Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Klorane ürünlerini kullanan var mı???

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

madmadmad

Guru
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2010
147
1
296
Bursa
Kızlar Klorane markasının quinafort die bi ürünü varmıs saç dökülmesi için serummus acaba kullanıp fayda gören varmı????
Klorane bitkisel bi ürün oldugundan faydalı olabilirmi acaba ya benm saclarım cıkıo ama hala dökülme var napıcagımı sasırdımm :S

yağlı saçlar için olan ısırganlı şampuanın kullanmıştım.Diğerlerinden pek farklı değildi.bahsettiğin ürünü kullnmadım.

Kızlar bugün gittim eczaneden aldım bu quinafortu.. 12 serum halinde 99 lira verdim nette 81 tlyede var ama ben dayanamadım artık dökülmesini görmeye saclarımın..
içinden kinin içeren sampuanı tester halinde bulunuo. biraz önce sampuanı kullandım banyoda 3-4 tel döküldü.. saclarımı 3-4 gün önce omuzlarıma yakın kestirmiştim sampuan saclarımı yumusacık yaptı krem gerek duymadan taradım..tararken en son dökülenden daha az döküldügünü ve resmn saclarımın parladıgını farkettim.. zaten eczacıda bu ürünü kullanıomus sacların parıldıcak dedi ve cidden canlandı daha sampuanı ilk kullanımda.. biraz nemini aldıktan snra serumun tekini sacımın daha cok dökülen bölgelerine uyguladım.. ve kurumasını bekleyip yatıcam.. acıkcası bu marka ve ürün pek tanıdık deil ama bikaç blogta müthiş yorumlar okudum..
bitaneside bu blog..

http://myshimizu............../2013...howComment=1366487970269#c8713136372824572284

ben mezo yaptırdım ilk zamanlar iyihosta sonradan etkisi gidio mezonun hemde pahalı:S priorin kullanıorm ama sampuanı hiç hosuma gitmedi saclarımı kece gibi yaptı.. hapına devam edicem.. onun dısında bu klorane kininli sampuan ve quinafort serumunu kullanıcam serum zaten 1 aylık kullanımiçin..

kızlar bicok blogta bayanlar hiçbişeyin durduramadıgı dökülmeyi klorane markasının durdugnu yazıo ayrıca sacta cıkarıormus.. denemenizde fayda var diorm.. Allah hepimize şifa versin artık kafayı takmaktan günlük hayatıma devam edemez oldum.. zaten bu ürünler herkese iyi gelicek die bi durum yok misal priorin bana pekte fayda getirmedi malesef:S maddi manevi cöküş yasamadan daha fazla umarım eski saclarıma kavusurumm: ayrıca malatyadan yediveren sampuanıda getirticem oda cok iyi geliomus denilio.. Burdan görüp deneyip fayda görürsünüz diye yazdım bukadar... inşş artık durur dökülmem ......

yağlı saçlar için olan ısırganlı şampuanın kullanmıştım.Diğerlerinden pek farklı değildi.bahsettiğin ürünü kullnmadım.

arkdsım yaglı saclar için deilde kininli bisampuanı var işte o dökülme içinmiş.. ve ilk kullanımda saclarım parladı ve canlandı resmen.. bilemiorm herkeste aynı etkiyi vermez tabii.. ama denemekte fayda var diormm.. Allah şifa versin hepimize..

Canım merakla yorumlarını bekliyorum . Özellikle de ampüllerin..

pericim ben bu ürünü şu bloglarda görüp aldım yoksa para kolay kolay vermek istemiodum zira kerastase alıp daha cok dökülmüştü saclaırm (( parana mı yanarsın saclaramı

iki blogdada tek cözüm bu olmus bakın okuyun sizede faydam olursa ne mutlu inş tamamen kesilir dökülmem...

Son düzenleyen: Moderatör:
İlginiz için teşekkürler.Şampuanına bakabilirim.Losyonu kullanamam herhalde çünkü ben minoxil %5'lik kullanıyorum.İkisi birden olmaz sanırım.Ben östrojen seviyesini arttıran gıdalara ağırlık veriyorum,sonuçların daha iyi olduğunu görüyorum.

