• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klozet taburesi

Merhaba arkadaşlar. Klozet taburesi kullanan varmı. Varsa memnun MU?taharet olayı rahat oluyormu o sekilde. Yeni tasındığım evde klozet var sadece. Taharet olayı biraz zor oluyor. Tabure ile taharet kolay mı zor mu. Yine taharet muslugundan mı oluyor tabure kullandığımız zaman. Dısarı sıçrama olmuyor değilmi.
klozette taharet niye zor ya :dondurma: ben yıllardır hiç zorlanmadan kullanırım.tekniğim iyi demek ki.:KK49:sorulmak isteneni anlamadım sanırım, totoş aynı yerde oturuyor değişen sadece bacakların pozisyonuysa sıçrama neden oluyo , ne nereye sıçrıyo? :KK49: her şey aynı kalır muslukla totoş arasında suyun açısı değişir glb.toto klozetten kalkmadıkça da sıçrayan olmaz.

klozette taharet niye zor ya :dondurma: ben yıllardır hiç zorlanmadan kullanırım.tekniğim iyi demek ki.:KK49:sorulmak isteneni anlamadım sanırım, totoş aynı yerde oturuyor değişen sadece bacakların pozisyonuysa sıçrama neden oluyo , ne nereye sıçrıyo? :KK49: her şey aynı kalır muslukla totoş arasında suyun açısı değişir glb.toto klozetten kalkmadıkça da sıçrayan olmaz.
Şu totoş muhabbetlerini yaptıran üyelere de hürmetlerimi sunuyorum 😅 tabureyle taharet arasında kurulmaya çalışılan bağlantıyı anlamak zor.

Tabure candır ama hiç mi klozet kullanmadiniz hayatinzda onu merak ettim. Alafrangalı ev, cafe, avm kalmadı da

Back
X