• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocaeli umuttepe hastanaesinde tüp bebek raporu çıkaranlar!!!!

ben de rapor için başvurdum. dışarıda özel bir klinikte yaptırmayı düşünüyorum tedaviyi.evrakların tamamsa 15 günde raporun heyetten çıkacağını söylediler.

ben de rapor için başvurdum. dışarıda özel bir klinikte yaptırmayı düşünüyorum tedaviyi.evrakların tamamsa 15 günde raporun heyetten çıkacağını söylediler.
Gerçekten mi bana bir merkez önerdi ben Kocaeli çayırovadayım ne yapmam gerek aslında benim bütün evraklarım hazır sizden neler istediler

umuttepe tüp bebek merkezine gidiyorsunuz, istedikleri evrakları yazan bir kağıt veriyorlar size. o evrakları tamamladığınızda gidip teslim ediyorsunuz. hepsi bu.

umuttepe tüp bebek merkezine gidiyorsunuz, istedikleri evrakları yazan bir kağıt veriyorlar size. o evrakları tamamladığınızda gidip teslim ediyorsunuz. hepsi bu.
Allah sizden razı olsun rabbim gönlünüze göre versin ben salı güne randevu aldım kısırlık bölümünden gerekli tüm tahliller var onları versem hemen başlatırlar mı acaba bazı hastaneler daha değişik işliyor siz rapor aldınız mı kaç yıl geçerliliği var bazıları 2 yıllık çıkartıyor muş

amin inşallah hepimizin gönlüne göre olsun inşallah hersey. benim raporum çıkmış teslim almaya gidicem. ne kadar süre geçerli bilmiyorum ama bilgi edinip öğrenebilirsem yazarım sana.

amin inşallah hepimizin gönlüne göre olsun inşallah hersey. benim raporum çıkmış teslim almaya gidicem. ne kadar süre geçerli bilmiyorum ama bilgi edinip öğrenebilirsem yazarım sana.
Sağol canım sen tahlilleri orada mı yaptırdın yoksa benim gibi bütün tahlillerini götürüp sadece tüp bebek raporu almak istediğini mi söyledin birde eşin gitti mi ?

spermogram testi için eşinin gitmesi gerekiyor.dışarıdan yapılanı kabuul etmiyorlar çünkü.evrak teslimine sadece sen gidebilirsin.rahim filmi,smear testi dışındaki testlerin hepsini umuttepede yaptırmıştım ben.2 defada iğneli aşılama yaptırmış olma şartı var. ben dışarıda yaptırmıştım.kabul ettiler

spermogram testi için eşinin gitmesi gerekiyor.dışarıdan yapılanı kabuul etmiyorlar çünkü.evrak teslimine sadece sen gidebilirsin.rahim filmi,smear testi dışındaki testlerin hepsini umuttepede yaptırmıştım ben.2 defada iğneli aşılama yaptırmış olma şartı var. ben dışarıda yaptırmıştım.kabul ettiler
Benim hormon testi smear genital kültür histereskopi hsg kan tahlili tahlillerim hazır özelde ve üniversitede yaptırmıştım Eşimin de hormon ve kan tahlilleri hazır spermi 1 kez mi 2 kez mi yaptırtıyorlar rahatsız ediyorum seni de ama eşimin izin alması çok zor eğer olursa salı günü gideceğiz sperm verip evrakları teslim ederdik

yok sorun deil,bildiklerimi paylaşabilirim tabikide;) testte çıkan değerlere göre 1 yada 3 kez istedikleri yazıyordu verdikleri kağıtta. eşimden 1 kez istediler yeterli oldu. senin eşin umuttepe de mi verdi spermogram testini

yok sorun deil,bildiklerimi paylaşabilirim tabikide:KK66: testte çıkan değerlere göre 1 yada 3 kez istedikleri yazıyordu verdikleri kağıtta. eşimden 1 kez istediler yeterli oldu. senin eşin umuttepe de mi verdi spermogram testini
Yok canım biz 2 kez özelde 4 kez pendik Marmara üniversitesinde yaptırdık allah razı olsun

umuttepe sadece kendi hastanesinden yapılan testi kabul ediyor. sizden yeniden bir spermogram testi isteyebilir. o testinden çıkması ürolog tarafından onaylanması 15 gün falan sürüyor. sen gitmeden tüp bebek merkezini ara bir konuş istersen.

umuttepe sadece kendi hastanesinden yapılan testi kabul ediyor. sizden yeniden bir spermogram testi isteyebilir. o testinden çıkması ürolog tarafından onaylanması 15 gün falan sürüyor. sen gitmeden tüp bebek merkezini ara bir konuş istersen.
Olsun 1 kez orada yaptırırız sizde numarası var mı arayıp sorayım

Back