Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim su 10 lu 20 li paketlerde satilan ucuz sungerler var ya. Ben onlardan aliyorum hepsini makasla ikiye bolup kutuya atiyorum. Seramik ust ve dis kismini yarim sungeri kullanarak domestosla siliyorum. Kapak kismini cif banyo spreyle siliyorum sonra o sungeri dogru cope atiyorum. Tek kullanimlik yani.elime aldigim bolca tuvalet kagidi ve ya kagit havluyu islatip durulanana kadar bu islemi tekrarliyorum sonra kagit havluyla kuruluyorum. Benim de oyle suyla fisur fosur yikama imkanim yok. Ben boyle bir care bulaboldim anca.Selam kizlar benim derdim klozet evet yanlis okumadiniz klozeeettttt
Ya bu mereti temizlemeyi hic ama.hic sevmiyorum icini fircayla yikiyorum ok. Ama seramik kismi kenarlari ve oturma ve kapak kismi temizligi beni cileden cikariyor kagit havluyla cif domestosla yaosam tam temiz old. Dusunmuyorum sungerle silsem her seferinde o sungeri nereye koyacağım derdi cunku icime sinmiyor arti silince foşur foşur suyla yikamak istemiyorum banyoda dolap falan var ayakli degil altina su kaciyor bezle durulasam o bezi de koyacak yer bulamiyorum yani cok igrenc geliyor offf ya siz ne yapıyorsunuz nasil temizliyorsunuz yaa( cildiricimmmmmm tavsiye ve tecrubeleriniz pratik yollariniz var mi ???
+1benimki biraz komik içine normal tuvalet fırçası kullanıyorum dış kısmına bu araba yıkadığımız yer süpürme fırçası varya onla hem daha hızlı oluyor :) hemde onu yıkayıp durulaması bana hep daha kolay geliyor araba yıkarmış gibi![]()
Bu arada duşakabin benim için işkenceydi, o su lekeleri... sürekli cifle, durula,kurula fenalık bastı. Şimdi bir ürün keşfettim, cam siler gibi sıkıp siliyorum kabinin camlarını. İlginç bir şekilde kolayca temizliyor![]()
Kullan at steril islak mendiller var...premax marka migros ta
Gratis te bulursun...rossmanlarda da var.normal islak mendil kullanabilirsin.antibakteriyel spreyler satiliyor ayrica rossmanda...sıkıp silip cöpe atabilirsin...
hangi ürün acaba
ben marc banyo kullanıyordum şimdiler hiç geçirmiyor tüm kireç hala kalıyor çünkü sular dahada kireçlendi
hadi ya onu duymamıştımBen demerak ettim o ürünü. Bulaık makinesi parlatıcısı ile silince de kireçler yok oluyormuş hemen ama hiç denemedim.
Ah o bulasik makinesi parlaticisi benim hayatim:) koltuklarimi, hali lekelerimi tertemiz yapiyor. Tabi acik renk olanlariBen demerak ettim o ürünü. Bulaık makinesi parlatıcısı ile silince de kireçler yok oluyormuş hemen ama hiç denemedim.
ALDIM O ÜRÜNÜ AMA tam köpürmüyor arada köpürüyorRosmman da tuvalet için sarı fısfıslı bir deterjan var .Sıkıyorsun köpük gibi kaplıyor her yeri ve tüm dip köşelere kadar sprey olduğu için köpükleniyor ve bekletiyorsun sonra da yine sadece tuvalet için kullanılan aynı ürünün ıslak mendilleri var onunla siliyorsun ve çöpe atıyorsun.Ben de sevmezdim hiç ama şimdi o kadar kolay geliyor ki ..Fiyatları da çok makul tavsiye ederim.
Selam kizlar benim derdim klozet evet yanlis okumadiniz klozeeettttt
Ya bu mereti temizlemeyi hic ama.hic sevmiyorum icini fircayla yikiyorum ok. Ama seramik kismi kenarlari ve oturma ve kapak kismi temizligi beni cileden cikariyor kagit havluyla cif domestosla yaosam tam temiz old. Dusunmuyorum sungerle silsem her seferinde o sungeri nereye koyacağım derdi cunku icime sinmiyor arti silince foşur foşur suyla yikamak istemiyorum banyoda dolap falan var ayakli degil altina su kaciyor bezle durulasam o bezi de koyacak yer bulamiyorum yani cok igrenc geliyor offf ya siz ne yapıyorsunuz nasil temizliyorsunuz yaa( cildiricimmmmmm tavsiye ve tecrubeleriniz pratik yollariniz var mi ???
Glint diye bir ürün internetten buldum. Her şeyi çıkarıyormuş ama ben daha çok banyo için kullanıyorumhangi ürün acaba
ben marc banyo kullanıyordum şimdiler hiç geçirmiyor tüm kireç hala kalıyor çünkü sular dahada kireçlendi
Kireç kirini tuz ruhu çok iyi çıkarıyor.Tavsiye ederim1. Kullan at bezler var gayet güzel
2. Havlu kagit bol kolonya döküp en son rötuş atabilirsin:) nedense çamaşır suyu ile temizleyip duruladiktan sonra bununla üstünden geçince içim daha iyi oluyor :)
3. Bende bi de yılların KırEC kiri vardı ne ürünler aldım ne paralar döktüm çıkmadı
En son Ponza taşı var ya onunda ovaladim geçti :)
Eki Görüntüle 1898298
Kireç kirini tuz ruhu çok iyi çıkarıyor.Tavsiye ederim
Off demek ki kireç değil betona dönmüş o :)Tuz ruhuna gelene kadar neler neler denedim
Normal marketlerde satılmayan inşaatlarda kullanılan ürünlerden buldum
Ama hiç biri ise yaramadı tuz ruhu kola kireç çözücü falan en hafif olanlariydi
Artık kaç yıllık kirse:)
Off demek ki kireç değil betona dönmüş o :)