Kocadan nasıl soğulur?

kardeşim yazını okudum çok üzüldüm. Bu duyguları az da olsa bilirim. Fakar okuyunca da halime bin Şükür,beterinb beteri varmıs ya Rabbim dedim.. ben de 11 aylık evliyim. Şu 11 ayda bizimde tartısmalarımız çok oldu. Ama şampuanın ağzını neden açık bıraktn,bugun neden yemek yapmadında dışarda yemek yemek istedin vs vs.. böyle saçma seebeplerden hiçbir zaman tartısmadık. ZATEN tartısmaları hep ben çıkartırdımm. Daha çk ben eleştirirdim. Nıye bana çicek almıyorsun,neden romantik değilsin,neden yemek yapmamda bana yardımcı olmuyorsun,neden bı kerede evı sen süpürmüyorsun,sen de bu evde yaşamıyor musun ?!! diye kavgalar ederdim. Ama zamanla her şey oturuyor.. Size gelince,eşinizin en büyük hatası şimdilik,Sizi evden kovması ! ne olursa olsun yapmamalıydı. Bu sızın kadınlık onurunuzu,eş olmanızın gururunu eminim zedelemiştir.. bızde tartıstık,kavgaettik. Ben bavulumu alıp gıdıcektm hazırlamıstım. Eşim benım önume geçmişti aksine. Lütfen yapma gülüm diye.. bu kadar basit mi... Vs diye çok konuştu. Karsısına alıpta. Büyük insan gibi nasihat verdi eşim bana her zaman hala da oyle.. bağırıp çağırmaz. Canına tak etmediği sürece. Ama sizin eşiniz sanırım bıraz daha fevri. Ya zamanla düzelir. Henüz 7 aylık evliyim bıraz daha sabredeyim dıyeceksınız. Ya da karsısınıa alıp eğer vböyle davranmaya devam edersen bana,artık senden boşanacağım diceksiniz. Fikrim bu.. ALLAH Yar ve Yardımcınız olsun İnşaALLAH.. Üzmeyin kendizi..

Simdi sana yol yakinken henuz cocuk yokken ve gencken cekme bunlari desem sebep benmi olurum yoksabunlari soyleten sozde esin mi?

Cok uzuldum.Allah yardimcin olsun.

Canım ALLAH yardimcin olsun bence evliliginiz henüz oturmamiş zor aşamalar bunlar umarım en az zararla atlatırsınız bu dönemde alınan yaralar evliligin gidişatını belirliyor malesef .

Evliligin 6 ay suresi hatta ilk yillari kimine gore bazi ciftlerde cok.zor geciyor ..

Umarim seninkide oyle bir dönem dir.
Esine anlat konus , eger odun degilse zaten seni anlayacak ve degisimde bulunacaktir ..

Şuanda sana tek tavsiyem Cocuk yapma..
Boşanmak en kolayidir oyle hemen boşanilmaz oyle diyenleri gec.. Cunki insan şu hayatta kardesiyle bile gecinemiyor. Ufak tefekte olsa yeni evlisiniz boyle kavgalar normal. Normal diyorum cunki sen bir kelime ettiginde o bir kelime ettiginde ne amacla soyledi neden dedi vs vs bilmiyorsunuz cunki daha bir birinizi tanimiyorsunuz bende esimle oyleydim bana bir laf ederdi acaba hangi anlamda nicin dedi diye bilmezdim kavga ederdik hemde sudan sebebten seylerle sen sen ol bu sebeblerden dolayi kız adini dula cikartma bu adamla olmazsa sanki baskasiyla olurmu saniyorsun cogu ayni modeldir Ve asla sunuda unutmakiii DAHA İYİSİ DİYE BİSEY YOK!! PSİKOLOGLAR BİLE SOYLUYOR HERSEYDE BOSANACAM OLMAZ! her yolu denemelisin arkana baktiginda keske dememek icin bazi seyleride zamana birakmalisin en iyi cozumse esinle yapabildigin kadar dertleş icine atma konus guzel guzel onu anlamaya calis oda seni anlamaya calisir zamanla.. Ve bu sürecte cocuk asla yapma biraz daha zaman ver kendine ve esine inş düzelir cunki hallolmiycak cok nadir konular vardir sizinki hallolur üzme kendini olurmu

Canım çok üzüldüm. Çünkü anlattıklarına göre tahammül bitmiş onda sana karşı. Umarım düzelir yoksa ayrılmalısın bence.

Sak'ın ilaçlarını Bırakma.Psikoloji okumuş biri olarak söylüyorum.Sonra çok daha kötü olursun.En az altı ay kullanman lazım.İdeali iki yıl...Bir de psikoterapi almanı öneririm.Yalnız psikoterapi Alman eşini değiştirmez.Eşin ile nasıl bas etmen gerektiğini öğretir.Umarım toparlanırsanız.Sevgiler...

