- 29 Temmuz 2013
- 307
- 72
- 53
- Konu Sahibi majestecik
-
Forumdaki animeci hatunları görelim :) 20 yaşındayım kaçırmadan takip ettiğim animeler var :)
Naruto Shippuuden
Gelecek günlüğü ( bitti )
Aku no Hana Kötülük Çiçekleri ( bitti )
Sword Art Online ( bitti )
Death Note ( bitti )
Sizlerin de sevdiği izzlediği takip ettiği animeler varsa burdan paylaşalım
Forumdaki animeci hatunları görelim :) 20 yaşındayım kaçırmadan takip ettiğim animeler var :)
Naruto Shippuuden
Gelecek günlüğü ( bitti )
Aku no Hana Kötülük Çiçekleri ( bitti )
Sword Art Online ( bitti )
Death Note ( bitti )
Sizlerin de sevdiği izzlediği takip ettiği animeler varsa burdan paylaşalım
aku no hana çok güzel :)Kimi no todoke; Bu gene bir shoujo, josei animesi. Cekingen ve dıslanmıs Sawako'nun hic arkadası yoktur, anime bu kızımızın duvarlarını asması üzerinedir. Zamanla arkadas grubu edinir, insanlar Sawako'nun göründügü kadar korkunc olmadıgını anlar. Tabi bu işte asık oldugu herkesce sevilen Kazehaya'nın payı büyüktür. Animenin cizimleri cooooooook güzel, müzikler de öyle...
Aku no hana; İzlemekte oldugum animedir kendisi. Bu anime cok farklı bir teknikle yapıldıgı icin cok gercekci görüntüler, bazı yorumlar anime degil de animasyon türüne dahil ediyor bunu bu yüzden. Sürekli kitap okuyan basrolumuz, sınıfın en güzel ve aynı zamanda oldukca zeki kızına asıktır. Bir gün kızın beden egitimi kıyfetlerini calar sapık amaclarla, ama farkında degildir ki iç dünyası aynı kahramanımız gibi karmakarısık olan ve arka sırasında oturan bir baska kız bunu görmüstür. Kızın oyuncagı olmaya baslar bu yüzden.
Sapık dediysem öyle tuhaf görüntüler göreceginizi sanmayın, yok ve iyi ki yok, anime +18 bence, ama bu yüzden degil, fazlasıyla karanlık oldugu için. Tırlatabilirsiniz yani izlerken.
aku no hana çok güzel :)
mirai nikki ?Ben de cok begenmiştim, ilk defa böyle degisik bir anime gördüm epeydir. : ) Önerin varsa acıgım aku no hana gibi : )
mirai nikki ?
rica ederim :)Konusu güzelmiş, dursun bir kenarda : )
Tesekkür ederim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?