kocacigimin dogum gunu sizce nasil bisi yapmaliyim ?

gmzuls

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2012
687
133
83
selam kizlar 12 ekimin kocisimin dogum gunu yeni evliyiz daha onceki dogum gunlerinde hep degisik siradisi seyler yaptim simdide farkli bisiler yapmak istiyorum ama tukendim bulamiyorum sizden yardim istiyorum onerilerinizi bekliyorumm az zamanim kaldi :26:

benim eşimle arada 3 gün var. benim aklımda bi süpriz var eşim için ama onun için önce benim mutlu bi haber almam lazım. sen yeni evlisin benim süprizim uymaz sanırım sana. fanatikse falan tuttuğu takımla ilgili bişi olabilir. ben parasızlıktan yapamadım ama bi maç bileti çok mutlu eder diye düşünüorum. giyebilirsen takımını formasını da giyersin. birlikte gidersiniz.

seninki çok güzel bi süpriz canım benım daha var ölebihediye vermeme :) bu gune kadar çokdeğişikhediyeler verdim ona manevi olarak hep ellerimle hazırladım herseyi gecen sene mesela en yakınındakilerden ilk okul arkadaşlarına kadar bulup eşimle geçirdikleri anılarını paylaştıkları bi video hazırlamıstık cok güzel olmuştu çok duygulanmıştı bu sene açıkcası malum yeni evliyiz ve bütçemiz kısıtlı bişi düşündüm paylaşayım ne düşünürsünüz merak ediyorum eşim deli gibi maymun almak istiyo bende asla istemiyorum evde maymun mu olur (fanatik göztepelidir geçen hafta formasını aldı maç içinde kombinesi var ) düşündüm ki ona peluş bi maymun alıp büyük bi kafesin içine koyıyım kumaşcıdan sarı kırmızı bi kumas alıp forma dikeyim maymuna giydirip kafesi büyük bi paket yapıyım dısarda bısıler yapmayalım sadece akşam dısarı yemeye çıkalım dicem o sırada arkadaşlarımızın hepsi eve gelmiş olcak biz eve gelince sok olcak ilk maymunu vercem sonra da esimin istediği bir motor var o motordan abimin bi arkadaşında var ondanda onu isticem 1 günlük binsin diye eger alabilirsem maymunun ardından anahtar ve ruhsat vercem ve tabiki göztepe armalı bi pasta yaptırıcam nasıl sizce kızlar değişik ama komik sanırım

hiç kimse yok mu yaa bana öneride bulunabilecek

o kadar bakıp konuya inceliyosunuz ama bi yorum yazıp yardımcı olmuyosunuz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…