- Konu Sahibi yagmureda83
-
bulursun merak etme... etrafa göre degil kafana göre yaşa.yaş 34 oldu ve etraftan yoğun baskı görüyorum. Herkes laf sokuşturuyor bıktım artık. Koca bulamıyorum kızlar derdim bu çok kafaya takmaya başladım. Yalnız mı öleceğim ? Yaşlanınca beni hastaneye götüren, beni pamuklara saran evlatlarım olmayacak mı ?
Tabikide ayıp değil ama kim olduğunu bilmediginiz insanların spermlerini alıp nasıl çocuk yapacaksınNeden ? Evlat istemek ayıp mı ? 34 yaşındayım evlenenedim diye bebeksiz Ölmek kaderim mi olmalı ?
Ben yakıştırmıyorum toplumun saçmalığı bu. Ayrıca Leyla bilginel ve Münir Özkulun kızı sperm Bankası'ndan bebekler Yaptılar ve çok mutlular.Tabikide ayıp değil ama kim olduğunu bilmediginiz insanların spermlerini alıp nasıl çocuk yapacaksın
Bide kendinize o.....pu kelimesini nasıl yakistiriyorsunuz
iyi bakalim kolay gelsin sana. bence gercek uye degilsin. neyse buralar degerlenmez ben sana diyim. baska bir konu bul
Tabiiki değil,hiç durma canım,koş,yetişen alıyor...Ben yakıştırmıyorum toplumun saçmalığı bu. Ayrıca Leyla bilginel ve Münir Özkulun kızı sperm Bankası'ndan bebekler Yaptılar ve çok mutlular.
Sırf koca bulamadım diye anneliği tatmaya hakkın yok mu ? Kocalı kadınların tekelinde mi olmalı annelik illa
Bir huzurevinde yalnız zavallı, hemşirelerden azar yiyerek Ölmek istemiyorum evlat şefkatini yaşamak istiyorum yaşlandığımda
Bazen sperm Bankası'na gitmeyi istiyorum ama toplum beni orospu diye dışlar diye korkuyorum. Evlat istiyorum
Ne 40'ı, 60 a kadar evlenmese de evde kalmış muamelesi görmüyorlar. Erkek biyolojisi çok güçlü, 80 yaşında bile bebek yaparlar. Kadınların. Taş çatlasın 40. Erkekler çok Avantajlı evlilik ve bebek konusunda çok. Kendini erkeklerin karşısında ezik hissediyorumHuzur evleri artık çok konforlu, yaşlanınca ben orda kalmayı düşünüyorum.
Evlenince çocuğunuzun olacağının ya da siz ölene kadar ölmeyeceğinin garantisi mi var?
Ataerkil bir toplum olduğumuz için maalesef belli bir yaşa kadar evlenmeyen kadınlara evde kalmış gözü ile bakıyorlar, bu konuda yakınmanızı anlayabiliyorum. Erkek 40'ına kadar evlenmese de evde kalmış sayılmıyor.
İşte ama o kadınlar ünlü manken. Ünlülerin her konuda ayrıcalığı var. Bense sıradan bi vatandaşım. Evde kalmışlığıma rağmen annem karşı çıkıyor mesela, kaderinde evde kalmak varmış diyor. Ama ben içindeki hamilelik isteğini dizginleyemiyorumÖncelikle sizin bu konuda ne düşündüğünüz önemli, böyle baskılara aldırış edecekseniz tabiki kalkışmayın böyle bir işe. Verdiğiniz örnekteki kadınlar cesur ve kararlı bir şekilde yaptılar bunu. Siz bu kararı vermeye hazır hissediyorsanız neden olmasın. Bir doktorla görüşün durumunuz nedir gebelik için, ekstrem bir sorun görünüyor mu zaman açısından vs ona göre bir planlama yaparsınız.
:)Valla bende vardi sutladim
Cokta ise yaramiyor
İşte ama o kadınlar ünlü manken. Ünlülerin her konuda ayrıcalığı var. Bense sıradan biriyim. Evde kalmışlığıma rağmen annem karşı çıkıyor mesela, kaderinde evde kalmak varmış diyor. Ama ben içindeki hamilelik isteğini dizginleyeniyotum
Erkek?yaş 34 oldu ve etraftan yoğun baskı görüyorum. Herkes laf sokuşturuyor bıktım artık. Koca bulamıyorum kızlar derdim bu çok kafaya takmaya başladım. Yalnız mı öleceğim ? Yaşlanınca beni hastaneye götüren, beni pamuklara saran evlatlarım olmayacak mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?