- 24 Nisan 2013
- 3.522
- 1.703
- 163
- Konu Sahibi majestecik
-
tokyo ghoul <333
kuzum bu tokyo ghoul manyak bişi :) guller yani yamyamlar arasında kalmış insanların öyküsü ..
sao var bide onun 2 si ama onu izlemek için metin 2 felan bılmek gerekıyo ben bildiğim için izledim o da güzel anime oyunun içinde geçiyor oyuncular kendı karakterleriyle oyunun ıcınde yasıyorlar
kuzum bu tokyo ghoul manyak bişi :) guller yani yamyamlar arasında kalmış insanların öyküsü ..
sao var bide onun 2 si ama onu izlemek için metin 2 felan bılmek gerekıyo ben bildiğim için izledim o da güzel anime oyunun içinde geçiyor oyuncular kendı karakterleriyle oyunun ıcınde yasıyorlar
iyidir kuzum .Çizimleri cok begendim ya.
iyidir kuzum .
naruto izliyormusun ben 4 senedir izliyorum
naruto iyidir gerisini salla :) aslında naruto da cok doldurma bolum var bazen skıyo ama hafta 1 gun naruto keyfım oluyo bu arada yaş kaç ben 20 :)Naruto, bleach, one piece bunların ücünden de nefret ediyorum. : ) Fazla ortalıktalar.
naruto iyidir gerisini salla :) aslında naruto da cok doldurma bolum var bazen skıyo ama hafta 1 gun naruto keyfım oluyo bu arada yaş kaç ben 20 :)
aynen . dur seni favlayım :)
bu arada pc ile ilgili sorunların olursa yardımcı olurum :)
aynen oyleymış twitter da kullanmam halbükiBen de seni favlayım madem, o ne demek ise, takip etmek oluyor galiba : )
Tamam can, tesekkür ederim...Sorarım.
: )
aynen oyleymış twitter da kullanmam halbükiodadaki kız diğerine favla favla diyo ordan alışmışım
ne demek efem :-* :)Ben geriden geliyorum annem teknoloji konusunda. Twitter terimlerinden anlamıyorum o yüzden. Kusura kalma he mi : )
Aaa benim ortam buradaymış ya!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?