buda moda bekara boşaması kolayCnm bekara boşaması kolay olmuyo işte
Canım ALLAH yardimcin olsun bence evliliginiz henüz oturmamiş zor aşamalar bunlar umarım en az zararla atlatırsınız bu dönemde alınan yaralar evliligin gidişatını belirliyor malesef .7 aylık evliyim 22 yaşındayım geçen aydan beri 2 ağır depresyon ilacı kullanıyorum. Eşim iyi ama her an sinirlenen biri şampuanın ağzı açık die kavga ettimizi bilirim.telefonunda kız kuzeni ve 2 yabancı numarayla gece msjlaşmış bır ay önce çıktı ortaya bende açıklama isteyince evden kovdu.kendi babam ve kayınbabamın israrı üstüne özür diledi barıştık.hormon yükselmesinden dr bi ilacımı kesti bi hafta önce bugunde tekrar dr.gitmemiz gerektini söyledim yok dr parasımı ağar geldi bilmem bi ilaç içiyosun ya yetmezmi falan sonra sert çıkışma konuyu kapattım ama nası geçinicem bu adamla bilemiyorum bazen sevip sevmediğimden şüphe duyuyorum 7 ayda insan böyle soğur boyle hastalanırmış. Şimdi ne sokağa çıkasım var ne evde durasım var ne ev işi yapasım var ne kadınlık hiç birşeyden zevk alamaz hale geldim hayat arkaşlığı dedikleri buysa
Canım çok üzüldüm. Çünkü anlattıklarına göre tahammül bitmiş onda sana karşı. Umarım düzelir yoksa ayrılmalısın bence.7 aylık evliyim 22 yaşındayım geçen aydan beri 2 ağır depresyon ilacı kullanıyorum. Eşim iyi ama her an sinirlenen biri şampuanın ağzı açık die kavga ettimizi bilirim.telefonunda kız kuzeni ve 2 yabancı numarayla gece msjlaşmış bır ay önce çıktı ortaya bende açıklama isteyince evden kovdu.kendi babam ve kayınbabamın israrı üstüne özür diledi barıştık.hormon yükselmesinden dr bi ilacımı kesti bi hafta önce bugunde tekrar dr.gitmemiz gerektini söyledim yok dr parasımı ağar geldi bilmem bi ilaç içiyosun ya yetmezmi falan sonra sert çıkışma konuyu kapattım ama nası geçinicem bu adamla bilemiyorum bazen sevip sevmediğimden şüphe duyuyorum 7 ayda insan böyle soğur boyle hastalanırmış. Şimdi ne sokağa çıkasım var ne evde durasım var ne ev işi yapasım var ne kadınlık hiç birşeyden zevk alamaz hale geldim hayat arkaşlığı dedikleri buysa
Sak'ın ilaçlarını Bırakma.Psikoloji okumuş biri olarak söylüyorum.Sonra çok daha kötü olursun.En az altı ay kullanman lazım.İdeali iki yıl...Bir de psikoterapi almanı öneririm.Yalnız psikoterapi Alman eşini değiştirmez.Eşin ile nasıl bas etmen gerektiğini öğretir.Umarım toparlanırsanız.Sevgiler...7 aylık evliyim 22 yaşındayım geçen aydan beri 2 ağır depresyon ilacı kullanıyorum. Eşim iyi ama her an sinirlenen biri şampuanın ağzı açık die kavga ettimizi bilirim.telefonunda kız kuzeni ve 2 yabancı numarayla gece msjlaşmış bır ay önce çıktı ortaya bende açıklama isteyince evden kovdu.kendi babam ve kayınbabamın israrı üstüne özür diledi barıştık.hormon yükselmesinden dr bi ilacımı kesti bi hafta önce bugunde tekrar dr.gitmemiz gerektini söyledim yok dr parasımı ağar geldi bilmem bi ilaç içiyosun ya yetmezmi falan sonra sert çıkışma konuyu kapattım ama nası geçinicem bu adamla bilemiyorum bazen sevip sevmediğimden şüphe duyuyorum 7 ayda insan böyle soğur boyle hastalanırmış. Şimdi ne sokağa çıkasım var ne evde durasım var ne ev işi yapasım var ne kadınlık hiç birşeyden zevk alamaz hale geldim hayat arkaşlığı dedikleri buysa
7 aylık evliyim 22 yaşındayım geçen aydan beri 2 ağır depresyon ilacı kullanıyorum. Eşim iyi ama her an sinirlenen biri şampuanın ağzı açık die kavga ettimizi bilirim.telefonunda kız kuzeni ve 2 yabancı numarayla gece msjlaşmış bır ay önce çıktı ortaya bende açıklama isteyince evden kovdu.kendi babam ve kayınbabamın israrı üstüne özür diledi barıştık.hormon yükselmesinden dr bi ilacımı kesti bi hafta önce bugunde tekrar dr.gitmemiz gerektini söyledim yok dr parasımı ağar geldi bilmem bi ilaç içiyosun ya yetmezmi falan sonra sert çıkışma konuyu kapattım ama nası geçinicem bu adamla bilemiyorum bazen sevip sevmediğimden şüphe duyuyorum 7 ayda insan böyle soğur boyle hastalanırmış. Şimdi ne sokağa çıkasım var ne evde durasım var ne ev işi yapasım var ne kadınlık hiç birşeyden zevk alamaz hale geldim hayat arkaşlığı dedikleri buysa
Canim benim aslinda senin okadarda buyutulecek bir sorunun yok inan bana azicik cevrendeki evliliklere baksan gider kocana sarilirsin okadarda olur onunda sorunlari olabilir kimse dòrt dörtluk degilki benimde bi anlik sinirim var hatta esime agzima ne geliyorsa soyluyorum bu bi hastaliik iyi bisey degil ama zamanla huylarinizi kaltiginizda alisiyorsun esim alttan aliyor bi anlik sinirlenince cunki benim asiri sinirli oldugumu biliyor ilk zamanlar bilmiyordu acayip kavgalarimiz oluyordu ama simdi oyle degil 2yil oldu evliligim zamanla hersey oturur merakk etme kendinide sıkintiya sokmaEvet beni çok zorluyo bende çok düşündüm boşanıyım bir boşananda ben olurum dedim ama sakinleşince ya bi iyiliğine bi kötülüğü değişmeliyim o bilmiyosa ben öğretmeliyim öğretirkende kendimden geçmemeliyim dedim yaşım küçük bi daha evlenirim ama kavun değilki koklayasın.eşimin iyi olması şu şekilde çok şükür aç bırakmaz eksiğimi doldurur. Babamın bana vermediği nasihatları verir.ya bilmiyorum bi eş nasıl olmalı sizce. Haliyle beklemem bana yemekte yardım etsin yada evi supürsün. Çünki onun görevi para kazanmak benim görevim evimi çekip çevirmek.ha eşim bi misafir gelince hizmet eder oturduğu yerden şunu getir götür demez yada dışarı çıkalım deyince nazikçe geri çevirir fakat bu bi anlık siniri öfkesi ağzıma tükürüyor.ve takıntısıda.
Sorunlarınız neyden kaynaklanıyo seni üzen konu ney?merhaba arkadaşlar, 26 yaşındayım, 15 yaşımda tanışdım kocamla,beni çok seviyordu hala öyle, ben sonradan aşık oldum ona . 16aydır evliyim ama ağlamaktan hasta ettim kendimi. aranızda boşanmış olan bana akıl verecek olan varsa lütfen yazın