- 18 Nisan 2017
- 11
- 2
- 1
- 39
- Konu Sahibi yagmureda83
-
o ne ya... belki de yaklasimidegistirmek lazimdir olamaz mi??? koca bulmak degilde sevmek sevilmek falan diye dusunmek acab daha mi guzzel olur
iyi bakalim kolay gelsin sana. bence gercek uye degilsin. neyse buralar degerlenmez ben sana diyim. baska bir konu bulYa onu da istiyorum koca bulmanın içinde o da var.ama sorun şu ki bulamıyorum olmuyor. Herkes koca buldun mj diye soruyor depresyona gideceğim.
Yoo gerçek üyeyim. Sadece çok baskı görüyorum alay edenler oluyor psikolojim bozuldu ve dilime vuruyoriyi bakalim kolay gelsin sana. bence gercek uye degilsin. neyse buralar degerlenmez ben sana diyim. baska bir konu bul
Ya ben de onu istiyorum. Ana etraf " koca bulamamış zavallı " Gözüyle bakıyor. Burda da vardı bi üye, 34 yaşındaki bekar kuzeniyle alay ermişti "evlilik sıranı verme" Demişti etrafım öyle insanlarla doluKoca ararsanız bulamazsınız zaten.
Hayat arkadaşı ister insan, gülebileceği, sırtını yaslayabileceği yeri geldi mi omzunda ağlayabileceği, güvenebileceği ve sevebileceği.
Ama siz sırf KOCA arıyorsanız olmaz o iş.
Ama bebek için koca gerek.Valla bende vardi sutladim
Cokta ise yaramiyor
Bu baskıları yapanları kaynar kazana atmak gerekiyor. Hiç işleri güçleri yok başkasının hayatına sabah akşam yorum yapsınlar. Evlenenlere madalya takıyorlar sanki. Bazı insanların art niyetli olduğuna inanmaya başladım. Kendileri evli mutsuz başkaları da mutsuz olsun istiyorlar. Sürekli taciz eder gibi sorarak.yaş 34 oldu ve etraftan yoğun baskı görüyorum. Herkes laf sokuşturuyor bıktım artık. Koca bulamıyorum kızlar derdim bu çok kafaya takmaya başladım. Yalnız mı öleceğim ? Yaşlanınca beni hastaneye götüren, beni pamuklara saran evlatlarım olmayacak mı ?
Bu yazdığınız mesaj burayı karıştırırAma bebek için koca gerek.
Bazen sperm Bankası'na gitmeyi istiyorum ama toplum beni orospu diye dışlar diye korkuyorum. Evlat istiyorum
Valla bu gidişle öyle olacak diye korkuyorum bu evde kaldın imaları beni hırslandıryır koca bulmayı amaç olarak görmeye başladım offffKoca bulamadin mi ne ya.
Herseyin bir vakti saati var.
illa evlenicem diye öküzün biriyle evlenmezsiniz umarim.
Tikayin kulaklarinizi. Agzi olan konusuyor.
Neden ? Evlat istemek ayıp mı ? 34 yaşındayım evlenenedim diye bebeksiz Ölmek kaderim mi olmalı ?Bu yazdığınız mesaj burayı karıştırır
Oyle diyenlere sunu sor, ki eminim cocuklari vardir. En son kendine ne zaman vakit ayirmis?Valla bu gidişle öyle olacak diye korkuyorum bu evde kaldın imaları beni hırslandıryır koca bulmayı amaç olarak görmeye başladım offff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?