• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klozet taburesi

Btlys

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2019
33
11
88
43
Merhaba arkadaşlar. Klozet taburesi kullanan varmı. Varsa memnun MU?taharet olayı rahat oluyormu o sekilde. Yeni tasındığım evde klozet var sadece. Taharet olayı biraz zor oluyor. Tabure ile taharet kolay mı zor mu. Yine taharet muslugundan mı oluyor tabure kullandığımız zaman. Dısarı sıçrama olmuyor değilmi.

Ben bu şekilde kullanıyorum.

images.webp

bilemedim şimdi buradan.sağlık için ıyı ama

Aslında sağlık için kullanmak iyi. Sıçrama olmaz neden olsun? Musluğu aç ve bekle. Sonra kurula. Sonra bir daha aç ve bekle. Sonra yine kurula. Elini sürmek doğru değil. Sağlıklı da değil bence.

Ben kullanmiyorum ancak saglikli bosaltim icin kullanilmasi daha dogru. Cunku ayaklar yere bazisinda degmiyor ve kaslar tamamen kasilamiyor. Insanlara da konu begendirilmiyor burda boktan konuymus^^
Sevismekten nasil haz almak icin pozisyon onemliyse dogru bosaltim icinde pozisyon onemli.
Taharet icin bir faydasi olur mu bilmiyorum benim klozetimde taharet muslugu yok. Ama bildigim bazi klozetler kendigilinden taharet musluklu oluyor kullandikca alisirsiniz.

Ben benim oğlana kullanıyordum onu. Ayakları yere değmiyor diye. Yetişkinde ne işe yarıyor anlamadım gerçekten. Daha mı rahat çıkıyor çıkmakta olan?
Yetişkinler de de idrarı tamamen boşaltmaya yardimci oluyormuş öyle okumuştum
Saglik açısından faydalı

Merhaba arkadaşlar. Klozet taburesi kullanan varmı. Varsa memnun MU?taharet olayı rahat oluyormu o sekilde. Yeni tasındığım evde klozet var sadece. Taharet olayı biraz zor oluyor. Tabure ile taharet kolay mı zor mu. Yine taharet muslugundan mı oluyor tabure kullandığımız zaman. Dısarı sıçrama olmuyor değilmi.
su tazikli gelirse ve çok açarsan sıçrar onun haricinde temizlik tabi alaturkadaki gibi kolay olmasada tabureyle biraz daha iyi olur.

Annem ve ablamda var çok rahat yapıyorum kendi evime de almayı düşünüyorum. Dışarı sıçrama vs olmuyor kesinlikle rahatlıkla kullanılıyor. Hatta taharet olayı daha basit oluyor

Ben benim oğlana kullanıyordum onu. Ayakları yere değmiyor diye. Yetişkinde ne işe yarıyor anlamadım gerçekten. Daha mı rahat çıkıyor çıkmakta olan?
tabi o şekilde bağırsaklara baskı olduğu için daha sağlıklı oluyor diye bir ara tvde haberlerde çıktı hatta bir kaç ay önce yoksa kılozetdense alaturka wc sağlık açısından daha iyimiş

Klozet kullanmak bir opsiyon mu, alaturka tuvalet ev dışında temiz olsun diye kullanılmıyo mu, taharet elle mi alınır yoksa su mu püskürtülür, peki ya klozetten dışarı su sıçrar mı, tabure ile taharetlenmek aşkın büyüsünü bozar mı, bu forumda neden sürekli birileri çıkıp tuvalet alışkanlıklarını karşılaştırıyor. Kafamda deli sorular aşklar hep yalan

Back
X