Kocaeli Konak Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı ?

Canım bana gonalf 450 lik aldırmışlardı günlük vurulduğum doz 225 ti sanki diye hatırlıyorum.. doktora güven canım o en iyisini biliyor sonuçta seni muayene edip ona göre verdi bir de hep aynı dozda gitmeyeceksin bi sonraki kontrolde yumurtalarına göre dozu düşürüp arttıradabilir
Tamam canım çok teşekkür ederim cevabın için 😘

G galuska canım ben şimdi Gonal f i 150 ye düşürdüm beraberinde merional ve cetrotide iğne yazdı doktor sanırım Cumartesi de yumurta toplama olacak. Yalnız ne kadar çok iğne kullanıyoruz :KK70: yumurta toplama sonrası da böyle mi diye merak ettim açıkcası

Bi kan sulandırıcı göbekten yapılan bi iğne vericek adı oksapar bir de kalçadan 5 günde 1 yapılan proluton diye bir iğne vericek yani vericek diyorum ama herkese aynı şekilde mi yapılıyor bilmiyorum canım :)

Bi kan sulandırıcı göbekten yapılan bi iğne vericek adı oksapar bir de kalçadan 5 günde 1 yapılan proluton diye bir iğne vericek yani vericek diyorum ama herkese aynı şekilde mi yapılıyor bilmiyorum canım :)
Doktorumuz aynı olduğu için ortalama aynıdır diye düşünüyorum tedavi şekli☺️ Oksaparı da hergün mü yapıyorsun? Şimdi artık bitmistir tabii dimi iğne vs senin

Doktorumuz aynı olduğu için ortalama aynıdır diye düşünüyorum tedavi şekli☺️ Oksaparı da hergün mü yapıyorsun? Şimdi artık bitmistir tabii dimi iğne vs senin
Her gün yapıyordum aynen ama hayır canım 20. Haftaya kadar oksapara devam gün aşırı vuruluyorum yani bir gün evet bir gün hayır şeklinde ☺️

Canım nasılsınn neler yapıyorsun
Canım pek girmiyordum yeni gördüm. Normalde bu ay transfer olacaktım ama adetim bittikten sonra ayın 13 ünde hayatımda yaşadığım en şiddetli kasık ağrısı ile hastanelik oldum. Ultrasonda ve diğer testlerde bir şey çıkmadı çünkü böbrek taşı veya apandisit gibi bir şey de olabilir mi diye şüphelendik ama yok. Geceyi hastanede geçirdim. Doktor da ne olmus olacağına dair bir açıklama yapamadı hatta ağrı içinde kendisini aradım bana '' ne yapalım yani ameliyat mı edelim'' diye tersledi suratıma kapadı. Neticede beklemedeyim bu ayki adetim ile tekrar transfer çalışmalarına başlayacağız. Sen nasılsın ne var ne yok?

Canım pek girmiyordum yeni gördüm. Normalde bu ay transfer olacaktım ama adetim bittikten sonra ayın 13 ünde hayatımda yaşadığım en şiddetli kasık ağrısı ile hastanelik oldum. Ultrasonda ve diğer testlerde bir şey çıkmadı çünkü böbrek taşı veya apandisit gibi bir şey de olabilir mi diye şüphelendik ama yok. Geceyi hastanede geçirdim. Doktor da ne olmus olacağına dair bir açıklama yapamadı hatta ağrı içinde kendisini aradım bana '' ne yapalım yani ameliyat mı edelim'' diye tersledi suratıma kapadı. Neticede beklemedeyim bu ayki adetim ile tekrar transfer çalışmalarına başlayacağız. Sen nasılsın ne var ne yok?
Taş olabilir ama onu tüp bebek doktoru göremez onun için başka doktor bakıyor bi baksaydılar böbreklerine çünkü bende de taş var sol böbreğimde 1 ay ağrı çektikten sonra baktırdım tabi yapılabilcek bişry yok şuan için bol bol su içmek dışında... ben iyiyim çok şükür büyümeye devam ediyoruz ... her şeyin bi sebebi vardır belki de böyle birqz ertelenmesi daha iyi olmuştur umarım o ağrının sebebi belli olur ve geçer

