erkek arkadaşlarımın çoğu koç burcuydu, şimdiki de öyle. Ay ben çok seviyorum koçları. Her ne kadar ikizler burcu koçların en iyi anlaştığı burçlardan sayılmıyorsa da bence iyi anlaşan iki burç.
Şimdi sorunuza gelecek olursaaak. Benim nacizane gözlemlerim şu şekilde; koç burcu çok ama çok nettir. Aramıyorsa sizinle ilgili ya net değildir, ya kafasında başkası vardır ya da siz pek ilgisini çekmemişsinizdir. Bir diğer ihtimal de son görüşmenizde onun kalbini yahut egosunu kıracak bir davranışta bulunmuş ya da söz söylemi olabilirsiniz. Çabuk kırılıyor ve kolay siliyorlar. Hele ki derin bir geçmişiniz yok ise.
Ama moralinizi bozmayın koç erkekleri için iki önemli etken var ki ilgilerini direkt üzerinize toplayabiliyor;
1. koçlar herkesin gözünün üstünde olduğu kadınları elde etmeye meyilli. Işığa uçan pervaneler gibi bu güdüye karşı koyamazlar.
2. hem karşısındakinden talep görmek ister hem de o, birinin peşinde koşmak ister. Çok ince ayarlamak lazım bu dengeyi. Üzerine düşmek -şu aşamada- o koçu tamamen kaybetmek anlamına gelecek.
sabırlı olun, çevresinde olun, sizi görmesini sağlayın, peşinize düşmesine izin verin ve bunu yaparsa tatlı tatlı ona olan ilginizi gösterin.
son olarak, son keşfimi de paylaşayım; bir koçu ne kadar gönülden sever ve duygularınızı kısmadan sunarsanız, zamanla aynı karşılığı alma ihtimalinizin artıyor. Bu burç biraz karşılıklı seviyor her şeyi. Benim gözlemlerim böyle :)