KOAH dedi..

Ya zaten sigaraya devam edip kara turp, bal yedim içtim demek çok zıt.
Hani bi'yerden yapıp bi'yerden bozmak gibi.
Duman çekiyosun içine o duman tüm solunum yolunu zedeleyip geçiyo

Aynen, ustelik onlar tedavi etmiyor, eger ileri derecede bir rahatsizlik yoksa belki rahatlatiyor, ama nefes alamadigim icin bir gram uzanamadigim sadece haciyatmaz gibi oturdugum bir gece bende denemistim, yok buhar, yok yag falan ama gik demedi, demez, cunku cigerin, bronsun gitmis...
Zaten sigara icmeye devam ederse kusura bakmayin ama kanli balgami gorunce onu birakmanin hicte zor olmadigini aci bir deneyimle ogrenecek...
Ustelik her hastalik, cigerleri ve bronslari geri donulmez sekilde yipratiyor, orda ki hucrelerin yenilenme sureci yok bildigim kadariyla, yani demem o ki sacma sapan bir sigara icin bu risklere girilmez, doktor koah demis iste, onu sorgulamak yerine yapilmasi gerekeni yapmak lazim...

Geçmiş olsun canım yalnız başka doktora da görünmeni tavsiye ederim.
Tanıdığım 3 koah hastası da 50 yaşın üzerinde ve 20-30 yıldır sigara içen insanlar.
23 yaşında ilk defa duyuyorum.

Acaba reflü filan olabilir misin ? Reflüden dolayı da tahrişe bağlı böyle sorunlar olabiliyor.

canım bende aynı hastalıktan gögüs hastalıklarına gittim gece öksürmekten uyuyamıyordum cigerden böyle ötüyordu öksürürken astımım olduğu için çocukken gittim zatüre çıktı akciğerde iltahaplanma acaba böyle bişeymide o gögüs hastalıklarındaki anlamadı çok üzüldüm allah şifa versin ama özel hastaneler sırf o tahliller için birsürü para alıyorlar vehaliyle birşey çıkmamasıda insanı deli ediyor ben bide devlete görün derim

canım ben bide googleye yazdığında çıkan doktorsiteleri var oralara bakmanı sormanı tavsiye ediyorum

benim dedem koah hastalıgından öldü. ama nefes darlığı çok fazlaydı ve uzun bir müddette oksijen tüpü ile yaşadı. belki senin rahatsızlığın başka bir şeydir. bir kaç doktora daha görünmelisin.

Cnm GATA ya gidebilme imkanın varsa git derim siviller de girebiliyor ilk girişte bi kayıt yaptırıyor okadar asker mensuplarından farklı olarak

Buarada da var yedikule gögüs felan ama dediğim gibi randevü çok sıkıntı bana da Zinnat ant., Airplus diye böyle yuvasrlak hava ve toz veren bir ilac yazdı.

Çok geçmiş olsun canım yedikule göğüse gittinmi babaannemde çok öksürüyodu randevu almak kolay oraya ama 1 2hafta sonraya veriyo o zamana nisanın olmaz daha

arkadasım dur ne bu telaş :)

benden normal değerler arasında alt sınır değerde çıkan sinir sıkışması için öncesinde 8 iğneli felçli hastalara yapılan testi istediklerinden beri özel hastahanelerin kapısına yanaşmıyorum. düşünki alt sınıra bile düşmeyen değerler için canlı canlı 8 iğneyi sinirlerime batırıp elektrik vereceklerdi sinirlerin iletimini ölçmek için. arkadasım fizik tedavi uzmanıydı delimisin divanemisin saçmalama dedi benim bütün testlerimi kendi yaptı.

şimdi öksürükle basım acaip belada sana tavsiye edebilecegim aktarlardan mentollü nane limon alman benim tek çarem o oluyor rabbim bana veren muavinden razı olsun otobüste tıkanmıştım kendisi kullanıyormuş çıkardı verdi öksürüğüm şıp diye geçti. benimkinin sebebi alerji, istersen bir alerji uzmanına gidebilirsin bir o kalmış gezmediğin

yolda yürürken ağzı açık yürüyor musunuz... buna dikkat ettiniz mi?

gece uykusuzluğu dendiğinde ilk akla gelen akciğer hastalıklarıdır...

KOAH çok ciddi, bir akciğer hastalığıdır ve hastalık başladıktan sonra yavaş ya da hızlı mutlaka ilerler...

kronik astım mı yoksa KOAH mı olduğunuzun mutlaka aydınlatılması gerekir.... özellikle göğüs alanında uzmanlaşmış hastanelere/doktorlara görünün ve sakın ertelemeyin

Özellerin verdiği grip reçetelerine bile itimat etmem ben
Eğitim araştırma hastanesine ya da göğüs hastalıkları hastanesine gidin
Vakit kaybetmeyin
Koah olduğunu sanmıyorum, bu öyle fark edilmeyecek ya da muallakta kalabilecek bir hastalık değil
Tam olarak ne olduğunu bu işin uzmanı bir yerde araştırman lazım

bronşit verem gibi kronik bi hastalık geçirdin mi?benim dedem koah hastası geceleri uyuyor ama sabahları sürekli nefesi daralıyor..3 adet makineyle duruyor..yedikule gögüs hastanesine kesinlikle git geç veriyorlar doğru ama 2 hafta sonrasına da verse ihmal etme..

Koah zor bir hastalıktır öyle birkaç hafta öksürmeyle ben sanmıyorum pat diye çıksın. Ama geçmişinde de sorunların varsa bu konuda olabilir. Yani senin gezdiğin onca doktor kan testlerine vs hiç bakmamış demek. Bir de sen kendi test sonuçlarını aldıktan sonra netten falan bakmıyor musun normal olmayan değerlerin neyi ilgilendiriyor diye.. tamam doktor gibi teşhis koy demiyorum ama ön bilgin olurdu.tıp fakültesi varsa yaşadığın yerde kesinlikle oraya bir görün.
Sigara kullanıyor musun?

Koah mı? 23 yaşında mı? yok ya hu.

babam koah hastası benim, dediğiniz gibi çok çok ciddi bir hastalık ama erken teşhis ile kurtardık paçayı da siz çok gençsiniz ya. koah değildir bence ve dediğiniz gibi babamın nefes darlığı hissi vardı, kalp krizi gibi krizler geçiriyordu. sol kolu ağrıyordu ve biz bu tanıyı yedikule de teşhis ettirdik.

ama sigara içmeyin. sigara ennn beter hale getirir sizi bu hastalıkta ya da bunun türevi göğüs hastalıklarında. acilen bir araştırma hastanesine gidin. eziyeti bir kere çeker rahatlarsınız. sağlık bu şakaya gelmez.

çok geçmiş olsun.

yedikule gögüs hastalıkları hastanesine gidin Atilla Gürses yada Figen Alkan 'a gidin neden özel hastaneye gidiyorsunuz ki hem vaktinize hem paranıza yazık yedikule göğüs hast. sadece göğüs hastalıkları ile ilgileniliyor drları bu konuda çok hasta gördükleri için daha tecrübeli çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…