- 5 Haziran 2010
- 2.456
- 909
- Konu Sahibi ThinkinPinky
koç burcu çok zordur, zoru seviyorsan uğraşıp durursun artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Egoludur evet. Yuzune bakarken yalan soyler hic anlamazsin. Buradayim der baska yerdedir. Hayati yalandir. Utopik seyleri sever. Buyuk isler yapmak ister salak oldugu icin batar.isi gucu yalan ve batip cikmaktir.
Benim eşimle hiç ilgisi yok bunların :)) Burçlara çok inanmam ama doğru olduğunu varsayarak şunları söyleyebilirim; inandığı şeylerde inatçıdır, sahip çıkar, aşkını daima doruklarda yaşar ve asla gizlemez, romantiktir, iltifat etmeyi sever, dürüst ve sadıktır, cömerttir, birazcık yavaştır, gecenin kaçı olursa olsun "hadi" dediğin an her yere gitmeye hazırdır, isteklerini reddetmez, enerji doludur, eğlencelidir, ev işlerine pek katkısı olmaz ama dünya iyisidir :))
Eşim koç burcu. Biraz inatçı evet ama sen tatlı dilli olduktan sonra ne inat kalır ne bişi. Tam aile ev adamı oluyor koç erkekleri :)
Tabi tabi oyledir. Git kendini kandir sen.Valla benim eşim o dediğin özelliklerin hiç birini taşımıyor. Tek bir yalanını yakalamadım, inadını görmedim, kendini sever ama merhametlidir her canlıya karşı...Çok zekidir ve işinde oldukça başarılıdır.... Yani bu ne demek..Burçlarla ADAM olunmuyor...ADAM ları analar doğuruyor...
Tabi tabi oyledir. Git kendini kandir sen.
Biz kendimizi kandırmanın! tadını çıkaralım arkadaşım :)))Neden başkalarının mutluluğunu kıskanıyorsun anlamadım ama senin adına üzüldüm çünkü doğru insanla karşılaşamamışsın. Bu senin suçun değil kaderin diyelim. senin için dua edicem..saygılar
Biz kendimizi kandırmanın! tadını çıkaralım arkadaşım :)))
Ben koç kadınıyım sinirlendim mi 1ay tlfnu acmadğımı bilirim.gercekden kızarsam gözüm bişey görmez koç burcu intikamcıdır süründürürKızlar. inatçı mıdır bunlar tecrübelerinize dayanarak ne söyleyebilirsiniz? Günlerdir mesaj atmıyor ama beni umursamadığındanmı yoksa inat mı ediyor anlayamadm..
Slm canım, aslında burçlara pek inanmam, ama gerçekten koç burcu baya bi inatçı ve kinci,. Küçük oğlum koç burcu ve çoooooooook inatKızlar inatçı mıdır bunlar tecrübelerinize dayanarak ne söyleyebilirsiniz? Günlerdir mesaj atmıyor ama beni umursamadığındanmı yoksa inat mı ediyor anlayamadm..
Kızlar inatçı mıdır bunlar tecrübelerinize dayanarak ne söyleyebilirsiniz? Günlerdir mesaj atmıyor ama beni umursamadığındanmı yoksa inat mı ediyor anlayamadm..