kocaeli' de ben aldıranlar

solovoi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2011
598
7
116
merhaba kızlar :3:

iki gündür bu işi araştırıyodum devletde alınıyo denince kocaeli devlet hastanesine gittim bugün ama ordaki doktor kozmetik amaçlı almadığını söyledi. Seka devletde doktor da yok açıkcası derince devlet hastanesine de gitmeye korktum açıkcası boşa gidicem diye. İnternette araştırırken de 'tesadüfen' o devlet hastanesinde ki doktorla başka bir plastik cerrahın açtığı özel muayenaneyi gördüm. Anlaşıldı niye almam dediği aslında. Aradım ve ordaki bayan bir beni 100-150 civarında aldıklarını ben sayısı arttıkça biraz daha düşürebilceğini söyledi ama doktorla görüşmem gerekirmiş. Benim aldırmak istediğim en azından ilk etapda 4 tane ben var o da 450-500 yaparmış :53: toplam 7 tane istiyorum hepside yüzümde. kimisi gerçek ben kimisi normal yüzeysel ben yani. Derince devlet hastanesinde aldıran ya da özelde olup daha uyguna ben aldıran var mı? yarın için derince araştırmayada son kez gitmeye karar verdim bakalım o ne dicek. yoksa oturup paramı biriktirene kadar beklicem çünkü özele gidersem hemen alabiliyolarmış (dermatoloğa göründüm bugün ve herhangi bi sorun olmadığını kozmetik amaçlı aldırabilceğimi de söyledi ve bi kağıda da yazıp imzaladı) param cebimde benlerim alınmış olarak çıkmak istiyorum
:31:

solovoi bunalmadım emin ol, çünkü ben de ben aldırdım ve insan herşeyiyle merak ediyo ve araştırıyo sormak istediğin bişey olursa her zaman burdayım :) doktoru birebir tanımıyordum, hastane personeliydm ama bunun için bi ayrıcalık olmadı çünkü 2. gittiğimde benden önce normal bir hastanın benlerini aldı. kozmetik amaçlı diye doktroun kendi almak istememiştir, sağlık açısından bi sakıncası yok diye kendi öyle tercih etmiş olabilir. devlette çalışan doktorlar özel açamıyor ama şuanda yasak, varsa da eskiden vardır? derince devlete gittim demişsin, kocaeli devlete de bi git ordaki hekimle de bir görüş istersen. sekaya da plastik doktoru atanacaktır mutlaka ama ne zaman ve kim olur bilinmez. devlette ben alan doktor bundan güzel de bir puan alıyor o doktor niye almak istememişse anlamadım. akademi hastanesinde eskiden sekada çalışan doktor nezih bey var ama o da özel. ne kadar tutar bilemiyorum canım.

neden hemen insanları bilmeden yargılıyorsun belki de iftira atıyorsun
devlet hastanesi doktorları çok yoğun oluyorlar
plastik cerrahlar filan malum ki öncelikle kanserlere deformasyonlara filan bakıyo o yüzden sırf kozmetik amaçlı bi operasyonu yoğun diye yapmıyordur belki

solovoi bunalmadım emin ol, çünkü ben de ben aldırdım ve insan herşeyiyle merak ediyo ve araştırıyo sormak istediğin bişey olursa her zaman burdayım :) doktoru birebir tanımıyordum, hastane personeliydm ama bunun için bi ayrıcalık olmadı çünkü 2. gittiğimde benden önce normal bir hastanın benlerini aldı. kozmetik amaçlı diye doktroun kendi almak istememiştir, sağlık açısından bi sakıncası yok diye kendi öyle tercih etmiş olabilir. devlette çalışan doktorlar özel açamıyor ama şuanda yasak, varsa da eskiden vardır? derince devlete gittim demişsin, kocaeli devlete de bi git ordaki hekimle de bir görüş istersen. sekaya da plastik doktoru atanacaktır mutlaka ama ne zaman ve kim olur bilinmez. devlette ben alan doktor bundan güzel de bir puan alıyor o doktor niye almak istememişse anlamadım. akademi hastanesinde eskiden sekada çalışan doktor nezih bey var ama o da özel. ne kadar tutar bilemiyorum canım.

