Kocaeli, Sakarya ve Civar İller, İftar Yapmak İstesek Kimler Gelebilir Bakalım ?

lady34 ablammm vallaa inş.o zman sömestrda geldiğimde tekrar buuşursak görürüzzz birbirimiziiibenimde 26sı gecesi binmem lazım malum bayram sonrası otobüsler neredeyse dolmuş bile.bunu bile zar zor buldumm

lady34 ablammm vallaa inş.o zman sömestrda geldiğimde tekrar buuşursak görürüzzz birbirimiziiibenimde 26sı gecesi binmem lazım malum bayram sonrası otobüsler neredeyse dolmuş bile.bunu bile zar zor buldumm

kısmet değilmiş kuzum :gitme:
inş bi gün görüşmek nasip olur

AĞLAMAKK İSTİYORUMM YA KIZLARR KESİNLEŞMEDEN SÖYLEMEK İSTEMEDİM AMA GELEMİYORUMMMMMMM ÇÜNKÜ 23Ü GECESİ OKULA DÖNMEM GEREKİYORRR ÇÜNKÜÜÜÜÜ DERS KAYDIMDA YANLIŞLIK VARRR DANIŞMANIMM ÇAĞIRIYORRRRRRRRRRRmafoldumbenmafoldumbenHER AKSİLİK BENİ BULUR ZATEN.26 GECESİNE ALDIĞIM BİLETİ BİLE BUGÜN DEĞİŞTİRMEK ZORUNDA KALDIMMakannehirmafoldumben:sinifsinif:lmaz:

akannehir gel bereber ağlayalım :gitme: senağlama
ya off napalım meraklım kısmet değil imiş demek
tatile falan geldiğinde haber edersin yine buluşuruz artık :teselli:

o zaman biz de 26sındaki buluşmayı 27sine alalım

gönlüm iftar buluşmasını iptal ettik, kimseye uymuyo, onu yerine bayramdan sonra buluşiciiz...
şimdi kızlar netleşelim... 27sine aldık buluşmayı var mı arttıran delikafadulden

melocum, nehir21, pamukprensespathem, fatolina, berna41, patria, pembeperi, nurbeyza, on41, panter_f, lady34 gelenler listesindeydiniz, bi değişiklik var mı 27si için ???

sel, evrim_2008, kısmetsiz_kedi, roşum size de 27si uygun mu ???

artııııııı... başka gelebilecek kimse varsa onlara da kapımız açıktır buyrunnnnnnnnn

kızlar, 26 ya da 27 olacaksa 27 daha uygun bu arada gün kesinleşince bana özel mesajla hatırlatma yaparsanız çok mes'ud olurum.:teytey: konuya bakmayı unutursam ,mesajı görürüm direk

çenecim,bizim düğün zati 27 sinde cnmcım,yerimseniben
26 sı kına gecesi oluyo,
biz gene gelemeyiz,inş.bi dahakine nasipse gelmee çalışçaz:hulya:

yaf madem tarih değişecek 27sinden sonra olsun bizde gelebilek

lady cadusu 27sinde gelicekmiş de, sadece o gün uyuyomuş kısmetsizim...
bana her yer konya :hulya:
o zaman şöyle yapalım... ben 27sinde ladylerleyim, isteyen buyursun ona gelsin...
sizle de başka gün belirleyelim sıcak sıcak, o tarih daha uygun olan da ona gelsin yerimseniben

inş.canım tatilee geldiğimde haber veriririmm

bekliyorum şekercimmm :1hug:

kızlar, 26 ya da 27 olacaksa 27 daha uygun bu arada gün kesinleşince bana özel mesajla hatırlatma yaparsanız çok mes'ud olurum.:teytey: konuya bakmayı unutursam ,mesajı görürüm direk

peki canım yaparım :hulya:

çenecim,bizim düğün zati 27 sinde cnmcım,yerimseniben
26 sı kına gecesi oluyo,
biz gene gelemeyiz,inş.bi dahakine nasipse gelmee çalışçaz:hulya:

hadi o zaman siz gün söyleyin o güne de buluşma koyalım hihoyyyt
tabi haftasonu olması lazım delikafadulden

Yettim gariiiii...
Çenem bana uygun yavrum 26'sıda 27'side fark yapmazzemuszemus

Nirde buluşuciiikzemuszemus

Saat kaçtazemuszemus

Bi daha olursa bi dahada gelirim, dilarem ıstanbula neyin çağırırsa orayada giderimzemuszemus

nehirim hepicine gel, 27sinde ladylerle görüşelim
1 hafta sonra falan kısmetsizimizle roşumuz ne zaman derse de onlarla görüşelim
görüşelim görüşelim görüşelim zemuszemus

nehirim hepicine gel, 27sinde ladylerle görüşelim
1 hafta sonra falan kısmetsizimizle roşumuz ne zaman derse de onlarla görüşelim
görüşelim görüşelim görüşelim zemuszemus

o zman madem rosum we kısmetsızım war sız buraya gelın canlarım olarmı kı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…