kocaeli doğum ucretleri

Hangi doktor ve kacinci haftada alinicak bebis en henuz onu komusmadim
Ben de konuşmadım tam ama bir keresinde bebek 38 de miyadını doldurmuş olyor 38 de alırız dedi. Bir sorun olmadığı sürece inşallah olmaz da 38 de de razıyım.

İptal olmustur coktan ay sonuna kadar vakti vati var yuklenen paranin harcamazsan siliniyor bir dahaki aya 20 tl.yuklenicek gebze centinkaya marketten erzakta alinabiliyor
zaten bana eylülde temmuz ağustos yüklendi 1 hafta önce mesaj geldi iptal olacağını sanmıyorum.

Gebze de hangi doktora gitsem çok kararsızım :KK43: daha ilk kontrole gideceğim ama gitmişken de devamlı gideceğim doktorum olsun istiyorum. Gebzede olup kadın doğum uzmanı önerebilecek hamişler var mı?

Gebze de hangi doktora gitsem çok kararsızım :KK43: daha ilk kontrole gideceğim ama gitmişken de devamlı gideceğim doktorum olsun istiyorum. Gebzede olup kadın doğum uzmanı önerebilecek hamişler var mı?
Selam. Ben Gebze Medicalparkta doğum yaptım. Amanullah Çağatay dı doktorum. Çok çok memnundum ilk başta soğuk görünür ama öyle değildir çok ilgili her ayrıntıya bakar hastasına moral verir asla olumsuz düşünmez. Kızım 4 aylık şimdi doktorumu özlüyoruz eşimle. Çağatay beyden sonra başka hiç bir doktoru beğenmiyoruz. :KK48:

Merhaba, hayırlı akşamlar. Ben 5 aylık hamileyim su ana kadar hep farklı doktora gittim hepsi de iyiydi hatta izmit akademi hepsinden iyiydi ama Allah izin verirse ben gebze de doğum yapmak istiyorum çünkü akademi bana cok uzak . Gebze de önerebileceğiniz hastahane var mı ve ücret öğrenmek istiyorum ama tlf ondan bilgi vermiyorlar . Ücretler hakkında bilgisi olan var mı :) şimdiden çoook Teşekkürler :) :)

Merhaba, hayırlı akşamlar. Ben 5 aylık hamileyim su ana kadar hep farklı doktora gittim hepsi de iyiydi hatta izmit akademi hepsinden iyiydi ama Allah izin verirse ben gebze de doğum yapmak istiyorum çünkü akademi bana cok uzak . Gebze de önerebileceğiniz hastahane var mı ve ücret öğrenmek istiyorum ama tlf ondan bilgi vermiyorlar . Ücretler hakkında bilgisi olan var mı :) şimdiden çoook Teşekkürler :) :)
Şuan en iyi hastane Medicalpark Gebze de. Odaları ferah aldığı paranın hakkını veriyor hemşireler ve herkes çok ilgili. Temizlikte çok iyi. Sezeryan 1650 di 4 ay önce. Normalde 1250 sanırım.

kızlar herkese iyi akşamlar ...
bende gebzedeyim doğumumu darıca hospıtal park hastanesinde müge hanım yaptırdı.
normal bi doğum yaptım bi gece hastanede kaldım. çok memnunum doğum yapacak olanlara öneririm.
ücreti:600 tl

Cevabınız için teşekkürler :) burdan öğrendiğim kadarıyla fiyat olarak en uygun hastahane darıca hospital :)

Cevabınız için teşekkürler :) burdan öğrendiğim kadarıyla fiyat olarak en uygun hastahane darıca hospital :)

çok iyi bak aklına kötü bişi gelmesin bende çok araştırdım ama en uygunu orası geldi çok da memnun kaldım doğumhanede hiç erkek yok hep bayan çokda yardımcı oluyolar çok rahat edersin müge hanımda çok iyi bi doktordu sen kaç aylık hamilesin nerde oturuyosun _?

Cevaplarınız icin çok teşekkür ederim
Darıca hospital park hastanesini hiç duymamıştım. Iyi oldu bu bi araştırayım :)
Galiba iyi bütün doktorları medicalpark toplamış kimden bi isim duysam hep medikalde. Amanullah beyi yüzyıl hastanesinden biliyorum ama bi arkadaşım yıllardır ona gidiyordu medicale geçince ilgisi,hali tavrı değişmiş dedi. Kafam çok karışık çok zormuş bu işler :)

K Kbr--- rabbim sağlıklı doğumlar versin canım :)

luna_aa luna_aa ben medicalpark dan pek memnun diğilim çok pahalı güç yetmez merkez hastanesinin doğumunuda beyenmiyorum bütün arkadaşlarıma öneriyorum hospital park hastanelerini çok temiz gerçekden ilgileniyolar ben memnun kaldım hepsinden allah razı olsun.

Selam kızlar bende 34 haftalik hamileyim medicalde amanullah bey dktrum ama doğum ücretleri hakkında tam bilgim yok Gebze'de onerebileceginiz hastane ve Ücretleri hakkında bilgisi olanlar yardimci olursa çok sevinirim...

Selam kızlar bende 34 haftalik hamileyim medicalde amanullah bey dktrum ama doğum ücretleri hakkında tam bilgim yok Gebze'de onerebileceginiz hastane ve Ücretleri hakkında bilgisi olanlar yardimci olursa çok sevinirim...
Aman Allahım doktorumun adını duyunca bile heyecanlanıyorum. Çok iyi çok kaliteli çokta ilgili bir doktor. İyi ki de o a gitmişim ve doğumumu o yaptırmış. Çok severim kendisini. Medical 10 numara bir hastane temiz ilgili konforlu. Sezeryan 1850 olmuş ben 1650 ye eylülde sezeryanla doğum yaptım. normal ne kadar bilmiyorum.

Bende çok memnunum gerçekten çok Dr. Gezdim ama amanullah bey ayrı sezeryan istiyorum bende ilk doğum normal oldu ve iyi bi psikoloji bırakmadı bende sen kndin mi karar verdin sezeryana

X