• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocaeli izmit arkadaş olmak, buluşmak isteyenler

furtadoo

Özgürlüğe doğru..
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2011
1.144
9
158
Mrh. kızlar, hanımlar ben izmitte yaşıyorum eski dostlarımın sahte olduklarını ve arkadaşlarımın sapıttıklarını görünce hepsinle bağımı kestim, gerçekten iyi, çıkarcı olmayan arkadaşlarla tanışmak istiyorum. Saygılar..:10::10::10:

merhaba kızlar bende izmitteyim. daha önce ben ve arkadaşımda açmıştık izmitliler buluşalım diye kimseden ses çıkmadı. tanışalım kaynaşalım

Ben karşıdayım aslında k.mürselde evliyim ama ailem izmitte ve sık sık izmite gidiyorum, merkezde oturuyorlar cnm. Sen?

merhabalar bende izmitte oturuyorum mehmet ali paşada bir kızım var ve doğru düzgün arkadaşım yok ne kadar güzel bir konu açmışsınız

inş.inş. olsun bende çok yalnızım ağustosun 26sında düğünüm var ama uzağa gelin gitmıorum gölcükte oturcam gidip gelme yaparz evlilerle :40: kızlr,arkadaşlar topik muhakkak yararlı olur ama msn ve telefonlarımızı verirsek daha sık görüşür ve iletişim halinde oluruz gibi geliyor bana burda herkes aynı saatte olamıyor herkesin farklı farklı hayatları var sonuçta ama iletişimi canlı tutarsak dahada başarırız gibime geliyor bilmem katılırmıısınız bana sonuçta herkes bayan burda sıkntı olmaz die düşünüyorum ne dersiniz ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X