Teşekkür ederim ilginiz içina arastiricam mutlakaBen Gebzedeyim. Medicalpark a gidiyorum doktorumda Gebzenin en iyi doktorlarından. Sezeryan öğrendiğim kadarıyla 1600 müş.
Doktorunuz amanullah mıBen Gebzedeyim. Medicalpark a gidiyorum doktorumda Gebzenin en iyi doktorlarından. Sezeryan öğrendiğim kadarıyla 1600 müş.
Evet.Doktorunuz amanullah mı
Merhaba anneler öncelikle herkese hayırlı doğumlar diliyorum ben kocaeli'de özel hastane doğum ücretleri öğrenmek istiyorum daha yeniyim bende 5 haftalik ama iyi bi doktor ve hastane arastiriyorum yardimci olanlara tesekkur ederim
Merkez hastanesi cok pis bir hastane 1000 tlye 200 daha verip medikalde dogrmasini oneririm ayrica cihangir beyi birkac kisiden duydum.cok iyi bir hekimmis ama gece ve tatil.gunu dogum olursa gelmiyormus ne anladim o.istenGebze'deyim.
Merkez Hastanesi Cihangir ay
Normal dogum istiyorsan öneririm
1000 tl
Medikal park ummugulsum kuyucuyu oneriyorum bebek istedigo pozisyona.gelsin diye dakikalarca durtuyor yan yatiriyor olmazsa gez gel diyor cok ilgileniyor.kilomla.dahi hatta bebegim zayif diye corba tarifi bile vermisti bir guzel toparladi yavrumMerhaba anneler öncelikle herkese hayırlı doğumlar diliyorum ben kocaeli'de özel hastane doğum ücretleri öğrenmek istiyorum daha yeniyim bende 5 haftalik ama iyi bi doktor ve hastane arastiriyorum yardimci olanlara tesekkur ederim
Medicalde hangi doktora gidiyorsun ?Gebze medikal parka gidiyorum muaneyne ucreti 70 tl nts ucreti 25 tl sezeryan dogum 1600 epidural istersen + 500
Normal dogum 1200 ayni sekilde epidural istersen +500
Gebze yuzyulda muayne 55 nts ucreti 12 ama dogum fiyatini.bilmiyorum
Ben merkez hastanesine sırf Cihangir bey için gittim..gece gittim hastnye aradım hmen geldi ..bana geldi yaniMerkez hastanesi cok pis bir hastane 1000 tlye 200 daha verip medikalde dogrmasini oneririm ayrica cihangir beyi birkac kisiden duydum.cok iyi bir hekimmis ama gece ve tatil.gunu dogum olursa gelmiyormus ne anladim o.isten
Ümmugulsum kuyucuMedicalde hangi doktora gidiyorsun ?
Cihangir beyi keske baska hastanede dogum yaptirmaya ikna edebilseniz gercekten merkezde dogum.yapmanizi onermiyorum zaten ortamdan sizde fikir sahibi olmuşsunuz dur birazBen merkez hastanesine sırf Cihangir bey için gittim..gece gittim hastnye aradım hmen geldi ..bana geldi yani
ne kadar var doğuma sizin?Ümmugulsum kuyucu
Allah izin verirse 45 gun bebis ters sezeryan olucam ama en basindan beri sezeryan istiyordum o ayri doktorumda tamamen normal.dogum yanlisi ama beni anlamaya calisiyor snirimne kadar var doğuma sizin?
Hic karnim ckmadi 5 aylik hamile gobegi ileyim ic karnim genismis sizin varmi karninizne kadar var doğuma sizin?
yakınmışız ben de sezeryan olacağım ama mecburiyetten. bebeğin eşi önde plesanta previa.Allah izin verirse 45 gun bebis ters sezeryan olucam ama en basindan beri sezeryan istiyordum o ayri doktorumda tamamen normal.dogum yanlisi ama beni anlamaya calisiyor snirim
Hangi doktor ve kacinci haftada alinicak bebis en henuz onu komusmadimyakınmışız ben de sezeryan olacağım ama mecburiyetten. bebeğin eşi önde plesanta previa.