çook teşekkürler yanlız karışıklık olmuş sanırım kocaeli devlet hastanesine gittiğim ve başka bir doktorla daha uzman estetik merkezi diye bir yerleri varmış bunu da bugün öğrendim kocaelide plastik cerrahileri araştırırken :19:. Özelde almak varken o yüzden almadığını düşünüyorum açıkcası keşke buraya bikaç ay önce girseymişim bende senin hemen ardından giderdim :31: yarın derince araştırmaya gidicem orda dermatologlar yakma yöntemiyle alıyomuş yani dermatolog bölümüne girdiğinde bölümün içeriğine yazmışlar yapılan uygulamayı. bugün seka devlette gittiğim dermatolog benlerimde sorun olmadığını söylediğinden içim rahat inşallah burdaki alır. eylem emel arıkan burdaki doktorun adı bakalım yarın ne dicek :31: sekadaki dermatolog bizde yok derince yada devlete gidebilirsin demişti bi tarih falan vermedi anlıcağın. yarın gidim gelişmeleri gene yazarım buraya olur inşallahda aldırdımmmmmmm diye bi başlıkla giriş yapabilirim :31:

Son düzenleme:
plastik cerrahlar filan malum ki öncelikle kanserlere deformasyonlara filan bakıyo o yüzden sırf kozmetik amaçlı bi operasyonu yoğun diye yapmıyordur belki

iftira mı atıyorum ? nerden biliyosunuz pardon da? yalan borcum mu var burda insanlara ! almıyomuş uğraşmak istemedi diyodum görene kadar insan karşındakini de kendi gibi bilirmiş. demek siz çok kolay iftira atabiliyosunuz. İnternette araştırdım gördüm ve aradım bilip bilmeden yorum yapmayın!

yoğun mu? yo hayır sizin şehrinizi bilemiyorum da kocaelindeki plastik cerrahi poliklinikleri gayet sakin oluyor. aynı gün içinde doktorun canı isterse alıveriyor benleri :) tabii o gün yoğunluk olursa gün verebilirdi doktor. siz de şuanda pek bilmeden yargılamış olmamış mısınız?

çook teşekkürler yanlız karışıklık olmuş sanırım kocaeli devlet hastanesine gittiğim ve başka bir doktorla daha uzman estetik merkezi diye bir yerleri varmış bunu da bugün öğrendim kocaelide plastik cerrahileri araştırırken :19:. Özelde almak varken o yüzden almadığını düşünüyorum açıkcası keşke buraya bikaç ay önce girseymişim bende senin hemen ardından giderdim :31: yarın derince araştırmaya gidicem orda dermatologlar yakma yöntemiyle alıyomuş yani dermatolog bölümüne girdiğinde bölümün içeriğine yazmışlar yapılan uygulamayı. bugün seka devlette gittiğim dermatolog benlerimde sorun olmadığını söylediğinden içim rahat inşallah burdaki alır. eylem emel arıkan burdaki doktorun adı bakalım yarın ne dicek :31: sekadaki dermatolog bizde yok derince yada devlete gidebilirsin demişti bi tarih falan vermedi anlıcağın. yarın gidim gelişmeleri gene yazarım buraya olur inşallahda aldırdımmmmmmm diye bi başlıkla giriş yapabilirim :31:

hmmm tamam ben öyle anlamamıştım:) derince devlet daha büyük bir hastane, orda kaç plastik cerrahı var bilmiyorum ama muhtemelen tek değildir. evet keşke 1 ay önce felan görseydin forumda olsun kısmet demek ki :) gelişmeleri takip ederim.

hmmm tamam ben öyle anlamamıştım:) derince devlet daha büyük bir hastane, orda kaç plastik cerrahı var bilmiyorum ama muhtemelen tek değildir. evet keşke 1 ay önce felan görseydin forumda olsun kısmet demek ki :) gelişmeleri takip ederim.

evet dermatolog 4-5 tane 3 tane de plastik cerrahi var :) ama ben alımı için belirtilince dermatoloğa almaya karar verdim yoksa dediğin gibi plastik cerrahide yaptırcaktım.

