Her ilaç sanırım herkeste farklı etki yaratıyor benide maf eden klomen olduKlomen değişik bir ilaç bu ay bizde letu sonrası klomen kullandık yumurtam daha yeni çatlamış. İğneyi ayın 4unde olmuştum.
Bir gelişme var mı durumunuzdaKlomen değişik bir ilaç bu ay bizde letu sonrası klomen kullandık yumurtam daha yeni çatlamış. İğneyi ayın 4unde olmuştum.
Değerlendirilmeniz sonuç verdi mi acabaaBenim daha adetimin 17. Günü henüz kendi çatlamadı. O yüzden ağrı sızı yok daha. Ama ben değerlendirdim umarım adet olmam :)
Adet oldum 44. Gunde.... igneden 20 gun sonra yumurtam catlamis....Bir gelişme var mı durumunuzda
Allah allah doktor ne dedi acaba bu duruma normalmıymısAdet oldum 44. Gunde.... igneden 20 gun sonra yumurtam catlamis....
Evet bazen olabiliyormus... igne yeterli gelmemis o da cok gec catlamis.. bu ay daha kontrollu gidecegiz igne 2 tane verecekAllah allah doktor ne dedi acaba bu duruma normalmıymıs
İnşallah hakkınızda hayırlısı olsun herkeste farklılıklar oluyor umarım bu ay olur bende bekliyorum daha adet olucam kisti atıcam inşallah sonra tekrar denicezEvet bazen olabiliyormus... igne yeterli gelmemis o da cok gec catlamis.. bu ay daha kontrollu gidecegiz igne 2 tane verecek
Ne durumdasınızEvet bazen olabiliyormus... igne yeterli gelmemis o da cok gec catlamis.. bu ay daha kontrollu gidecegiz igne 2 tane verecek
Merhaba ne durumdasınız tedaviniz olumlu sonuç verdi miBana günde 3 kez devam dedi kalınlaşmadı heralde daha klomene rağmen yumurtalarım gelişmemiş
Merhaba siz ne durumdasınız tedaviniz nasıl ilerliyor umarım güzel haberlerinizi alırızTeşekkğr ederim canım paylaşırım inşallah
Merhabaa ne durumdasınızzzbende benzer şey yaşadım. Klomen kullandım pcosluyum. 4 yumurtam da kocaman olmuş doktorum bu sefer de korun dedi
Şuan bi sıkıntı yok canım 11. Haftadayız sen ne yaptın nasıl ilerliyor sürecinMerhaba siz ne durumdasınız tedaviniz nasıl ilerliyor umarım güzel haberlerinizi alırız
Çok dağıl canım benimAy maşallah subhanAllah çoook sevindim Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinbizlerede nasip etsin inşallah ben klomen yüzünden oluşan kisti attım adetle cok şükür gecen ay mecbur doğum kontrol hapı kullandım bu ay doktor letu verdi bugun 5. Gün yarından itibaren 3 gün iğne verdi fostimon persembe tekrar kontrol var ben yine başa döndüm yani ama size öyle sevindimmmm kiii Allahım huzurla bereketle gelsin insallahhh
İnşallah bu sefer olacakAy maşallah subhanAllah çoook sevindim Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinbizlerede nasip etsin inşallah ben klomen yüzünden oluşan kisti attım adetle cok şükür gecen ay mecbur doğum kontrol hapı kullandım bu ay doktor letu verdi bugun 5. Gün yarından itibaren 3 gün iğne verdi fostimon persembe tekrar kontrol var ben yine başa döndüm yani ama size öyle sevindimmmm kiii Allahım huzurla bereketle gelsin insallahhh
Merhaba, cuma günü kontrole gittiğimde hala yumurta gelişmemişti bugün tekrar gidicem bakalım inşallah gelişmiştir 18.gün oldu bugünMerhaba ne durumdasınız tedaviniz olumlu sonuç verdi mi
İnşallah güzel duaların için Allah razı olsunÇok dağıl canım benimAllahım inşallah bu sefer güzel sonuçlar alırsın dua ediyorum senin için dikkat et bu süreçte düzenli sağlıklı beslen canım
Napim canım biraz kötü geçiyor aşırı bulantım kusmam var ama geçer inşallahİnşallah güzel duaların için Allah razı olsunhamilelerin duası kabul olurmuş sen nasıl hissediyorsun zor mu geçiyor sağlığın nasıl