Eşin kesinlikle normal değil ..
Bu evliliği sürdürmek niyetindeysen eğer,
benden sana tavsiye asla ama asla eşin sinirlenecek diye susma, pasif olma ..
Onun yaptığı haksızlıklara ses çıkarıyorsun diye senden vazgeçecekse bırak geçsin,
ya da sana uyum sağlasın adam gibi, insan gibi davransın .

Bu adamdan güle eğlene soğu zaten. Depresyondan çıkmaya bak, kendine sağlığına dikkat. bu adamdan sana hayır yok.

Daha çok yeni evlisin ortada da çocuk yokken geleceğini daha rahat kurarsın.

Ah ahh bu yeni evlilikleri hep böyle o yüzden o kadar korkuyorum ki evlenmekten eften püften sebebler oluyor kavga sebebi şu hale bak sonra karım bana karılık yapmıyor oluyor ya adamın kızdığı laf ettiği şeylere bak ya vallahi gına geliyor erkeklerden böyle şeyleri okudukça sözlüme de baskı yapıyorum küçücük şeylerden dolayı ya

cok genc evlenmıssınız ama sabredın dua edın, rabbim yardım edecektır.
her işte bır hayır vardır. bunu dusunun kendınıze oyalanacak bır seyler bulun ve emın olun ne kada az dusunrsenız okdr ıyı hıssedeceksınız kendınzıı.. ve sakın bır zamanda esınıze konusun, aradakı sorunu cozmey calısın..

Durumunuza üzüldüm ama lütfen eşim iyi demeyin.
Eşiniz iyi falan değil. En azından benim "iyi eş" anlayışım bu değil!

Evet beni çok zorluyo bende çok düşündüm boşanıyım bir boşananda ben olurum dedim ama sakinleşince ya bi iyiliğine bi kötülüğü değişmeliyim o bilmiyosa ben öğretmeliyim öğretirkende kendimden geçmemeliyim dedim yaşım küçük bi daha evlenirim ama kavun değilki koklayasın.eşimin iyi olması şu şekilde çok şükür aç bırakmaz eksiğimi doldurur. Babamın bana vermediği nasihatları verir.ya bilmiyorum bi eş nasıl olmalı sizce. Haliyle beklemem bana yemekte yardım etsin yada evi supürsün. Çünki onun görevi para kazanmak benim görevim evimi çekip çevirmek.ha eşim bi misafir gelince hizmet eder oturduğu yerden şunu getir götür demez yada dışarı çıkalım deyince nazikçe geri çevirir fakat bu bi anlık siniri öfkesi ağzıma tükürüyor.ve takıntısıda.

Dün inanınki acıdım bı olayımız olunca herkez seni tutuyo beni dinleyen bile yok başka biriyle bi sorunum olsa sende karşı tarafı tutuyorsun bunu oturtur ben kocanım benim arkamda ol ama yanlızken hatamı söyle.iyi sakin halindeyken beni över aman karıcım der .ha ama dayınılmaz zamanlarımda oluyo işte film kopuyo orda.belkide öğrenmek lazım zaman lazım çocuk düşünmuyorum ztn ilaçta kullandığım için hamile kalmam yasak sizler ne gibi sorunlar yaşadınız yaşıyorsunuz destek olalım birbirimize içimizi dökelim hadi

Canim benim aslinda senin okadarda buyutulecek bir sorunun yok inan bana azicik cevrendeki evliliklere baksan gider kocana sarilirsin okadarda olur onunda sorunlari olabilir kimse dòrt dörtluk degilki benimde bi anlik sinirim var hatta esime agzima ne geliyorsa soyluyorum bu bi hastaliik iyi bisey degil ama zamanla huylarinizi kaltiginizda alisiyorsun esim alttan aliyor bi anlik sinirlenince cunki benim asiri sinirli oldugumu biliyor ilk zamanlar bilmiyordu acayip kavgalarimiz oluyordu ama simdi oyle degil 2yil oldu evliligim zamanla hersey oturur merakk etme kendinide sıkintiya sokma hayat kisa gulerek eglenerek gecir bu hayati anlattigina gorede esin gayet iyi bi koca bi anlik siniri var oda zamanla duzelir emin ol milletin bosan aman cekme vs sacmaliklarinida asla dinleme

merhaba arkadaşlar, 26 yaşındayım, 15 yaşımda tanışdım kocamla,beni çok seviyordu hala öyle, ben sonradan aşık oldum ona . 16aydır evliyim ama ağlamaktan hasta ettim kendimi. aranızda boşanmış olan bana akıl verecek olan varsa lütfen yazın

Sorunlarınız neyden kaynaklanıyo seni üzen konu ney?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…