7 aylık evliyim 22 yaşındayım geçen aydan beri 2 ağır depresyon ilacı kullanıyorum. Eşim iyi ama her an sinirlenen biri şampuanın ağzı açık die kavga ettimizi bilirim.telefonunda kız kuzeni ve 2 yabancı numarayla gece msjlaşmış bır ay önce çıktı ortaya bende açıklama isteyince evden kovdu.kendi babam ve kayınbabamın israrı üstüne özür diledi barıştık.hormon yükselmesinden dr bi ilacımı kesti bi hafta önce bugunde tekrar dr.gitmemiz gerektini söyledim yok dr parasımı ağar geldi bilmem bi ilaç içiyosun ya yetmezmi falan sonra sert çıkışma konuyu kapattım ama nası geçinicem bu adamla bilemiyorum bazen sevip sevmediğimden şüphe duyuyorum 7 ayda insan böyle soğur boyle hastalanırmış. Şimdi ne sokağa çıkasım var ne evde durasım var ne ev işi yapasım var ne kadınlık hiç birşeyden zevk alamaz hale geldim hayat arkaşlığı dedikleri buysa
7 aylık evliyim 22 yaşındayım geçen aydan beri 2 ağır depresyon ilacı kullanıyorum. Eşim iyi ama her an sinirlenen biri şampuanın ağzı açık die kavga ettimizi bilirim.telefonunda kız kuzeni ve 2 yabancı numarayla gece msjlaşmış bır ay önce çıktı ortaya bende açıklama isteyince evden kovdu.kendi babam ve kayınbabamın israrı üstüne özür diledi barıştık.hormon yükselmesinden dr bi ilacımı kesti bi hafta önce bugunde tekrar dr.gitmemiz gerektini söyledim yok dr parasımı ağar geldi bilmem bi ilaç içiyosun ya yetmezmi falan sonra sert çıkışma konuyu kapattım ama nası geçinicem bu adamla bilemiyorum bazen sevip sevmediğimden şüphe duyuyorum 7 ayda insan böyle soğur boyle hastalanırmış. Şimdi ne sokağa çıkasım var ne evde durasım var ne ev işi yapasım var ne kadınlık hiç birşeyden zevk alamaz hale geldim hayat arkaşlığı dedikleri buysa
Cnm bekara boşaması kolay olmuyo işteBunlardan sogumazsaniz daha hic sogumazsiniz... Kim demis cekeceksiniz diye? Cekmek isteyen ceksin, size ne? Siz kendi hayatiniza bakin! Bu yasta buladar ilac kullanma falan... Kendinize deger verin...
Aslında takmadım Taktırdı daha birinci ayımızda eşim kafayı bozuk davlumbaza taktı her akşam aynı sözlerle dır dır ya yeter diodum at sende kurtul bende kurtulayım sonra ortakları ile olan sorunlarının çenesi babasınyla sorunlarının çenesi e evde her dk stres ağzımı açsam haksızssa bile üste çıkar ee at içime at içime ne olacak
Valla bende bilemiyorum çekilecek dediler çekiyoruz anlıcanız
Canim cok üzüldüm Allah yardimcin olsun. Esin cok bencil ve güvenilmez biri. Yaslariniz kac acaba?
Elalemmi belirliyor sizin oralarda huzuru mutlulugu birakin su dis kapi mandallarini ailen arkandaysa ezdirme kendini durduk yeremi girdin depresyona yazik etmissin kendine kulaklarini tikarsin olur biter yarin birgun bi adamdan bebek olur hepten birakamssin sonra bile bile ladess sana kalmis artik allah sabir versinBizim buralarda elalem var bilirmisin nası bi derttir. Çok şükür ailem arkamda ama geçer bu gunler evliliğe alışma suresi diyolar