Ve evet yukarıda belirttiğin şeyde doğru ben randevu alırken 3 kişi görünüyodu gece 12 de online aldım randevumu bu arada. randevumda 1.30 daydı ben beklerkende kimse yoktu benden başka. Facede de , web sitesinde de iki doktor olarak geçiyodu diğer doktor evet istifa etmiş ama dediğim doktor çalışıyo. Ve bu ilk kez görülen bir durum değil bunu herkes biliyo yasakdan önce de hastanede yüzüne bakmaz muayenanesine gidip parayı verince doğru düzgün ilgilenen çooook doktor var kafamızdan sallamıyoruz bişeyleri. neyse
inşallah yarın biter bu iş ya :31:

aldırdımmm diyemesem de yarın aldırıcam diyebiliyorum :24: ama 2 tane benimi alabilirmiş. Büyük olarak 2 tane benim varmış çünkü belli bi büyüklükde olmalıymış ve ilk seferde 2 tane beni karşılıyomuş devlet halbuki ben en az 4 ünü aldırırım diyodum :5: tabi buna da şükür dikiş izinin nasıl olucağını bilemediğimizden önce tam çenemin kenarında var göze pek batmaz izi onu alalım dedi bende istiyorum çünkü benin üstünde çıkan tüyler kıl gibi duruyo alamıyorum da kestikçe çoğaldı :31: biride burnumun yanında tam yanağımın ortasında diil ama dikkat çekici bir yerde o yüzden önce yaptır gör bence sonra naptım deme dedi doktor. estetik dikiş atıcaz ama gene de bilemeyiz dedi bende düşünüyorum dikiş izi mii ben miii diye aslında dikiş izi daha ağır basıyo :31: yarın 3 de gidicem alıcak 2. ciyi de aldırasım var ama bakalım :44:

ve bu arada önce dermatoloğa gittim burda da ve sonra plastik cerrahiye gittim. dermatolog bana şunu dedi aynen yazıyorum bilmeden yorum yapan arkadaşlar da düşünür bidaha yorum yapmadan önce ;

kozmetik amaçlı ben DEVLET DE TABİKİ ALDIRABİLİRSİN PLASTİK CERRAHİYE ama 'yoğunsa' hemen almayabilir bikaç gün sonraya atar. yaptığım yorumumda da ne kadar haklı olduğumu anlamış oldum. Devlette aldırım kalanı özel için biriktiririm artık diyorum bakalım yarın ne olucak :31: ben aldıran arkadaşlar dikiş üstüne herhangi bişi örtüyolar mı sargı bezi gibi?

solovoi, netleştirmiş olmana sevindim :) yüzümden 1 tane çenemden 1 tane olmak üzere 2 ben aldı ilk gittiğimde doktor. kaşımdakini de alcaktı ama ben kararsızdım sen bir düşün dedi. 1 ay sonra gene gittim kaşımdan ve boynumdan aldı. para biriktirmene hiç gerek yok canım çünkü devlet 2 den çok daha fazlasını da karşılıyor. üzülerek söylüyorum ki bir kerede 2 den fazla ben aldıkça, diğer aldığı benlerin performans puanı düşüyor. o yüzden az puan kazancakları beni almaya yanaşmıyo doktorlar. bunları aldır, daha sonra başka bir hekime gidersin olmadı, devlet karşılıyor. ama senin gene aklına takılmasın. doktorlar da haklı, emek verip işlem yapıyorlar devlet sayı arttıkça puanını düşürüyor. doktora önyargın oluşmasın ama. sen sor, bir yakınım 1 ay arayla devlette 4 ben aldırmış, bunlar iyileşsin 1 ay sonra gelsem alırmısınız de uygun bir dille, böylelikle özelle uğraşmak zorunda kalmazsın diye düşünüyorum. benleri alınca beyaz bant yapıştırdılar bana, 2 gün su değdirmemiştim.

