• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocaeli' de ben aldıranlar

Canım sen de aynı benim gibisin :31: Hiç kabullenememiştim aynen, sonradan çıktıkları için. Birşey diyeceğim, demişsin ya 2 tanesi toplu iğneden küçük diye, benim de bir tanesi öyleydi, hatta şu en küçük toplu iğnelerin başı kadardı ama yine de aldı istediğim için. Doktor mu dedi alamam diye :26: Bu arada Ali Kılıç Amerika'ya gitmiş he :10: Çok iyi bir insan ve doktor, iyi ki gitmişim İzmite :31:

evet doktor dikiş izinden daha mı kötü ben falan demişti. ya zaten onlar pek gözüme batmıyo büyük olanlarda lazerle aldırabilceğim benler malesef o yüzden bundan sonra paramı biriktirip direk benimi aldırıcam :31: cebimde parayla gidip aldırarak çıkmak istiyorum beklemek zor geliyo :1:

evet doktor dikiş izinden daha mı kötü ben falan demişti. ya zaten onlar pek gözüme batmıyo büyük olanlarda lazerle aldırabilceğim benler malesef o yüzden bundan sonra paramı biriktirip direk benimi aldırıcam :31: cebimde parayla gidip aldırarak çıkmak istiyorum beklemek zor geliyo :1:

Bu dünyada bu kadar kafasına takan bendim sanıyordum, yalnız değilmişim demek ki :70: İnşaallah en kısa zamanda aldırırsın, insan mutlu oluyor :1:

Bu dünyada bu kadar kafasına takan bendim sanıyordum, yalnız değilmişim demek ki :70: İnşaallah en kısa zamanda aldırırsın, insan mutlu oluyor :1:

sağol canım innşallah :21: gerçi sevgilim yasakladı daha fazla aldırmamı ne gerek varmış bilmem neymiş diye ama bu benim çocukluk hayalim küçükken siyah camlar olurdu ya ona bakardım çok mutlu olurdum :31: Allahdan askerde gelmeden hallederim o 2-3 tanesini de ben :9: iş işten geçtikden soonraa bişe demez zaten gerçi dese de fark etmez :27: güzelleşmemi mi istemiyo nedir :1:

sağol canım innşallah :21: gerçi sevgilim yasakladı daha fazla aldırmamı ne gerek varmış bilmem neymiş diye ama bu benim çocukluk hayalim küçükken siyah camlar olurdu ya ona bakardım çok mutlu olurdum :31: Allahdan askerde gelmeden hallederim o 2-3 tanesini de ben :9: iş işten geçtikden soonraa bişe demez zaten gerçi dese de fark etmez :27: güzelleşmemi mi istemiyo nedir :1:

Canım seni en iyi anlayan benimdir :31: Sevgilinin sözlerine bakma hiç, aldır gitsin :1: Gerçekten senin mutluluğunu istiyorsa zaten birşey diyemez :34: Ya gerçekten insan rahatlıyor aldırdığı zaman..

merhaba kızlar :3:

Iki gündür bu işi araştırıyodum devletde alınıyo denince kocaeli devlet hastanesine gittim bugün ama ordaki doktor kozmetik amaçlı almadığını söyledi. Seka devletde doktor da yok açıkcası derince devlet hastanesine de gitmeye korktum açıkcası boşa gidicem diye. Internette araştırırken de 'tesadüfen' o devlet hastanesinde ki doktorla başka bir plastik cerrahın açtığı özel muayenaneyi gördüm. Anlaşıldı niye almam dediği aslında. Aradım ve ordaki bayan bir beni 100-150 civarında aldıklarını ben sayısı arttıkça biraz daha düşürebilceğini söyledi ama doktorla görüşmem gerekirmiş. Benim aldırmak istediğim en azından ilk etapda 4 tane ben var o da 450-500 yaparmış :53: Toplam 7 tane istiyorum hepside yüzümde. Kimisi gerçek ben kimisi normal yüzeysel ben yani. Derince devlet hastanesinde aldıran ya da özelde olup daha uyguna ben aldıran var mı? Yarın için derince araştırmayada son kez gitmeye karar verdim bakalım o ne dicek. Yoksa oturup paramı biriktirene kadar beklicem çünkü özele gidersem hemen alabiliyolarmış (dermatoloğa göründüm bugün ve herhangi bi sorun olmadığını kozmetik amaçlı aldırabilceğimi de söyledi ve bi kağıda da yazıp imzaladı) param cebimde benlerim alınmış olarak çıkmak istiyorum
:31:

kartal devlet hastanesinde aldıramadım estetik amaçla olanları almadıklarını söylemişlerdi pendik bölge hastanesinde plastik cerrahla pazarlık ede ede ede 5 ad yuz bölgesi 500e kasım 2012 de aldırdım :d:d:d içlerinden böyle iğrenççç kıllar felanda çıkıyodu bana sormadan o kökleride temizledi saolsun doktorum çok memnun kaldım basit bir minosetle geçecek ilk gun sızıları oluyo sora hiçbişiy hissetmedim lokal anesteziyle 2 saat surdu dikişleri muntazam atması biraz zaman aluyo tabi

sonunda aldırdımmm ikisinide. bi antibiyotik birde ağrı kesici verdi hafif sızlama var özellikle bişi yerken :31: üstünde bandaj var özel bişiymiş 2 gün sonra yıkamaya başlıcam yüzümü bandaj kendilinden düşücekmiş. malesef 10 gün kadar ööle yüzümde dikişle dolancam siyah siyah :31: haftaya cuma gidicem dikişler için bakalım :31:

canım bayaa önceden yazmışsın ama belki görürsün memnun musun nasıl oldu? nerede aldırdın doktorunun ismini söyleyebilir misin acaba ???

Back
X