Klomenle olumsuz bir deneme sonrası letu denemesi

İnşallah en kısa sürede zayıflarsınız ilaca bile gerek kalmaz belkide

Maalesef yumurtalarımın hepsi büyüdü aşırı büyüdü hatta ondan tedavi iptal oldu kontrole gittim adetimle atamamışım tam sökülemedim ondan doğum kontrol hapı verdi sonrasında letu denicez dedi
Tövbe ya işte bu yapay hormonların da böyle sıkıntıları olabiliyor.. kaç mm olmuştu yumurtalar? İptal oldu derken ilişkiyi yasakladı mı dr

Östrojen için ilaç kullanmadınız mı

Ben klomen kullandım haziran ayında tutmadı bir ay ara verdim Letu başladık sonra şuan yeni öğrendim keseyi gördük şükür 2 hafta sonra kalp atışını duyarım inşallah

Ben klomen kullandım haziran ayında tutmadı bir ay ara verdim Letu başladık sonra şuan yeni öğrendim keseyi gördük şükür 2 hafta sonra kalp atışını duyarım inşallah
Yaa gerçekten miiii böyle güzel şeyler duymak nasılda güzel Allahım hayırlısıyla ilk kalp atışını duymayı sonrada sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sizde de pko mu vardı

Bana günde 3 kez devam dedi kalınlaşmadı heralde daha klomene rağmen yumurtalarım gelişmemiş
Benimde rahim duvarım kalınlaşmıyordu yumurtalarımda büyümüyordu ilaçsız klomen kullandığım ay hem yumurtlarım büyüdü (fazlasıyla maalesef) hemde rahim duvarım normal düzeye kendiliğinden geldi yumurta büyüdükçe

Yaa gerçekten miiii böyle güzel şeyler duymak nasılda güzel Allahım hayırlısıyla ilk kalp atışını duymayı sonrada sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sizde de pko mu vardı
Çok sağol canım inşallah duyarım Yok canım bi sorun yoktu kürtaj olmuştum ben süreci hızlandırmak amaçlı takip etti yumurtlama günlerimi falan o şekilde . Ama bi çok pkolu arkadaşımda ikinci iğnesinde ve Letu denemesinde sonuç aldı inşallah sende pozitif göreceksin

İnşallahh Rabbim isteyen herkese bian önce hayırlısıyla nasip etsin doktora gidince yaz lütfen umarım güzel haberlerini alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…