Öncelikle geçmiş olsun çok üzüldüm sizin içindebende benzer şey yaşadım. Klomen kullandım pcosluyum. 4 yumurtam da kocaman olmuş doktorum bu sefer de korun dedi
Klomen beni de kötü etti tüm yan etkilerini yaşadım diyebilirim. Doktor gelecek ay başka bi ilaca geçecek famera adında. Bu ay ben yine denicem ama belki ikiz üçüz olur :)Öncelikle geçmiş olsun çok üzüldüm sizin içindebende çok umutluyum ilk defa bir tedavi yöntemi denedik ondada maf oldum ama bana doktorum korunmam gerektiğini demedi hatta 2 doktorda demedi siz bidaha klomen mi deniceksiniz doktorunuz bir şey dedi mi ben devlet hastasinde klomen denedim sonra infertilite bölümüne gittim bugün oda klomen pcoya zarar dedi letu başlıcaz sonra iğneyle desteklicez dedi
İnşallahhh bende çok isterim ikiz olsunKlomen beni de kötü etti tüm yan etkilerini yaşadım diyebilirim. Doktor gelecek ay başka bi ilaca geçecek famera adında. Bu ay ben yine denicem ama belki ikiz üçüz olur :)
klomen herkeste olumlu etki yapmıyor. yumurtalıkların durumuna göre ilaç değişikliğine gidiyorlar. ben femera letu klomen hepsini kullandım. östrojen azlığından tutmadı. bu ay doktorum klomeni sabah2 akşam 2 verdi. 2 yumurtamda büyüdü iğne oldum gün bekliyorum.İnşallahhh bende çok isterim ikiz olsunfemara bende sordum ama letu dedi benim doktorumda femarada az yumurta oluyormuş ama kaliteli oluyor diyorlar inşallah sizinde öyle olur bende letuyu cok merak ediyorum işe yarar umarım ama doktor direk tüp bebek filan kafasına girdi uğrasmak istemiyorlar ona sinir oluyorum ilaçla kolayca tedavi edebilir şeyi bile tüp bebeğe yönlendirme yapıyorlar hatta aşılama bile yapmam pco olan birine dedi
Ben sabah 1 akşam 1 kullandım, yumurtalarım çok büyüdü, herkeste farklı etki yaratır tabi. hatta doktor nadir görülen bi durum dedi 2 yumurtam 24 mm 1 yumurtam 29 mmklomen herkeste olumlu etki yapmıyor. yumurtalıkların durumuna göre ilaç değişikliğine gidiyorlar. ben femera letu klomen hepsini kullandım. östrojen azlığından tutmadı. bu ay doktorum klomeni sabah2 akşam 2 verdi. 2 yumurtamda büyüdü iğne oldum gün bekliyorum.
genelde kadın doğumcular infertilite ile ilgilenmek uzun takiplerden kaçınmak için hemen tüp bebeğe yönlendiriyor.
Çok sevindim sizin adınıza umarım güzel haberler alırsınızklomen herkeste olumlu etki yapmıyor. yumurtalıkların durumuna göre ilaç değişikliğine gidiyorlar. ben femera letu klomen hepsini kullandım. östrojen azlığından tutmadı. bu ay doktorum klomeni sabah2 akşam 2 verdi. 2 yumurtamda büyüdü iğne oldum gün bekliyorum.
genelde kadın doğumcular infertilite ile ilgilenmek uzun takiplerden kaçınmak için hemen tüp bebeğe yönlendiriyor.
Geçmiş olsun bende de aynı durum oldu çok ağrı yaptı bende bu durum nadiren oluyormuş ama tehlikeli bir durummuş. Sizde adet olmayı mı bekliyorsunuzBen sabah 1 akşam 1 kullandım, yumurtalarım çok büyüdü, herkeste farklı etki yaratır tabi. hatta doktor nadir görülen bi durum dedi 2 yumurtam 24 mm 1 yumurtam 29 mm
Benim daha adetimin 17. Günü henüz kendi çatlamadı. O yüzden ağrı sızı yok daha. Ama ben değerlendirdim umarım adet olmam :)Geçmiş olsun bende de aynı durum oldu çok ağrı yaptı bende bu durum nadiren oluyormuş ama tehlikeli bir durummuş. Sizde adet olmayı mı bekliyorsunuz
Peki anlamadığım o büyüklükte olunca da gebelik olma şansı var mı doktorum bana böyle bir bilgi vermediBenim daha adetimin 17. Günü henüz kendi çatlamadı. O yüzden ağrı sızı yok daha. Ama ben değerlendirdim umarım adet olmam :)
cok teşekkür ederim canım Allah razı olsun Rabbim sana da sağlıkla en kısa zamanda müjdeler versin.Çok sevindim sizin adınıza umarım güzel haberler alırsınızevet sanırım öyle bende üniversite hastanesinde infertilite bölümüne gittim fakat oda ilaçsız tüp bebek pco için en güzel yöntem dedi tabi maddiyat varsa dedi şuan ilaçla deneyebilirmiyiz dedim letu önerdi neden herkes direk tüp bebek diyor anlam veremiyorum bir çok insan ilaçla yumurtaları büyütüyor zaten yaşam şartları çok zor bilmiyorum ilaçlar bile bir dünya para olmuş. Sizin yumurtlarınız kaç mm de çatlatma iğnesi oldu
son durumunuz n oldu yumurtalarınız çok büyümüş maşallahSağol senden de Allah razı olsun ilk müjdeyi sen ver pesine insallah ben
Son durum nedir İnşallah hamilesinizdirSağol senden de Allah razı olsun ilk müjdeyi sen ver pesine insallah ben
Adet oldum maalesef perşembe günü tekrar kontrole gidip letu başlıcaz aksi bir durum olmazsason durumunuz n oldu yumurtalarınız çok büyümüş maşallah
Adet oldum maalesefSon durum nedir İnşallah hamilesinizdir
Sağlık olsun ben de sizinle ortak şeyler yaşıyorum bende pco yok ama kilo sorunu var tüp mide ameliyatı oldum 40 kilo verdim daha da vermeye devam ediyorum ama doktorlar ilaç bile vermiyorlar klomen vs bu kiloda tedaviye başlamayız diyorlarAdet oldum maalesef
klomen işe yaramadı mı neden letuya geçtiniz?Adet oldum maalesef perşembe günü tekrar kontrole gidip letu başlıcaz aksi bir durum olmazsa