Kocaeli///41

feyzacım ben erzurumda oldugum ıcın burası uzunca bı suredır soguk:çok üzgünüm: sıcaga hasretız bı ozlemle sormustum yoksa hava raporu almak gıbı bı nıyetım yoktu tesekkur ederım bılgın icına.s.
yasemıncım sanada tesekkur ederıma.s.
on41 mrh canıma.s.

kızlar ben darıcada oturuyorum buraya istanbuldan iş nedeni ile geldik Çok üzgünüm çoookama alışmakta zorluk çekiyorum darıcada veya gebzede oturanlar alışmama yardım ediiiiiin vereliniortak

derince deyim canım ben :teselli:..darıca güzeldir. zaman geçtikçe alışırsın,kopamazsın bile =)

iyi geceler kızlar
doğduktan 40 gün sonra izmite gelmişim ve taaaa 1996 da üniversite için çıkana kadar izmitte yaşadım. kuruçeşme,derince son olarak körfez (yarımca). annemler halen orda bense en küçük fırsatta izmite kaçarım çok seviyorum izmiti:)))

derince deyim canım ben ..darıca güzeldir. zaman geçtikçe alışırsın,kopamazsın bile =)
sağol canım yaa inşallah alışırım aslında havası güzel denizi ve yeşilliği olan bi yer ama ben istabuldaki bazı imkanları bulamadığım için alışamadım.Allah kimseyi doğup büyüdüğü yerden ayırmasın valla zor oluyoo :gitme:

darıcadanmı bahsediyosunuz ben lisedeyken kaçıp kaçıp darıcaya gidiyoduk duduevine ama kaç senedir gidemiyorum hatta eşimle ilk buluşmamız orda olmuştu çok önemli benim için duduev güzel yaa denizi felan yani zamanla alışırsın canım

Son düzenleme:
ben gebzede oturuyorum canım pek bişi yok çarşımızda dön dolaş aynı yere geliyosun ama alışmışım buraya büyüdüğüm yer başka yerde rahat edemiyorum seviyorm gebzeyi yaakaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…