çok sağol canım ya tamam yarın sorarım :) yanlız bana şöyle birşey söyledi belli bir büyüklükde olmalı dedi benim 2 tanesi büyük aslında şöyle yüzümde aldırmak istediğim toplamda 7 tane ben var. bunların 2 si büyük ve gerçek benmiş onları dedi alalım diye 2 tane daha var böyle çıkıntılı olan ama onlar küçük keserek alıncada dikiş izi kalmasın bide :50: diğer benlerim için lazerle aldır dedi çünkü diğerleri yüzeysel bi çıkıntı yok yani. aslında burda ben yakma falan diye belirtmiş ama anlamadım niye keseriz dedi? kökten almak için sanırım. senin benlerin ne kadar büyüklükteydi? benim o küçük olan 2 tane çıkıntılı benim toplu iğne arkası kadar hatta biraz daha küçük :31: şöle diyim 2 tane burnumda var bi kaşımın ortasında hemen hemen diğeri ucunda sağ yanağımda var 2 tane biri büyük o da çıkıntılı olsa aldırabilirdim ama diil 2 si de yüzeysel malesef :5: sol yanağımda da1 tane büyük var alırız dediği işte bide 2 tane o küçük çıkıntılılar var bide çenemdeki :31: o küçükleri al deseem kestiğine değmez dedi bilemedim neyse bi yarın aldırim de dediğin gibi sorarım 1 ay sonra gel alırız derse o 2 küçüğüde aldırırım dikiş izine göre ama yakma olsa daha iyi olurdu tabi diğerlerini özelde lazerle hallettiririm artık devletde yokmuş :31:

benim kaşımdaki ve boynumdaki büyüktü. çenemde ve yanağımda olanlar da öyle aman aman büyük çıkıntılı değildi ama bilemedim şimdi seninkinden büyükmüştür belki tam bilemedim:)

sonunda aldırdımmm ikisinide. bi antibiyotik birde ağrı kesici verdi hafif sızlama var özellikle bişi yerken :31: üstünde bandaj var özel bişiymiş 2 gün sonra yıkamaya başlıcam yüzümü bandaj kendilinden düşücekmiş. malesef 10 gün kadar ööle yüzümde dikişle dolancam siyah siyah :31: haftaya cuma gidicem dikişler için bakalım :31:

Son düzenleme:
sonunda aldırdımmm ikisinide. bi antibiyotik birde ağrı kesici verdi hafif sızlama var özellikle bişi yerken :31: üstünde bandaj var özel bişiymiş 2 gün sonra yıkamaya başlıcam yüzümü bandaj kendilinden düşücekmiş. malesef 10 gün kadar ööle yüzümde dikişle dolancam siyah siyah :31: haftaya cuma gidicem dikişler için bakalım :31:

geçmiş olsun :) en önemli kısmı atlatmışsın dikişler kolay tekrar geçmiş olsun.

geçmiş olsun :) en önemli kısmı atlatmışsın dikişler kolay tekrar geçmiş olsun.

sağol canım :) dikişlerde haftaya cumaya göstercem işte sonra şu contracubex jelden var bizde onu sürcem de burdan biri dikiş üstüne sürmeye başlamış doktor dikişi almadan hiçbişe sürme dedi bana :44: sen nası yapmıştın?

sağol canım :) dikişlerde haftaya cumaya göstercem işte sonra şu contracubex jelden var bizde onu sürcem de burdan biri dikiş üstüne sürmeye başlamış doktor dikişi almadan hiçbişe sürme dedi bana :44: sen nası yapmıştın?

