yağlı saçlar için olan ısırganlı şampuanın kullanmıştım.Diğerlerinden pek farklı değildi.bahsettiğin ürünü kullnmadım.
arkdsım yaglı saclar için deilde kininli bisampuanı var işte o dökülme içinmiş.. ve ilk kullanımda saclarım parladı ve canlandı resmen.. bilemiorm herkeste aynı etkiyi vermez tabii.. ama denemekte fayda var diormm.. Allah şifa versin hepimize..
Pericim günlük hayatta sacımı taradıgımda yada elimi attıgımda cok fazla tel geliodu yada sabah yastıkta 10dan fazla tel olurdu simdiyse masallah tek tuk gelio .. daha yeni basladım kullanmaya sonucta ama 1 aylık kür bu serum kürüm bittikten snra kesin bişey söylerim ama simdilik dökülmesi baya kesildi gibi inş tamamen durur ..
arkdsım yaglı saclar için deilde kininli bisampuanı var işte o dökülme içinmiş.. ve ilk kullanımda saclarım parladı ve canlandı resmen.. bilemiorm herkeste aynı etkiyi vermez tabii.. ama denemekte fayda var diormm.. Allah şifa versin hepimize..
1 hafta önce eczaneye gittiğimde eczacı bana saç dökülmesi için Klorane kininli şampuanı önerdi, kullanmaya başladım ama saçlarım o kadar çok karışıyor ki bir birine açmak için çok uğraşıyorum, yumuşatıcı spreyler sıkmak zorunda kalıyorum ve ayrıca saçlarım daha fazla dökülmeye başladı. Şimdi şampuanı nasıl iade etsem de paramı geri alabilsem diye düşünüyorum ama tabi iş işten geçti maalesef. 2 gün önce doktora gittim Plantur 45 diye bir şampuan verdi ama sanırım yanlış yazdı çünkü 45 değil 39 var hep piyasada o şampuan da daha çok boyalı saçlar içinmiş benim saçımda boya yok ne yapıcam bilmiyorum. alsam acaba iyi gelir mi? moralim çok bozuk,çok üzgünüm
slm öncelikle geçmiş olsun.o şampuandan bende kullanıyorum.saçlarının karışması çok normal çünkü içinde katkı maddesi diğerlerine göre az olan bir şampuan olduğu için öyle oluyormuş.yumuşaklık vermesi için içine koyulan çeşitli katkı maddeleri bu şampuanda yokmuş.eczacı alırken bana söylemişti.ayrıca çok fazla köpürmeyen bir şampuan buda katkı maddeleriyle alakalıymış...ben 2 haft.kullanıyorum.henüz bir faydasını gördüğüm söylenemez.ama kullanmaya devam ediyorum...
İlginiz için teşekkürler.Şampuanına bakabilirim.Losyonu kullanamam herhalde çünkü ben minoxil %5'lik kullanıyorum.İkisi birden olmaz sanırım.Ben östrojen seviyesini arttıran gıdalara ağırlık veriyorum,sonuçların daha iyi olduğunu görüyorum.
Hangi gıdalar ki onlaar? Ve minoxilden memnun musunuuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?