg amh hepsi var inşllak 2019 a girmeden hayırlısıyla hamile kalabilirimm bide ben bu yıl üni sınavına girdim üniveesite okuycam sence zor olur mu hem tedavi hem okul yani kaç kere gidiliyo tüp bebek sürecinde okulu engeller mi
Ayy süper yaaaRabbim o kadar mucizelerle dolu ki benimle beraber transfer olan arkadas vardi kendiyle hala gorsyrz ona iki embrio konuldu kiz tutmadı derken üçüz gebe oldgnu öğrendi
Yaa gerçekmi hikmetinden sual olunmaz rabbimin saglıkla dünyaya gelirler inşallahRabbim o kadar mucizelerle dolu ki benimle beraber transfer olan arkadas vardi kendiyle hala gorsyrz ona iki embrio konuldu kiz tutmadı derken üçüz gebe oldgnu öğrendi
Örgün canım kayıt yaptırıp sondurcqm büyük ihtimalleCanım bende daha sürecin basındayım. Kac kere gidiliyo bilmiyorum ama adetten sonra yaklasık 20günlük bir sürec . En az 10kere gidersin.eğer açıktan okuyacaksan engelliyceğini sanmam. Ama örgün ise bence engeller
Adetin 3.günü bazı testler istiyor ya ondan dedi arkadas sanırım. O değilde ben sana sey sorcaktım sen kac gün lucrin kullandın benim 10.günüm hala adet olmadım . Birde yum geliştirici iğnelere baslayıncada lucrine devam edecek miyim? Aynı dozda mı olacak?sanki ilac yetmeyecek gibi.Kizlar randevnzu adetinize gore ayarlamayn tedaviye adete 1 hafta kala başlıyorlar bilginiz olsn
Ben baya kullandm cnm ya yumurta toplamaya kadar kullandm sanrm ben ayni dozda devam ettim ama bazı arkadaslarnki degistiAdetin 3.günü bazı testler istiyor ya ondan dedi arkadas sanırım. O değilde ben sana sey sorcaktım sen kac gün lucrin kullandın benim 10.günüm hala adet olmadım . Birde yum geliştirici iğnelere baslayıncada lucrine devam edecek miyim? Aynı dozda mı olacak?sanki ilac yetmeyecek gibi.
Ilac yetiyor mrk etmeBen baya kullandm cnm ya yumurta toplamaya kadar kullandm sanrm ben ayni dozda devam ettim ama bazı arkadaslarnki degisti
Normalde adet olman gerekirken olmadiysan dr daniş bence bu arada lucrin kullandığımda benimde adetim kesilmistiAdetin 3.günü bazı testler istiyor ya ondan dedi arkadas sanırım. O değilde ben sana sey sorcaktım sen kac gün lucrin kullandın benim 10.günüm hala adet olmadım . Birde yum geliştirici iğnelere baslayıncada lucrine devam edecek miyim? Aynı dozda mı olacak?sanki ilac yetmeyecek gibi.
Ben gecen ay yine on gün lucrin iğne yaptım ya azaldıIlac yetiyor mrk etme
Lucrin geciktiriyo sanırım gecen ayda ıkı gün geciktirmişti.sende adete bir hafta kala basladın ya geciktirmiş miydi seninde yoksa sadece kesti mi adetiniNormalde adet olman gerekirken olmadiysan dr daniş bence bu arada lucrin kullandığımda benimde adetim kesilmisti
Zamaninda oldum cnm normalde ben 7 gun olurm ama lucrin kullaninca 3 gun oldmLucrin geciktiriyo sanırım gecen ayda ıkı gün geciktirmişti.sende adete bir hafta kala basladın ya geciktirmiş miydi seninde yoksa sadece kesti mi adetini