• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocaeli, Sakarya ve Civar İller, İftar Yapmak İstesek Kimler Gelebilir Bakalım ?

ben ancak 3 ekimdekine gelebilirim bu pazar Edirnede dügündeyiz iyi eglenceler hihoyyyt

Canlar ben bu hafta sonu gelemicem inşallah diğer bulaşmaya ayarlamaya çalışıcem size şimdiden iyi eğlenceler Sevgiler...

Ben de geleceğim inşallah..
2 tarihte bana uyuyor şimdilik..
Pazar görüşmek üzere..zemuszemus

o zaman listemiz oluşmuş yavaş yavaş...

pamukprensespathem, lady34, kar, sel, melocum, berna41, patria, pembeperi kesin değil şu an...
nehir, nevin, fatolina, nurbeyza, on41 kesin geliyor

gelemeyen arkadaşlar diğerinde bekleriz artık delikafadulden

kesın pazarmı sımdı bulusma,cumartesı degılmıydı ya...
pazara planım var ama galıba ızmıtte olucam yıne..gelmek ıstıyorum eger o planım ıptal olmassa yarım saatte olsa ugrarım ınsallah..
bıde 3 Ü demıssınız onada ozaman bakarız:)))

ben 3 undekıne gelebılırım ınsallah ama cenebazcım kesınmı olcak gecmıse bakamadım ama yer olarak neresı oluyor bız ayın 29unda ızmıtteyız yanı kandırada olurum ailem orda ama gelırım ınsallah orda nete gıremem nasıl ırtıbata gecebılırız cnm cok sordum ama

kızlar 3 ekimdekinin yeri saati gelecekleri tam kesinleşmedi...
aysuncum ben sana telefonumu vereyim, gelince ararsın beni olur mu :1hug:
melocum evet 3ü ctesi opuyorumnanaktan

aa tabi gelsin nehrim... o pek uğramıyor diye unuttuk sanmasın sakın :))
şimdilik yürüyüş yolundaki cafe dela rue diyelim o zaman, başka fikri olan olursa söylesin...
kızlar gündüzleri yokum, siz okuyun burayı,
şimdilik pazar günü saat 2'de cafe de la rue diyelim...
bilmeyenler bana mesaj atsın, özenle hepinizi istediğiniz yerden alırım canlarım minim :1hug:

buluşma yerinin adresini yazarmısın?opuyorumnanaktan

heeh yazayım efem...
yarın saat 2'de yürüyüş yolundaki green kafeyi biraz geçince yıldız pastanesine hemen gelmeden önceki cafe de la rue da buluşlaım dedik.
aslında hava güzel, sekapark da olur ama geleceklerin hepsi tamam derse yerimseniben
kimler geliyor bakalım şimdi :teytey:

seka park iyidi yahu
ama benim ki yarın alış veriş çıkarmazsa 1haftadır kayınvalidemdeyim
olmadı haftaya cumartesi gelrim artık kızıçeler

ben gelemıyorum arkadaslar...kardesım yıne rahatsızlandı...suan ıyı ama annemı bırakamıcam...artık dıger bulusmaya kısmet dıyorum..hepıızı cok opuyorum...

kızlar ben gelemiyorum değirmendere kaldık izmite geçmiyoruz
artık haftaya görüşmek üzere
bol resimler bekliyorum sizden

Back