bana da contratubex yazmıştı doktor dikişler alındıktan sonra kullandım ama çok da düzenli kullandığımı söyleyemem. 3 ay oldu ama gene de kırmızılık var alınan yerlerde, doktor 6 ayda ten rengine döneceğini söyledi görcez bakalım.

dün nihayet çıkardım bantları :52: yüzümdekinde 3 çenemdekinde 4 dikiş var ben bi tane atar yeter sanıyodum :1: yüzümdeki 2 dikiş yanyana bi dikiş biraz daha ayrı kesik 1-1,5 cm gibi bişi. Kesik çok az belli korktuğumuz gibi değil çenemdeki biraz daha belirgin onu da zaten pek takmıyom :1: bu cuma gidicem bakalım ne dicekler belki aladabilirler yüzümdeki tedirgin olduğumdan çok daha iyi :21: inşallah şu jelle beraber daha da yok olur :31: yani sonuçdan memnunum şimdilik bakalım :31:

Bu konuyu yeni gördüm. :3: Ben İstanbul'da oturuyorum ama İzmit'te aldırdım. Çünkü burda ağustos ayında doktora gittim bana taa 28 ekime gün verdiler. Ben de bekleyemem dedim İzmit'e gittim :1: 22 ağustosta Seka devlet hastanesine gittik. Hatta pazartesi günüydü. Doktor çarşamba gelin alalım dedi. Biz de İstanbul'dan geldik falan dedik. O da o zaman yarın gelin halledelim dedi :55:
Adam o kadar rahattı ki hiç korkmadım :52: Operasyon sırasında da doktor ve hemşireyle muhabbet ettik :66: Her şey çok güzeldi. Ama benim tek sorunum anestezinin pek etki etmemesiydi :50: Resmen acı hissettim. Doktor ikinci defa iğne yaptı ama yine de acıdı. Dikişleri attıktan sonra daha çok ağrı yaptı ama dayandım. Dikişlerimi aldırmaya burdaki özel bir hastanenin dermatoloğuna gittim. Doktor bu dikişler çok güzel atılmış dedi. İp de çok inceydi kadın göremedi ve alamadı dikişleri :37: Sonra tecrübeli bir hemşire geldi o aldı. İpler çok ince olduğu için hissetmedim acı :31: Ve şu an kimse fark etmiyor yüzümdeki dikiş izlerini. Bir tanesini ben bile unuttum neredeyse :131: Kısacası doktorumu tavsiye ederim. Seka Devlet Hastanesi'nde, Op.Dr. Ali KILIÇ.

solovoi canım inan eskisinden çok daha iyi olacak, aynaya baktığında kendini çok iyi hissedeceksin :62: Dikişler üzerine de kafanı yorma. Ayrıca contractubex pek işe yaramadı bende. O yüzden devamlı kullanmadım, ama geçti o olmasa da :55:

Son düzenleme:
Bu konuyu yeni gördüm. :3: Ben İstanbul'da oturuyorum ama İzmit'te aldırdım. Çünkü burda ağustos ayında doktora gittim bana taa 28 ekime gün verdiler. Ben de bekleyemem dedim İzmit'e gittim :1: 22 ağustosta Seka devlet hastanesine gittik. Hatta pazartesi günüydü. Doktor çarşamba gelin alalım dedi. Biz de İstanbul'dan geldik falan dedik. O da o zaman yarın gelin halledelim dedi :55:
Adam o kadar rahattı ki hiç korkmadım :52: Operasyon sırasında da doktor ve hemşireyle muhabbet ettik :66: Her şey çok güzeldi. Ama benim tek sorunum anestezinin pek etki etmemesiydi :50: Resmen acı hissettim. Doktor ikinci defa iğne yaptı ama yine de acıdı. Dikişleri attıktan sonra daha çok ağrı yaptı ama dayandım. Dikişlerimi aldırmaya burdaki özel bir hastanenin dermatoloğuna gittim. Doktor bu dikişler çok güzel atılmış dedi. İp de çok inceydi kadın göremedi ve alamadı dikişleri :37: Sonra tecrübeli bir hemşire geldi o aldı. İpler çok ince olduğu için hissetmedim acı :31: Ve şu an kimse fark etmiyor yüzümdeki dikiş izlerini. Bir tanesini ben bile unuttum neredeyse :131: Kısacası doktorumu tavsiye ederim. Seka Devlet Hastanesi'nde, Op.Dr. Ali KILIÇ.

