Klomenle olumsuz bir deneme sonrası letu denemesi

Evet bazen olabiliyormus... igne yeterli gelmemis o da cok gec catlamis.. bu ay daha kontrollu gidecegiz igne 2 tane verecek
İnşallah hakkınızda hayırlısı olsun herkeste farklılıklar oluyor umarım bu ay olur bende bekliyorum daha adet olucam kisti atıcam inşallah sonra tekrar denicez heycanlı stresli arada umutsuz devam ediyoruz umarım sonunda hepimiz duamızı yaşarız

Ay maşallah subhanAllah çoook sevindim Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bizlerede nasip etsin inşallah ben klomen yüzünden oluşan kisti attım adetle cok şükür gecen ay mecbur doğum kontrol hapı kullandım bu ay doktor letu verdi bugun 5. Gün yarından itibaren 3 gün iğne verdi fostimon persembe tekrar kontrol var ben yine başa döndüm yani ama size öyle sevindimmmm kiii Allahım huzurla bereketle gelsin insallahhh

Çok dağıl canım benim Allahım inşallah bu sefer güzel sonuçlar alırsın dua ediyorum senin için dikkat et bu süreçte düzenli sağlıklı beslen canım

İnşallah bu sefer olacak

Çok dağıl canım benim Allahım inşallah bu sefer güzel sonuçlar alırsın dua ediyorum senin için dikkat et bu süreçte düzenli sağlıklı beslen canım
İnşallah güzel duaların için Allah razı olsun hamilelerin duası kabul olurmuş sen nasıl hissediyorsun zor mu geçiyor sağlığın nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…