• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Koca Yaştaki Animeciler Mangacılar :)

Tokyo-Ghoul-anime.jpg

tokyo ghoul <333

Buna da bakayım : )
Simdi izlemem belki ama, begenirsem, sonra mutlaka izlerim anime havasına girince.
Baska önerilerin varsa at, baskası da faydalansın. Hatta animeyi tanıt kısaca. : )

kuzum bu tokyo ghoul manyak bişi :) guller yani yamyamlar arasında kalmış insanların öyküsü ..
sao var bide onun 2 si ama onu izlemek için metin 2 felan bılmek gerekıyo ben bildiğim için izledim o da güzel anime oyunun içinde geçiyor oyuncular kendı karakterleriyle oyunun ıcınde yasıyorlar

kuzum bu tokyo ghoul manyak bişi :) guller yani yamyamlar arasında kalmış insanların öyküsü ..
sao var bide onun 2 si ama onu izlemek için metin 2 felan bılmek gerekıyo ben bildiğim için izledim o da güzel anime oyunun içinde geçiyor oyuncular kendı karakterleriyle oyunun ıcınde yasıyorlar

Uv, konusu süpermiş. : ) Bu da dursun bir kenarda. Digerinden önce buna bakarım sanırım.
Metin2 filan baktım oyun sanırım, ben anlamam ondan. : (

Sag ol öneriler icin. : )

Bu arada böyle zombiler, yamyamlar filan bu tarz seyleri seviyorsan high school of dead'e bakabilirsin. İlgini ceker belki.

: )

Çizimleri cok begendim ya.

naruto iyidir gerisini salla :) aslında naruto da cok doldurma bolum var bazen skıyo ama hafta 1 gun naruto keyfım oluyo bu arada yaş kaç ben 20 :)

Ben senden tam 7 yas büyükmüşüm. : )
Memnun oldum. : )
Animesever fazla degil...

Bi suru anime izledim ... hastasi oldugum anime itazura na kiss .skip beat ... bunun haricinde naruto ve one piece izlemisligim var ...

Tokyo ghoul;
Ken insanların üzülmesindense kendinin üzülmesini tercih eden, saf bir cocuktur. Bu ona ölmüş annesinin bıraktıgı mirastır, ama dünya umdugu gibi degildir. Bir gün hoşlandıgı kız (Rize) Ken'i yemeye kalkar, aslında Rize insan degildir. Ghoul'dur. Rize gökten düsen bir parcanın altında kalınca organları, Rize'nin saldırısından zarar gören Ken'e nakledilir. Ken insan artık insan degildir, ancak ghoul da degildir.

Shiki;
Sotoba, ufak bir köydür. Buradaki insanlar izole, sıradan bir yasam sürmektedir ama köydeki şato görünümlü eve birilerinin tasınması ile işler degisir. Köyde birer birer ölümler olmaya baslar. Köyün doktoru bu ölümlerin bir salgından kaynaklandıgını düsünür. Ancak durum öyle degildir. Ölümlerin sebebi kendilerine yurt arayan ve buradaki insanları bu yüzden dönüstüren vampir (shiki)lerdir. Basit vampir içerikli bir seri degil kesinlikle. Hele son bölümlerinde tüylerini diken diken ediyor insanın. Kücükler izlemesin.

Son düzenleme:
Once upon a time
Yani evlenip uşak sahibi olmadan önce naruto,bleach izlerdm
Ama tabikisi narutonun yeri bambaşka. :)

tokyo ghoul izledim biraz :) mt2 oynadıysanız asuna ve kırıtonun muhetesem askını da anlatan sword art online ı da tavisye ederim

Back