solovoi canım inan eskisinden çok daha iyi olacak, aynaya baktığında kendini çok iyi hissedeceksin :62: Dikişler üzerine de kafanı yorma. Ayrıca contractubex pek işe yaramadı bende. O yüzden devamlı kullanmadım, ama geçti o olmasa da :55:

evet biliyorum cnm Ali KILIÇ ı ykmzdan öğrendim zaten ama o burda değilmiş 1 yıllığına amerikaya gitmiş eyülde sanırımşansıma :5: yoksa bende ona gidicekdim. Bende devlet hastanesine gittim doktora orda aldırdım dikiş iplerim mavi olduğundan gayet belirgin :1: ama alındıkdan sonra nası ılır bilemiyorum. Bana dedi zaten doktor bi ilaç yazıcam diye olmadı ona göre yazdırırım ikisini kullanırım bakalım :31: yüzümdeki ben sayısı çoook malesef 7 tane ve sadece 2 tanesi büyükdü. 2 tane daha var et ben ama o toplu iğne arkasından da küçük :31: kalan 4 tanesi de yüzeysel ona lazer lazım dedi doktor o da devletde yokmuş kaldım özele anlıcağın özelde de en azından ikisini daha aldırırsam işte o zaman benden mutlusu olmaz :31: orda da tanesi 100-150 tl imiş bi yerde para birikitirip aldırcam onlarıda. çoğu kişi elleme falan diyodu ama benimkiler doğuştan değil sonradan çıktı ve hiç kabullenemedim napim en az 2 belki 3 tanesini daha aldırıcam kesin kafama taktım :1:

evet biliyorum cnm Ali KILIÇ ı ykmzdan öğrendim zaten ama o burda değilmiş 1 yıllığına amerikaya gitmiş eyülde sanırımşansıma :5: yoksa bende ona gidicekdim. Bende devlet hastanesine gittim doktora orda aldırdım dikiş iplerim mavi olduğundan gayet belirgin :1: ama alındıkdan sonra nası ılır bilemiyorum. Bana dedi zaten doktor bi ilaç yazıcam diye olmadı ona göre yazdırırım ikisini kullanırım bakalım :31: yüzümdeki ben sayısı çoook malesef 7 tane ve sadece 2 tanesi büyükdü. 2 tane daha var et ben ama o toplu iğne arkasından da küçük :31: kalan 4 tanesi de yüzeysel ona lazer lazım dedi doktor o da devletde yokmuş kaldım özele anlıcağın özelde de en azından ikisini daha aldırırsam işte o zaman benden mutlusu olmaz :31: orda da tanesi 100-150 tl imiş bi yerde para birikitirip aldırcam onlarıda. çoğu kişi elleme falan diyodu ama benimkiler doğuştan değil sonradan çıktı ve hiç kabullenemedim napim en az 2 belki 3 tanesini daha aldırıcam kesin kafama taktım :1:

Canım sen de aynı benim gibisin :31: Hiç kabullenememiştim aynen, sonradan çıktıkları için. Birşey diyeceğim, demişsin ya 2 tanesi toplu iğneden küçük diye, benim de bir tanesi öyleydi, hatta şu en küçük toplu iğnelerin başı kadardı ama yine de aldı istediğim için. Doktor mu dedi alamam diye :26: Bu arada Ali Kılıç Amerika'ya gitmiş he :10: Çok iyi bir insan ve doktor, iyi ki gitmişim İzmite :31:

Back
X