Kocaeli niversitesinde okuyan arkadalar haydi buraya!

offfff walla ya rahatladım :lepi: benimde dün bitti sınawlar artık rahat rahat KK ya girip sizlerle konuşabilirim :1rolleyes:

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr

Son düzenleme:
2.ögretimmm:) benm dee arkadasım edebıyat 2.ögretımde :)

Son düzenleme:
kızlar sınıf geçme notu 65'e çıkarılmış.emin değilim ama galiba yeni başlayanlar için geçerli olucakmış

Off evet yaa valla yeni gelen arkadaşlara üzülüyorum ( 65 olayına.. Üst sınıflar içinde alttan dersi varsa eğer 2 nin altındaysa ortalaması onlara geçerliymiş 65 ama tam net değil öyle duyum aldım

kızlar sınıf geçme notu 65'e çıkarılmış.emin değilim ama galiba yeni başlayanlar için geçerli olucakmış

hayır canım tam öyle değil yani 50yle 65 arası bi not alırsan koşullu başarılı/başarısız oluyorsun o da şöyle ortalamanın 2.00nın üstünde olması gerekiyor ve bu çok çok zor bişi değil bazı derslerini yüksek tutmalısın yani..ben 2. sınıfım ve sanırım bu yeni kural bizimle ilgili değil ama tam emin değilim keşke öle olsa okuduğum bölüm ve bölüm hocalarım çok zor..sempatiksalakcinnikafamçokkarıştı

pf..yarın okul acılıyor.daha muafıyet sınavına gırmedım işe bak ya:bbo:

yeni gelen arkadaşlar aramıza hoş geldiniz uzun zamandır bakamıyorum başlığa bende bu sene mezun oldum :) ama hala devam formasyon alıcam kaydımı yaptırdım pazartesi hala umuttepe yolcusuyum :S

Nalancım hayırlı olsunn hem mezun oldun hem de formasyonu alıyorsun =) nasıl kabul edıldı alese mı gırdın??? not ortalamasıyla mı yoksaa

saol canım :) darısı basınıza not ortalamasıyla alınıyor tatlım ales falan önemli değil

slm arkadaşlar bende besyo öğretmenlikteyim ama hamileyim ilk dönem okula gelemiycem :)

Bende ingilizce öğretmenliği 2. sınıftayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…