Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben yedi haftadır evliyim,görücü usulü evlendik.Evlenmeden önce bir hafta falan birlikte vakit geçirebildik,vajinamı hiç görmedi yani evlenmeden önce,cinsel seks yapma fırsatımız olmadı.Evlendik sonra toplamda üç kez birlikte olabildik.Kocam demir kesim ustası ve gece gündüz çalışıyor neredeyse. Ama üçünde de suratından anladığım kadarıyla mutsuzdu.Ağızdan öpüşürken falan sorun olmuyordu ama ne zaman külodumu çıkarsam yüzü asılıyordu bir garip oluyordu.Ben artık bu durumdan rahatsız olmaya başladım,aklıma kötü şeyler de geliyor.Mesela az önce iş yerine gidiyorum diye çıktı,korkmasam çıkıp takip edecektim moralim artık çok bozuldu.Vajinamın rengi yeşille siyah karışımı bir şey ve dudakları sarkık bir kaç arkadaşım limonla tuz sür haftada 3 kez dedi ama tahriş olmasından korktum.
Bana yardımcı olabileceğiniz bir durum var mı ?
Tuz ve limon mu
konuyu nerden tutsak elde kalır ;
cinsel seks yapma fırsatı sex başka ne amaçla yapılır? cinsellik değil midir ?
Ağızdan öpüşürken sorun olmuyordu derken ; başka nerden öpüşülüyor :26:
Turşu mu kuruyorsunuz tuz limon sirke vs
Ayrıca cinsel organınızı beğenmemesi de tuhaf bir organ ne kadar farklı olabilir ki?
Ben yedi haftadır evliyim,görücü usulü evlendik.Evlenmeden önce bir hafta falan birlikte vakit geçirebildik,vajinamı hiç görmedi yani evlenmeden önce,cinsel seks yapma fırsatımız olmadı.Evlendik sonra toplamda üç kez birlikte olabildik.Kocam demir kesim ustası ve gece gündüz çalışıyor neredeyse. Ama üçünde de suratından anladığım kadarıyla mutsuzdu.Ağızdan öpüşürken falan sorun olmuyordu ama ne zaman külodumu çıkarsam yüzü asılıyordu bir garip oluyordu.Ben artık bu durumdan rahatsız olmaya başladım,aklıma kötü şeyler de geliyor.Mesela az önce iş yerine gidiyorum diye çıktı,korkmasam çıkıp takip edecektim moralim artık çok bozuldu.Vajinamın rengi yeşille siyah karışımı bir şey ve dudakları sarkık bir kaç arkadaşım limonla tuz sür haftada 3 kez dedi ama tahriş olmasından korktum.
Bana yardımcı olabileceğiniz bir durum var mı ?
konuyu nerden tutsak elde kalır ;
cinsel seks yapma fırsatı sex başka ne amaçla yapılır? cinsellik değil midir ?
Ağızdan öpüşürken sorun olmuyordu derken ; başka nerden öpüşülüyor :26:
Cinsel sex esnasinda agizdan optugunuz icin o haki yesil, biraz dikkat hepsi gececek...
Nasil mi?
Satiri tulbente sar, uzerine et koy, yastiginin altina koydugun gibi evdeki butun camlari ac, sonra bir seyler yap iste burasi kilit kisim degil...
1 hafta sonra tesekkur telefonumu bekliyorum canim...
ahahahahahhahaha
Niye guluyorsun ki, ise yaradigi kanitlanmis bir yontem ama bu!!!
Yesil renk vajina dunyada cok bulunmaz . :26:Uzayli olabilir misin acaba.
offf gece gece ne güldün yaaa
offf lucky ya öldürdün beni yazarken zorlanıyorum gülmekten vajinadaki siyah ve yeşilin dayanılmaz uyumu bencede kocası kıymetini bilsin dünyada ilk ve tek
Marka reklamı yapar gibi olacak ama perwollun siyahlar için bi ürünü vardı onuda dene.Siyahlar daha siyah beyazlar daha beyaz yok lan olmadı sen beyazlasın istiyordun
Kizim belki uzayda tutulan bir renk. Bizden farkli diye dislamayalim arkadasi.
ayyy stii gülerken yataktan düşüyodum valla ölücem şimdi gözümden yaş geldi Allah senide benim gibi güldursun