Kocaeli///41

aslında doğma büyüme kocaeli/gölcüklüyüm ama deprem sonrası yalova ya yerleşmek zorunda kaldım.memleketi gibisi yok insanın çünkü gölcükten sonra 7 senedir yalovaya hala alışamadım...

Kızlar bende Kocaeli'nin incisi Değirmendere'denim :) Aslında bazen burda sıkılsamda hayatımın en güzel yılları burda geçti, aslen İstanbulluyum ama deprem olana kadar D.derede okudum,yetiştim, hayatımın aşkını buldum...5 yıllık İstanbul arasından sonra evlenip tilki misali kürkçü dükkanına döndüm :)Bu arada pişmaniyeye bende bayılırım :)

Selam Arkadaslar Bende Izmitliyim Ve Inanin

çok Zor Memleketten Uzak Olmak.

Merhaba, Aranıza yeni katıldım. Sunum hazırlamak üzere araştırma yaparken arama motoru sayesinde sitenizle tanıştım. İyi ki tanışmışım. Bende Hereke'liyim. Ana-baba memleketim değil ama BENİM memleketim. Küçücük ama çok nezih bir ilçedir. Gerçi şimdi küçük geliyor. Çocukluğumda o sokakları, sahili o kadar büyüktü ki anlatamam. Cuma günleri okuldan kaçar Karamürsel pazarına giderdik. Şu vapur bir an önce varsa karşı kıyıya diye telaşlanırdık. Şimdi vapurdan geçtim kayık göremiyorum. Malumunuz her genç kız gibi iyi bir kısmet çıktı ve evlendim :) Şu an gündüzü bile gri gecesi hep ayaz Ankara'dayım. Ama deselerki "bırak herşeyi gel doğduğun o köhne evde yaşa" sanırım tereddütlerimi aklıma bile getirmekten kaçınır koşa koşa giderdim. Yıllardır yüzme fobim olmasına sebep olan, beni bisikletimle alt eden iskelesinden 5 kere daha denize düşmek isterdim. Sanırım klavyem düştü parmaklarımın dili şişmiş :) Sizleri tanımak çok güzel. Hereke'li olmak çok güzel. Sağlıcakla kalın. Allah hiçbirinize sevgiyi aratmasın.

Merhaba, Aranıza yeni katıldım. Sunum hazırlamak üzere araştırma yaparken arama motoru sayesinde sitenizle tanıştım. İyi ki tanışmışım. Bende Hereke'liyim. Ana-baba memleketim değil ama BENİM memleketim. Küçücük ama çok nezih bir ilçedir. Gerçi şimdi küçük geliyor. Çocukluğumda o sokakları, sahili o kadar büyüktü ki anlatamam. Cuma günleri okuldan kaçar Karamürsel pazarına giderdik. Şu vapur bir an önce varsa karşı kıyıya diye telaşlanırdık. Şimdi vapurdan geçtim kayık göremiyorum. Malumunuz her genç kız gibi iyi bir kısmet çıktı ve evlendim :) Şu an gündüzü bile gri gecesi hep ayaz Ankara'dayım. Ama deselerki "bırak herşeyi gel doğduğun o köhne evde yaşa" sanırım tereddütlerimi aklıma bile getirmekten kaçınır koşa koşa giderdim. Yıllardır yüzme fobim olmasına sebep olan, beni bisikletimle alt eden iskelesinden 5 kere daha denize düşmek isterdim. Sanırım klavyem düştü parmaklarımın dili şişmiş :) Sizleri tanımak çok güzel. Hereke'li olmak çok güzel. Sağlıcakla kalın. Allah hiçbirinize sevgiyi aratmasın.

Link Silinmiştir.

buyrun bol bol ziyaret edin, özlem giderin

bende yılın 1/3 ünde izmitte ikamet ediyorumm.. izmit tam yaşanılacak yer!!

bende kocaelindeyim ama ne yalan söyleyim buraya ısınamadım:KK43:

nesine ısınamadın ki? çevren olmadığı içindir belki.. ama gör bak, alışınca vazgeçemiceksin..

merhabalar...ben de izmitliyim...izmiti çok seviyorumm...izmitimin simitini pişmaniyesini hiç birşeye değişmem..

selam arkadaşlar bende kocaeliden ne kadar azız yaaaa bu kadaramıyız kockoca güzelim kocaeliden haydiiii kocaeliler nerdesinnnnnnnn

kızlar bende kocaeliliyim ama eş durumundan rizeli olduk ailem kocaelide yaşıyo bizde sık sık gidiyoruz istanbulda oturuyoruz insanın memleketinin yakın olması ne güzel haftasonları kaçıyoruz memlekete dopink oluyor bize köyümüz derinceye bağlı yaz geldimi taze sebzeleri meyveleri yüklenip geliyoruz istanbula rize ye 20 saatte gidildiğinden eşime çok yakın geliyor bizim memleket hatun köylü oldu oda ilkbaharı kaçırmam havalar biraz düzelsin memleketteyim yine en güzel zamanları köyümün ilkbahar, babamın bahçesinde yetiştirmediği meyve çiçek yok yemyeşil olmuş ortalık şimdiden, herkese sevgiler ...

Kocaeli nin cennet beldesi Değirmendere
Ben de özledim şimdi okuyunca oraları...
Depremden sonra insanın ayakları pek gitmek istemese de
insanın memleketi bir bakşa galiba:)

benimde eşim kocaeliden kızlar.ilk önce ben oraya gelin gelecektim ama ne yaptım ne ettim eşim izmire damat geldi sonunda:içelim: önceleri izmirden sonra bana hiç yakın gelmemişti kocaeli.gittimmi ertesi gün dönmek istiyordum.3 yıl nişanlı kaldık,toplam 5 yada 6 gün kalmışımdır o dönem kocaelinde.neyse evlendik ve ilk bayramda eşimin ailesine el öpmeye gittik.o bayram tatili boyunca çok gezdik eşimle.ve çok sevdim kocaelini.tüm önyargılarım gitti.yaz olsada gene gitsek:çok üzgünüm: ben kışın gezme fırsatı bulmuştum,yaza daha rahat olunur.eşim real alışveriş merkezine 3 dk ötede oturuyor neresi tam bilmiyorum izmitte ismen,şimdi ailesi o semtte oturuyor,abileri falan.bende artık yarı izmit yarı izmirliyim ve çok memnunum:teytey:

:uhm: .slm kocaelıler benden baska kımse yokmu benmı gormuyorum varsa ,tanısırsak memnun olurum. ben izmitte oturuyorum.:uhm:

:uhm: merhaba kazen bende kocaelı'ndenım izmit buralı pek kımse yok heralde yada benmı gormuyorum?:uhm: :çok üzgünüm:

X