Kocaeli///41

canım pek bişi yok çarşımızda dön dolaş aynı yere geliyosun
canım çok doğru söylüyorsun gez dolaş hep aynı yerler darıcanında bi denizi manzarası falan var bak bak hep aynı ama tabiki istanbulun karmaşıklığından ve havası yönünden daha temiz bi yer.Napalım ne demişler doğduğun yer değil doyduğun yerrr......opuyorumnanaktan

katılıyorum turkbayragiturkbayragi

amann istanbulun o kalabalıklığı o karmaşıklığında ben yaşayamam alışmışım buraya aynen nerde doyuyosan orda yaşayacaksın gebzede iş sahası daha çok daha geniş

siz gelin karamürseli veya yuvacığı görün... deniz manzarası istiyosanız karamürseli gezin ve grün küçük sahil kasabası gibi. yok ben daha çok doğa insanıyım diyorsanız yuvacığa gelin, her iki tarafada aşık olacaksınız...

ahhh ahh ben de gelin geliyorum kocaeline. umarım alışırım oralara.

Biricik aşkımın yaşadığı şehir orası. Şimdiden benim için anlam yüklü bir yer.

opuyorumnanaktan

he valla hemde ne sürttün senden sonra çoğaldı gelinler hihoyyyt
nasıl gidiyo evlilik alışa bildin mi canım buralara

evlilik süper gidiyo, evliliğin harici herşey berbat :) işsizlik biz dahil herkesin derdi sanırımkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

nereden geliyorsun canım ???turkbayragiturkbayragi

Bursa, Bursa, Bursa alkisalkisalkis Bursayı çok seviyorum. İzmite gelin gelicem Allah nasip ederse. Alışırım herhalde. Hemen hemen herşey var orada da. Gerçi bir ayağım hep Bursa'da olacak.

Atalardan Selanik Türk'ü olan Doğma büyüme isviçreliyim. İsviçrede Küçük bir kasabada geçti çocukluğum ve ergenliğim. Büyük şehri yadırgamıştım ilk zamanlar.

Küçük yerlere hemen alışıyorum. doğayı, sükuneti, denizi, yeşili çok seviyorum hatta aşığıyım diyebilirim ! İstanbul gezmek için güzel ama yaşamak için değil bana göre. İzmitte zorlanmam alışırım diyorum.

İsviçrede çok saygı değer bir öğretmenim ile bir sohbet hesnasında Türk olup da hiç bir yere ait olamamak ya da kendini ait hissedememekten bahsetmiştik. İsviçre'de yabancı, Türkiye'de Alamancı durumları .

" Yüreğinin derinliklerinde kendini evde hisset " demişti öğretmenim. Sevdiğim insanlar yanımda olduğu sürece her yer evim artık :1hug: Bulunduğunuz ortamı sevmeyenlere sesleniyorum, bu yazımı dikkate alın.

:içelim: Gerisi boş. Allah tüm sevdiklerimize uzun ömürler versin cümlemize. ( çok içimden geldi bunu yazmak )

Son düzenleme:
iyi geceler şekerler, ihmal ettim bu ara burayı
hoş bu ara çoğu şeyi ihmal ettim ya neyse
ee ne haberleriniz var bakim, fatom bebişimiz nasıl

mucuk canlara... zemuszemus hoşgeldin çenebaz ım ..nerelerdeydin bakalm sen klava:

nerelerdeyim ben de bilmiyorum şekerim, bi oralardayım, bi buralarda, iki aralarda bi derelerde
bayram telaşı şu telaşı bu telaşı, evin telaşı bitemedi gitti
huzur sukunet düzen dinginlik salim kafa nedir nerde satılır bilen varsa söylesin fisfisfis

ah onu bilen varsa önce ben gideyim.. :uhm:doğru canım yaa..bu bayram herkes için yorucuydu anlaşılan..ben hala kendimde değilim :bbo:

ah onu bilen varsa önce ben gideyim.. :uhm:doğru canım yaa..bu bayram herkes için yorucuydu anlaşılan..ben hala kendimde değilim :bbo:

evet herkes bi koptu buradan artık tekrar hareketlendirelim diyorum :)zemuszemuszemuszemus

iyi geceler şekerler, ihmal ettim bu ara burayı
hoş bu ara çoğu şeyi ihmal ettim ya neyse
ee ne haberleriniz var bakim, fatom bebişimiz nasıl

iyi canım herşey yolunda çok şükür
sen nasılsın yokmu yeni buşluşma aktivitelerin

maşallah canımcım, iyiyim ben de şükür
en son sakaryayla buluştum kaydirigubbakcemile3 yenisi gelir yakında :smiley-cool:

ay kızlar bi durun yaw, haftaya 2 haftalığına annemlerin yanına gidiyorum almanyaya.gidip geleyim öyle buluşuruz :))))kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…