- 29 Aralık 2016
- 209
- 46
- 28
- Konu Sahibi Orhanhulya
-
Merhaba. Klomen ilaci icerigi ve verdigi hormon itibariyle regl dongusu sonunda normalden fazla yumurtanin gelismesine sebep olur. Bu ilac ile mesela normalde 1 yumurtaniz bebek olabilmek icin gelisecekken, 6-7 tane yumurta ayni anda gelisim gosterebiliyor. Igne dediginiz sey ise, bu olusan yumurtalari catlatmak icin kullanilan ignedir. Malum yumurtalarin dollenmesi icin once catlamalari gerekir. Ultrasonda takip sonucu yumurtalar istenen buyukluge ulastiginda bu igne yapilir ve ne zaman iliskiye gireceginiz soylenir. Klomenle olusan yumurtalarinizdan mesela 4 tanesinden 2si sorunsuz catladi ve dollendi. Bu durumda cogul gebelik yani çift yumurta ikizi olmus oluyor. Yani klomenin cogul gebelige sebep olmasi iste bu yuzden, normalden fazla yumurtayi gelistirmesi sebebiyledir. Catlatma ignesiyle alakasi yoktur. Illa cogul olacak diye de bir kural yok tabiki. Artik orasi kismete kalmis. Sizin icinde hayirlisi olsun.Doktorum bana bugun klomen verdi ve internete girip baktigimda daha cok ikizlere hamile kalanlari gordum neden acaba igne vurulunca ikiz olma ihtimali daha mı yuksek?cvp verirseniz sevinirim:) dr.um bana igneden hic bahsetmedi adetin 5. Gunu kullan.hap bittikten 5 gun sonra da gel dedi.
Soaol canım .çokkk teşekkür ederim ayrıntılı bi şekilde anlatmışsın..inşallah bol bol yumurtalarım oluşur . Dr. Gitmeyi sabırsızlıkla bekliyorum. hayırlısı .Merhaba. Klomen ilaci icerigi ve verdigi hormon itibariyle regl dongusu sonunda normalden fazla yumurtanin gelismesine sebep olur. Bu ilac ile mesela normalde 1 yumurtaniz bebek olabilmek icin gelisecekken, 6-7 tane yumurta ayni anda gelisim gosterebiliyor. Igne dediginiz sey ise, bu olusan yumurtalari catlatmak icin kullanilan ignedir. Malum yumurtalarin dollenmesi icin once catlamalari gerekir. Ultrasonda takip sonucu yumurtalar istenen buyukluge ulastiginda bu igne yapilir ve ne zaman iliskiye gireceginiz soylenir. Klomenle olusan yumurtalarinizdan mesela 4 tanesinden 2si sorunsuz catladi ve dollendi. Bu durumda cogul gebelik yani çift yumurta ikizi olmus oluyor. Yani klomenin cogul gebelige sebep olmasi iste bu yuzden, normalden fazla yumurtayi gelistirmesi sebebiyledir. Catlatma ignesiyle alakasi yoktur. Illa cogul olacak diye de bir kural yok tabiki. Artik orasi kismete kalmis. Sizin icinde hayirlisi olsun.
Ne güzel Rabbim sağlıkla büyümeyi nasip etsin.:) siz nasıl kullanmıştınız klomeni?Ben klomen kullandigim ay hamile kaldim ve çogul gebelik olmadi. Şuan tek oğlum var. Iyikide ikiz degil. Bunla bile zor başa çikiyorum
Bende gunde 2 şer tane kullandim. Catlatma ignesine gerek kalmadan dollenme oldu zaten.Ne güzel Rabbim sağlıkla büyümeyi nasip etsin.:) siz nasıl kullanmıştınız klomeni?
Benim zamanimda doktorum altiza kadar olabilir demisti.Doktorum bana bugun klomen verdi ve internete girip baktigimda daha cok ikizlere hamile kalanlari gordum neden acaba igne vurulunca ikiz olma ihtimali daha mı yuksek?cvp verirseniz sevinirim:) dr.um bana igneden hic bahsetmedi adetin 5. Gunu kullan.hap bittikten 5 gun sonra da gel dedi.
Bende gunde 2 şer tane kullandim. Catlatma ignesine gerek kalmadan dollenme oldu zaten.
Ciddimisiniz 6 yumurtanin hepsinin çatlaması ve dölennmesi mucize gibiBenim zamanimda doktorum altiza kadar olabilir demisti.
Ciddimisinizzzz ama 6 yumurtanin hepsinin çatlaması ve dölennmesi mucize gibi .ilacın recetesin de yuzde 1 den az üçüz ihtimali olabilir yaziyoBenim zamanimda doktorum altiza kadar olabilir demisti.
Ben o ilaci 1994 te kullanmistim prospektusundede altiz yaziyordu. Doktorumda aynisini soylemisti cok korkmustum. Hem bir bebek istiyorsun buyuk bir arzuyla hemde korkuyordum cogul gebelikten :)) Allah'tan 1 tanecik dunya yakisiklisi oglum oldu. Simdi 22 yasinda :))[/QUOTE]Ciddimisinizzzz ama 6 yumurtanin hepsinin çatlaması ve dölennmesi mucize gibi .ilacın recetesin de yuzde 1 den az üçüz ihtimali olabilir yaziyo
MaşalaahBen o ilaci 1994 te kullanmistim prospektusundede altiz yaziyordu. Doktorumda aynisini soylemisti cok korkmustum. Hem bir bebek istiyorsun buyuk bir arzuyla hemde korkuyordum cogul gebelikten :)) Allah'tan 1 tanecik dunya yakisiklisi oglum oldu. Simdi 22 yasinda :))
Amin inşallah allah isteyen herkese nasip etsinRabbim bizlerede nasip etsin inşallah
Amin inşallah allah isteyen herkese nasip etsin
ben ikizlerimiz olmasını cok istiyorum allaha şükür hamile kalamama gibi bir sorunum yok ama ikiz olsun diye bu ilaçları kullansam mıMerhaba. Klomen ilaci icerigi ve verdigi hormon itibariyle regl dongusu sonunda normalden fazla yumurtanin gelismesine sebep olur. Bu ilac ile mesela normalde 1 yumurtaniz bebek olabilmek icin gelisecekken, 6-7 tane yumurta ayni anda gelisim gosterebiliyor. Igne dediginiz sey ise, bu olusan yumurtalari catlatmak icin kullanilan ignedir. Malum yumurtalarin dollenmesi icin once catlamalari gerekir. Ultrasonda takip sonucu yumurtalar istenen buyukluge ulastiginda bu igne yapilir ve ne zaman iliskiye gireceginiz soylenir. Klomenle olusan yumurtalarinizdan mesela 4 tanesinden 2si sorunsuz catladi ve dollendi. Bu durumda cogul gebelik yani çift yumurta ikizi olmus oluyor. Yani klomenin cogul gebelige sebep olmasi iste bu yuzden, normalden fazla yumurtayi gelistirmesi sebebiyledir. Catlatma ignesiyle alakasi yoktur. Illa cogul olacak diye de bir kural yok tabiki. Artik orasi kismete kalmis. Sizin icinde hayirlisi olsun.
İNŞALLAH CNM.
ben ikizlerimiz olmasını cok istiyorum allaha şükür hamile kalamama gibi bir sorunum yok ama ikiz olsun diye bu ilaçları kullansam mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?