çenem kıs bişee dicem..26sı olarsa bizim gelme ihtimalimiz var...
Gelirim çenem, her hafta gelirim, artık çalışmıyorum heryere gelirimkaydirigubbakcemile3
bulusun bulusun bakelım...
tam tarıh ne sımdık deyın bakem cene kuzu belkı ce yaparım senı merak edıyımde opuyorumnanaktan
sızın bulusma ne zaman canım?..gel kuzum gel, 27sinde ladymle elele tutuşup gelin :1hug:
temem tatlım cok teşekkurler bılgı ıcın a.s.ıstanbuldan bısı ıstınmı bakem gelırsek getırem cenebazıma Şenizlady sadece 27sinde gelebilirim dedi canım, o yüzden 27sinde onunla kim gelebilirse görüşücez
biz diğer arkadaşlar da 27sinden 1 hafta sonra falan görüşücez sanırım, tam ayarlayamadık daha
tıramısu getırcem a.s.gönül dost ister, muhabbet ister karcım, daha ne istesin :1hug: sağol canım...
şimci bizim kına 25 ine alındı,düğün 27 sinde ,26 sıda arada bi yerde kaynii,kesin değil tabi bi ihtimal gelebiliris,tabe düğün telaşında nasıl olcek,emin olamiim,aaa nasıl delikafadulden 26sı olsun deyin yapayım delikafadulden
ama ondan sonraki hafta olursa belki diloş cadusu da gelir, soralım bakalım...
[/B]
Berayıma arabada yarenlik eden olursa gelmek isterim ben de Çenemmm:gitme:
He he,Beray birbuçuk saat çığırsın Essmerimin başında,içinde tutar çıkarmaz bebesini korkudan -tatlicadiarzu-ömür turizm'in sadık yolcusu ve beray'ın hostesi olarak tabiki ben olucam..hihoyyyt
geliyoz biz geliyoz..
gezici ekip gibin olduk kız dilarem.
kim çağırsa atlayıp gidecez, yakında kendimizi adana buluşmasında neyim bulmayalım sakın.delikafadulden
iki çocuk biri kucakta biri daha göbekte geziyoz:lepi:
Geliyom naaaaaaaaaannnnnn:sm_cool:şimci bizim kına 25 ine alındı,düğün 27 sinde ,26 sıda arada bi yerde kaynii,kesin değil tabi bi ihtimal gelebiliris,tabe düğün telaşında nasıl olcek,emin olamiim,
madem 1 hafta sora olsun diloşta gelsin alkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?