32 haftalık hamileyim Kocaeli Gebze de kadın doğum doktorları diş çekimine izin vermiyor.İzin veren bı doktor yok mu lütfen yardım edin.Artık dayanamıyorum.
32 haftalık hamileyim Kocaeli Gebze de kadın doğum doktorları diş çekimine izin vermiyor.İzin veren bı doktor yok mu lütfen yardım edin.Artık dayanamıyorum.
Ya anlamıyorum doktorları.İki gündür hicbisey yiyemiyorum artık ne uyku ne yemek bu şekilde zaten strese giriyorum.Ne yapacağımı şaşırdım.Disin sinirleri üstüne çıkmış dilim bile değse zipliyorum.Hicbisey fayda etmiyor artık karanfil falan
Ayy sormayin benim disim de öyle oldu hamileyken Allah Allah ne agrı ne ağrı....zavallı dişim kendi kendine cürüdü yok oldu gitti adeta....küçük bir pamuk koymustum ben çürük bölüme pamuk da havayla ve yiyecekle irtibatını kestigi icin disin rahat etmistim bir süre
Ben hamileyken diş hekimine gittim ve augmentin kullandım. İltihap varsa bebeğe daha zararlı olacağını mutlaka kullanmam gerektiğini söylemişti doktorum. Dişim düzeldi. Siz halden anlayan iyi bir diş hekimi bulun bence. Kadın doğumluya falan da bir şey sormadı.
Ben hamileyken diş hekimine gittim ve augmentin kullandım. İltihap varsa bebeğe daha zararlı olacağını mutlaka kullanmam gerektiğini söylemişti doktorum. Dişim düzeldi. Siz halden anlayan iyi bir diş hekimi bulun bence. Kadın doğumluya falan da bir şey sormadı.