- 20 Ocak 2014
- 3.165
- 2.263
kardeşim yazını okudum çok üzüldüm. Bu duyguları az da olsa bilirim. Fakar okuyunca da halime bin Şükür,beterinb beteri varmıs ya Rabbim dedim.. ben de 11 aylık evliyim. Şu 11 ayda bizimde tartısmalarımız çok oldu. Ama şampuanın ağzını neden açık bıraktn,bugun neden yemek yapmadında dışarda yemek yemek istedin vs vs.. böyle saçma seebeplerden hiçbir zaman tartısmadık. ZATEN tartısmaları hep ben çıkartırdımm. Daha çk ben eleştirirdim. Nıye bana çicek almıyorsun,neden romantik değilsin,neden yemek yapmamda bana yardımcı olmuyorsun,neden bı kerede evı sen süpürmüyorsun,sen de bu evde yaşamıyor musun ?!! diye kavgalar ederdim. Ama zamanla her şey oturuyor.. Size gelince,eşinizin en büyük hatası şimdilik,Sizi evden kovması ! ne olursa olsun yapmamalıydı. Bu sızın kadınlık onurunuzu,eş olmanızın gururunu eminim zedelemiştir.. bızde tartıstık,kavgaettik. Ben bavulumu alıp gıdıcektm hazırlamıstım. Eşim benım önume geçmişti aksine. Lütfen yapma gülüm diye.. bu kadar basit mi... Vs diye çok konuştu. Karsısına alıpta. Büyük insan gibi nasihat verdi eşim bana her zaman hala da oyle.. bağırıp çağırmaz. Canına tak etmediği sürece. Ama sizin eşiniz sanırım bıraz daha fevri. Ya zamanla düzelir. Henüz 7 aylık evliyim bıraz daha sabredeyim dıyeceksınız. Ya da karsısınıa alıp eğer vböyle davranmaya devam edersen bana,artık senden boşanacağım diceksiniz. Fikrim bu.. ALLAH Yar ve Yardımcınız olsun İnşaALLAH.. Üzmeyin kendizi..