• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocaeli güzelleri...

Sissillia

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2008
80
0
86
43
Kocaeli
İzmitli olanlar yazışmaya hatta belkide görüşüp hayatı paylaşmaya ne dersiniz? bekliyorum paylaşmak istiyen herkesi.... Sevgiyle kalın..

Merhaba kızlar... Uzunçiftlikte oturuyorum. Bbeklerinizin burnunu açmak için n kullanıyorsunuz?

okyanus suyu kullanıyorum ilk önce ondan damlatıyorum sonra burun aspiratörüyle çekiyorum canım temizleniyo hemde açılmış oluyo

Benim bebeğimin burnunun delikleri hep temiz ama sanki sümük varmış gibi hırıltılı nefes alıyor. Tonimer baby sprey sıkıyorum sabah akşam. Burun aspiratörü nedir? Nasıl kullanılır? Görünen kırıntıları mı alıyor yoksa genizden mi çekiyor ? Bebek burun aspiratörü işlemi sırasında rahat suruyor mu? Ben spreyi bile zor sıkıyorum nerdeyse.....Anlatırsanız sevinirim...

Wee Burun Aspiratörü 824 | Wee | 3,00 TL fiyatı ve yorumları

bak canım burda burun aspiratörü bunu burnuna sokuyon çekiyen sümüklerini alıyo yani genzindekini çekiyo fazla uzun süren bişi değil çocuk birz huylanıyo ama sonra rahat ediyo damlayı yada spreyi sıktıktan sonra bunla çekersen daha iyi alıyo bende ilk başta damla damlatıyodum sonrada yatıyodu dedim bunun burnu dolmuyomu doluyo ee bunu damlatınca ne olcakki açılmaz dedim aspiratörle çektim rahatladı nefes alışıda değişti bi dene derim

sağol canım, bugün eşime aldırayım bu aspiratörden. Kızımın burun delikleri temiz ama genizinde sümük varmış gibi nefes alıyor. Tekrar teşekkür ederim.

Back