Ayyy hayırlsıı olsun canım inşallah haber et mutlakaHerkese merhaba,
Ben reglimin 3. günü başlayıp 5 gün boyunca sabah akşam Klomen kullandım
Klomen bittikten 5 gün sonra çatlatma iğnesi Ovitrelle vuruldum
İğneden 9 gün sonra kan verip progesteron baktırdım sonuç 20.1 çıktı
Doktorum sonucun çok iyi olduğunu söyledi
Haftaya Beta HCG baktıracağım
Şu an sağ tarafta hafif bel ağrım var, ara ara da kasıklarımda ağrı oluyor ve midem bulanıyor
Haftaya inşallah bebiş haberi alırım
Sadece Pcos vardı canım 3 tane yumurtam büyümüştü 2 tanesi güzel dedi doktorum iğnemi oldum bakalım inşallah pozitif görürüz bu ayAmib kuzum inşallah seniin sorun varmıydı neydi
İnşallah güzel sonuçlar alırsınızHerkese merhaba,
Ben reglimin 3. günü başlayıp 5 gün boyunca sabah akşam Klomen kullandım
Klomen bittikten 5 gün sonra çatlatma iğnesi Ovitrelle vuruldum
İğneden 9 gün sonra kan verip progesteron baktırdım sonuç 20.1 çıktı
Doktorum sonucun çok iyi olduğunu söyledi
Haftaya Beta HCG baktıracağım
Şu an sağ tarafta hafif bel ağrım var, ara ara da kasıklarımda ağrı oluyor ve midem bulanıyor
Haftaya inşallah bebiş haberi alırım
Ayyy hayırlsıı olsun canım inşallah haber et mutlaka
Kuzu ne yaptınİnşallah
Kuzum naptınAllah soylettiriyor heraldee inşallah inşallah rabbim isteyen herkese versinnnnnnn
Kuzum naptın
Kuzu ne yaptın
Benim 3 gün gecikti ama yapmadım test korkuyorum ahahaha regl olacak gibi ağrı gelio sonra gidiyor anlayamadımAdetimin gecikmesini bekliyorum canım
İdrar testlerine pek güvenemiyorum erken mi diye emin olmadığım için yapmıyorum
Regli olacakmış gibi kasıklarımın özellikle sol kısmında ağrı var derinden derinden karnım yanıyor gibi
Bir de göğüslerim çok şiş
Regli olmazsam 19 Nisan’da kan vereceğim
Sende durumlar nasıl
Benim 3 gün gecikti ama yapmadım test korkuyorum ahahaha regl olacak gibi ağrı gelio sonra gidiyor anlayamadımNapim cnm bugün kaset test yaptim negatif çıktı adet olcak gibi ağrılarım var kasiklarim çok ağrıyor hamilelik olsaydı çıkardı diye düşünüyorum ilk idrarla yapmasim fakat kahvaltıdan sonra 3 saat wc ye çıkmadım sivi almadım o şekilde yaptım ama yine de hiç bir şey çıkmadı regl olmayı bekliyorum artık sen naptin
Benim 3 gün gecikti ama yapmadım test korkuyorum ahahaha regl olacak gibi ağrı gelio sonra gidiyor anlayamadım
Resmen regl agrisi yasiyorum ben ama gelen giden yok pcos var bende 35 günden önce olmadim hiç o yüzden 5 gün daha var diye hesaplıyorum adetimeBende de var aynı ağrı bazen çok artıyor
Umarım bu ağrının sebebi hepimizde bebiştir
3 gün geçtiyse direk kan ver kuzum.Benim 3 gün gecikti ama yapmadım test korkuyorum ahahaha regl olacak gibi ağrı gelio sonra gidiyor anlayamadım
Resmen regl agrisi yasiyorum ben ama gelen giden yok pcos var bende 35 günden önce olmadim hiç o yüzden 5 gün daha var diye hesaplıyorum adetime
Catlatma iğnesini ne zaman kullandın peki ben daha önce 3 4 kere kullandim 15 gün geçtikten sonra adet oluyordum hep catlatma ignesinin üzerinde 14 geçtikten sonra test yapabilirsin canımBende de pcos var
İlk defa mart sonunda Klomen ve Ovitrelle kullandım
Geçen ay 18 Mart’ta regli olmuştum
Doktorum döngüyü 1 ay gibi sayıp 18 Nisan’ı baz alalım dedi
Ben de o zamanı bekliyorum
Beklemek de çok zor
Catlatma iğnesini ne zaman kullandın peki ben daha önce 3 4 kere kullandim 15 gün geçtikten sonra adet oluyordum hep catlatma ignesinin üzerinde 14 geçtikten sonra test yapabilirsin canım
Valla ben olsam dayanamazdim canım ne yalan soyliyim dün bile 2 kere kaset test yaptim ama negatif gördüm yine de adet olana kadar umutluyumİğneyi 29 Mart’ta vuruldum
O günü saymazsak 14. gün bugün
16. günde bile iğneden kaynaklı pozitif görenler oluyormuş o yüzden test yapmıyorum
Boşuna sevinmeyeyim sonra
Valla ben olsam dayanamazdim canım ne yalan soyliyim dün bile 2 kere kaset test yaptim ama negatif gördüm yine de adet olana kadar umutluyum
Ne kadarlık evlisin yaşın kaç canimBen de zor dayanıyorum da hayal kırıklığına uğramaktansa bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?