Taş olabilir ama onu tüp bebek doktoru göremez onun için başka doktor bakıyor bi baksaydılar böbreklerine çünkü bende de taş var sol böbreğimde 1 ay ağrı çektikten sonra baktırdım tabi yapılabilcek bişry yok şuan için bol bol su içmek dışında... ben iyiyim çok şükür büyümeye devam ediyoruz ... her şeyin bi sebebi vardır belki de böyle birqz ertelenmesi daha iyi olmuştur umarım o ağrının sebebi belli olur ve geçer
Bakıldı canım böbrek veya apandisit değil sebebi. Başka bir doktorla görüştüm o beni rahatlattı sağolsun anlattı tane tane tüp bebek tedavisinde yumurtalıklar vs her şey normalden büyük olduğu için bile olabilir dedi. Sen hala Konak’ta devam ediyorsun sanırım kontrollere

Bakıldı canım böbrek veya apandisit değil sebebi. Başka bir doktorla görüştüm o beni rahatlattı sağolsun anlattı tane tane tüp bebek tedavisinde yumurtalıklar vs her şey normalden büyük olduğu için bile olabilir dedi. Sen hala Konak’ta devam ediyorsun sanırım kontrollere
Evet canım doğumumu da Konakta yapıcam inşallah ama Şeyma hanımda değil Firdevs Şekerci Baran diye bi doktor var ona gidicem

Canım durumumuzda bir değişiklik yok. Olacağını da sanmıyorum. Yüksek ihtimalle Ağustos ayında tedaviye başlayacağım. Sende ne var ne yok?
Başladın mı tedaviyeee? Bende konağa gidiyorum bu ay ertelendi transferim progestron hormonumdan ötürü :)

Canım benim yumurta toplamadan önce progesteronuma baktılar progesteronun 1'in altında olduğu takdirde taze transfer yapıyorlar ama benimki yüksekti o yüzden 1 ay sonra transfer olacak dediler.. şimdiyumurta toplama üstünden 2 hafta geçti ve ben dün regl oldum .. 3 gün sonra kontrole gidicem ve transfer için hazırlıklara başlıyoruz yani ilaçlar falan vericekler sonra da rahmin kalınlığı en iyi olduğu günde tranfer yapacaklar... haziranın 2. Haftası falan olacak yani.. benim AMH 1.43 bundan 5 ay önce öyleydi şuan kaç bilmiyorum .. senin kaç?
Aynı şeyleri şuan bende yaşıyorum :KK43: benim yumurta toplamadan 1 ay sonra dondurulmuş transfer olacaktı. Fakat progestronum 1.9 çıktı o yüzden iptal oldu transferim :KK43: Şeyma hoca en iyisini bilir kafasındayım şuan ama sabırsızlanıyorum :)))

Öyle gerçekten bizim de tam o civarda tuttu... amin inşallah ya ilk denemede tutar inşallah 🙏 ben şuan transfer günü bekliyorum dün kontrole gittiğimde bi tane folikül gördü sonra kan testi verdim e2 hormonu yüksek çıktı cuma tekrar gel dedi eğer o hormon düşmemişse temmuza ertelencek benim transferim ... her şeyin hayırlısı diyorum vardır bi sebebi :)
Ama transferin e2 ile alakası pek yok ki, PROGESTRON hormonu önemli olan :KK43: benim de 1.9 çıktı ertelendi :KK43:( bekliyorum sabırla

bence de öyle düşünmek lazım. Benim de Ağustos gibi olacak sanırım transfer çünkü Temmuz da olacak adetim tatil planıma denk geldi :KK70: artık dönünce ağustos ortası adet olursam sonuna doğru transfer olur diye düşünüyorum. İnsallah tutar ilk denememizde. Zaten her türlü kalan embriyoları da donduracağım pozitif olsa bile 2 sene sonra yine ilk işlemlerle uğraşmadan transfer yaptırırım 2.yi de doğurup çocuk konusunu kapatırım :)
Yaptırdın mı transfer :)

X