Canım naptın? İlk kullanım sonrası görüşlerin neler?? İçimde bir ümit oldu. Hadi hayırlısı...

Son düzenleyen: Moderatör:
Pericim günlük hayatta sacımı taradıgımda yada elimi attıgımda cok fazla tel geliodu yada sabah yastıkta 10dan fazla tel olurdu simdiyse masallah tek tuk gelio .. daha yeni basladım kullanmaya sonucta ama 1 aylık kür bu serum kürüm bittikten snra kesin bişey söylerim ama simdilik dökülmesi baya kesildi gibi inş tamamen durur ..

Çok sevindim . Güzel haberlerini bekliyorum

1 hafta önce eczaneye gittiğimde eczacı bana saç dökülmesi için Klorane kininli şampuanı önerdi, kullanmaya başladım ama saçlarım o kadar çok karışıyor ki bir birine açmak için çok uğraşıyorum, yumuşatıcı spreyler sıkmak zorunda kalıyorum ve ayrıca saçlarım daha fazla dökülmeye başladı. Şimdi şampuanı nasıl iade etsem de paramı geri alabilsem diye düşünüyorum ama tabi iş işten geçti maalesef. 2 gün önce doktora gittim Plantur 45 diye bir şampuan verdi ama sanırım yanlış yazdı çünkü 45 değil 39 var hep piyasada o şampuan da daha çok boyalı saçlar içinmiş benim saçımda boya yok ne yapıcam bilmiyorum. alsam acaba iyi gelir mi? moralim çok bozuk,çok üzgünüm

slm öncelikle geçmiş olsun.o şampuandan bende kullanıyorum.saçlarının karışması çok normal çünkü içinde katkı maddesi diğerlerine göre az olan bir şampuan olduğu için öyle oluyormuş.yumuşaklık vermesi için içine koyulan çeşitli katkı maddeleri bu şampuanda yokmuş.eczacı alırken bana söylemişti.ayrıca çok fazla köpürmeyen bir şampuan buda katkı maddeleriyle alakalıymış...ben 2 haft.kullanıyorum.henüz bir faydasını gördüğüm söylenemez.ama kullanmaya devam ediyorum...

saçım için minoxil ve aldacton lu losyon kullanıyordum bugün klorane nin ürününe geçmeye karar verdim yalnız ben dermaroller ile uyguluyorum bunun dışında lavanta aldım lavantanın demleyerek suyunu durulama suyu olarak kullanacağım ve ayrıca içmeye çalışıcam inşallah işe yarar aslında benim fazla bir dökülmem yok çünkü döküleceği kadar döküldü birde b12 vitamini kullanıyorum

Ben bıraktım kullanmayı,defne sabunu almıştım ama o da pek işe yaramadı ama doğal olanı kullanmak gerekiyor sonuçta Otacının şampuanlarının iyi olduğunu duydum olmazsa onları denicem. umarım onlar şe yarar

Hangi gıdalar ki onlaar? Ve minoxilden memnun musunuuz?

Hangi gıdalar ki onlaar? Ve minoxilden memnun musunuuz?

Östrojeni arttıran gıdalar maydanoz,soya sütü,tofu,kabak çekirdeği,ada çayı,nane.Ben bunları kullandım. Googl'da ara yaptırırsan bulabilirsin.Çok düzenli tüketebildiğimi söyleyemem. Minoxili 4 ay kullandım.Bana pek etkili olmadı gibi geldi.Oysa daha önce bu ilacı iki kez kullanıp bırakmıştım.Daha memnundum.Sanki saçlarımı inceltiyor.Kepek,dökülme yapmadı ama yanma ve kaşıntı yapıyordu.Onun yerine specral DNC-n kullanıyorum.Başlayalı 9 ay oluyor.Bundan daha memnunum.Herhangi bir yan etki yapmadı ama günde bir kez kullanıyorum.Yoksa saçlarım yapış yapış oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…